Novosti

 

Električnu energiju iz hidroelektrana

Ohra se oslanja na hidroelektrane

Kombinirana upotreba hidroenergije sa ekologijom. Od sredine 2016. godine Ohra koristi regenerativnu električnu energiju iz hidroelektrana. Tvrtka na taj način postavlja primjer da je moguća proizvodnja energije u skladu sa prirodom.

 

Tesa Werke, Hamburg (D)

Velika opteretivost za sigurno skladištenje opasne robe.

Vodeći svjetski proizvođač samoljepivih proizvoda i sistemskih rješenja skladišti, između ostaloga, materijale i komponente za razvoj nove ljepljive trake u robusnim, ekološki podobnim paletnim regalima tvrtke OHRA. Velika opteretivost za sigurno skladištenje opasne robe.

 

Zemaljsko kazalište Stuttgart (D)

Idealni preduvjeti za tijek dnevnih predstava bez zapreka.

Opera, gluma i balet, sve pod jednim krovom. Logistički izazov za skladištenje kulisa i kostima. OHRA je isporučila za novo središnje skladište pokretne konzolne regale s 20 regalnih redova od skoro 60 metara duljine i 12 metara visine. Idealni preduvjeti za tijek dnevnih predstava bez zapreka.

 

WeberHaus, Wenden (D)

Vodeći proizvođači sustava usmjerenih prema budućnosti.

WeberHaus proizvodi već 35 godina montažne kuće i pripada danas među najveće pogone montažnih kuća sjeverno od Main linije. OHRA je isporučila i montirala konzolne i paletne regale nosivosti od 5.000 kg po pretincu. WeberHaus i OHRA – već preko 30 godina vodeći proizvođači sustava usmjerenih prema budućnosti.

 

Liebherr, Rostock (D)

Stručnjaka kada su u pitanju veliki nosivi tereti.

U Rostocku Liebherr-MccTec proizvodi između ostalog pomorske dizalice nosivosti od do 2000 tona. OHRA je isporučila za skladište robusne konzolne regale visoke nosivosti pri dužini regala od 48 m i visini od preko 6 m, uklj. nosače na krovu i pokrivanje krova. Liebherr i OHRA – dva stručnjaka kada su u pitanju veliki nosivi tereti.

 

MAN, München

Oko svijeta punom brzinom.

Brodski motori MAN nalaze se, između ostalog, na ogromnim kontejnerskim brodovima. Za skladištenje teških agregata, OHRA je omogućila robusne paletne regale visoke nosivosti. Dva vodeća ponuđača – MAN i OHRA.

 

Coca-Cola GmbH, Berlin

Vječna priča o uspjehu.

Tvrtka Coca-Cola GmbH odlikuje se dinamikom, inovacijama i međunarodnim poslovanjem. U području tehnike skladištenja to vrijedi i za tvrtku OHRA, npr. u proizvodnji i ugradnji robusnih skladišta s podestom u veleprodaji pića. Priča o uspjehu se nastavlja...

 

HILTI AG, Schaan (Lihtenštajn)

Inovacijska rješenja s vrhunskom dodanom vrijednost.

Kao jedna od vodećih tvrtki u području stabiliziranja i demontaže, Hilti nudi kompletnu ponudu sustava putem specijalnih prodajnih savjetnika. Isto tako i OHRA. Zahvaljujući posebnoj ponudi koja je orijentirana na kupca, OHRA je već bila u mogućnosti isporučiti Hiltiju više regalnih skladišta. OHRA i Hilti – dva proizvođača s kompetentnim stručnim savjetovanjem.

 

Njemačke željeznice

Prednosti tržišnog natjecanja s vanjskim partnerima kao što je OHRA.

OHRA skladišni sustavi zadovoljavaju visoke zahtjeve centralne nabave Njemačkih željeznica. Robusni sustavi regala u području održavanja će se pobrinuti za optimalnu dostupnost potrebnih rezervnih dijelova.

 

Nobilia

Kompetentnost u kuhinjama susreće kompetentnost u tehničkoj opremi skladišta.

Kao partner velikog proizvođača ugradbenih kuhinja u Njemačkoj tvrka OHRA je dostavila konzolne regale i čelične platforme za skladištenje elemenata namještaja. Za obje tvrtke pod čimbenike uspijeha spadaju kvaliteta Made in Germany, savršeno obavljanje posla, kao i individualna briga o kupcima.

 

ALDI

Niske cijene Aldija uz pomoć OHRA-e.

U mnogim Aldi centralnim skladištima za svježe i duboko smrznute proizvode nalaze se platforme i valjkasti transporteri tvrtke OHRA i njenih partnera. Profesionalno i povoljno. Dva vodeća dobavljača OHRA i Aldi.

 

Henkel u Düsseldorfu.

Persil, jedan od prvih proizvoda poznate marke, slovi za povjerenje i učinkovitost. Kao i OHRA.

U špedicijskim skladištima se Persil skladišti u regale za transport i automatizirana postrojenja polica za palete koje za svoje partnere proizvodi i dostavlja OHRA. Dva vodeća dobavljača: OHRA i Henkel

 

Operno kazalište Zürich (CH)

Kad se spusti zastor, iza kulisa Operne kuće Zürich započinje posao za tvrtku OHRA.

U centralnom skladištu OHRA instalira 70 metara dugačko pomično postrojenje konzolnih regala kako bi se stvorio prostor za Don Giovannia i Co. Dva snažna partnera, Operna kuća Zürich i OHRA.

 

Airbus Deutschland GmbH u Stade-u.

Najmodernija vlakna kompozitnog materijala skladište se sigurno u OHRA sustavima polica.

Tvornica Airbus u Stade-u specijalizirana je za proizvodnju ugljenih vlakana kompozitnih materija.

Konzolni regali, paletni regali i police malih nosivosti su u ovom slučaju posebno prikladni za osiguravanje preglednog skladištenja s direktnim pristupom do različitih materijala.

Konzolni regali  
Konzolni regali  
Vertikalni regal  
 

MEYER WERFT u Papenburgu

OHRA opskrbljuje širom svijeta poznato brodogradilište robusnim sustavima skladištenja.

Tvrtka MEYER WERFT je u izgradnji specijaliziranih brodova stekla izvanredan glas. Tvrtka je prije svega poznata po izgradnji velikih, modernih i zahtjevnih kruzera.

Količine nabave za izradu jednog kruzera su enormne. Za svaki brod je između ostalog potrebno 200 km cijevi i 2.000 km kablova.

Za pripremu enormnog, teškog bubnja kabela OHRA opskrbljuje s robusnim konzolnim regalima za vanjski prostor.

Sastavne komponente regala su pocinčane i opremljene su sedlastim cijevima, što pojednostavljuje odmotavanje potrebne dužine kabela.

 
 
 

Maybach dijelovi u OHRA regalu

U automobilskoj branši se polugotovi proizvodi, kao za npr. Maybach na siguran način skladište na robusnim konzolnim regalima tvrtke OHRA.