Specijalizirani prodajni centri

Osim građevinskih centara i centara za drvo, opremamo i centre za vrt, pločice, pića, itd. Pri tome naši stručnjaci surađuju usko s vama, našim kupcima i s vašim odjelom za planiranje ili arhitektom, itd. Osim toga, jedan vrlo veliki dio naših regala za prodavaonice držimo na skladištu tako da možemo opremiti cijeli centar „sad i odmah“ ili brzo isporučiti ako nešto nedostaje.

Naravno da ispunjavamo (skoro) sve posebne želje. Pri tome je posebna prednost što možemo pojedinačno preslojiti sve dijelove regala. Time možete dobiti regale npr. u boji svoje tvrtke.

„Drvo u vrtu“ – specijalizirani vrtni centar

Vrtni centri nude prema svojem nazivu sve što vrtlari trebaju za svoj vrt. Bez obzira radi li se o nasadima drveća, vrtnim alatima, namještaju, tehnici jezeraca ili biljkama, asortiman pokriva skoro svako područje vezano uz vrtni ambijent.

Imamo odgovarajući sustav skladištenja za različite namjene i razne dimenzije i težine kao i profesionalno i za kupce pristupačno skladištenje vaših vrtnih artikala.

Nudimo skladišne i regalne sustave posebno za skladištenje na otvorenom. Regali se po želji mogu vruće pocinčati te su tako zaštićeni od hrđanja. To znači zaštitu i sigurnost za vaše vrijedne vrtne proizvode.

Paletni regali  
Konzolni regali  
Konzolni regali  
Paletni regali  
Paletni regali  
Paletni regali  
Paletni regali  
Paletni regali  
Konzolni regali  
Konzolni regali  
Paletni regali  

Građevinski centar

Kao dugogodišnji isporučitelj skladišnih i regalnih sustava za različite proizvode u građevinskim centrima, OHRA se kod mnogih građevinskih centara etablirala kao „referentni isporučitelj“. Naši stručni savjetnici uključeni su već u planiranje novog centra, posebno za optimalno planiranje skladišta. Time osiguravamo da se već prije gradnje novih skladišnih hala svi relevantni skladišni proizvodi mogu pohraniti ekonomično i prema asortimanu.

Savjetujemo vas vezano uz prezentacijske i prodajne regale za građevinske materijale te kako koristiti čvrste regalne sustave na otvorenome. Tu su se kao idealno rješenje za skladištenje na otvorenome pokazali vruće pocinčani paletni regali OHRE.

Polični regali  
Paletni regali  
Polični regali  
Polični regali  
Polični regali  
Polični regali  
Paletni regali  
Polični regali  

Specijalizirani centar za drvo

Parket, laminat, pluto, podovi od masivnog drva, vrata i prozori – asortiman proizvoda od drva u centru za drvo postao je u međuvremenu vrlo raznolik i individualno usmjeren na potrebe kupaca.

Kao planer i proizvođač regalnih sustava nudimo odgovarajuće sustave skladištenja za prezentaciju kupcima i opskrbu zalihama. Vertikalni regali za letvice i ostala dugačka roba, paletni regali za raznu robu na paletama kao nosači robe, sve do skladišta s podestom za prodajne prostorije s odgovarajućom drvnom oblogom – savjetujemo vas kako skladištiti i prezentirati robu u svojem centru radi bolje prodaje.

Vertikalni regal  
Podest  
Podest  
Podest  
Podest  
Vertikalni regal  
Vertikalni regal  
Vertikalni regal  
Vertikalni regal  
Podest  
Podest  

Specijalizirani centar za pločice

Poseban zadatak u centru za pločice je prezentacija raznih uzoraka pločica kupcima. Istovremeno se moraju staviti na skladište razne zapakirane jedinice, u većini slučajevima na paletama. Ovaj cilj možete postići specijalnim regalima OHRA za prezentaciju pločica.

Ova vrsta regala koncipirana je tako da putem okomitih i koso savijenih zaslona omogućava za kupca prigodnu prezentaciju raznih dekora pločica. Istovremeno se ispod zaslona mogu pohraniti kompletne palete s odgovarajućim pločicama. Tako uvijek imate pregled nad postojećom robom i možete svojim kupcima isporučiti željenu robu neposredno iz regala.

Regali za pločice  
Regali za pločice  
Regali za pločice  

Specijalizirani centar za živežne namirnice

Odlučujući čimbenik za vaš specijalizirani centar je za kupca prigodna prezentacija s neposrednim pristupom robi.

Kao proizvođač skladišnih i regalnih sustava pomoći ćemo vam rado u pronalaženju odgovarajućeg sustava regala za vaše razne proizvode. U dogovoru s vašim planerom ili arhitektom naši će stručni suradnici već prilikom planiranja izraditi zahtjeve za stručno skladištenje. Na kraju predstavljamo rješenja kako možete optimalno skladištiti Vaš široki asortiman. Pri tome naravno uzimamo u obzir Vaše individualne zahtjeve kao npr. rukovanje, vrstu skladištenja ili učestalost prometa.

Posebno obilježje naših regalnih sustava je jednostavna i brza izmjena regala kada se promijene potrebe.

Polični regali  
Polični regali  
Dopustite da vas savjetujemo – na korist vaših kupaca!
Paletni regali  
Paletni regali  
Paletni regali