Regalni uređaji

S obzirom na potrebe poluautomatskog i automatskog skladištenja zajedno s kupcima i savjetnicima planiramo i konfiguriramo izbor odgovarajućih uređaja za skladištenje.

Konfiguracija regalnih uređaja (RBG)ovisi o namjeni, proizvodima i prostoru. Svi regalni uređaji mogu se povezati u redove ili mogu vijugati prostorom. Na taj način može se jednim uređajem upravljati s više regala istovremeno.

Krivinska dvostebrna naprava (kamnosek)

 

Povezivanjem mehanike za promjenu voznog pojasa u podvozjima i inteligentnom upotrebom vlastite programske opreme moguće je istovremeno upravljati s više vozila. Zato nam nije potrebna složena transportna tehnika među pojedinim vrstama regala.

Cjelokupan program regalnih naprava obuhvaća sve od skladišnih robota za manje visoke regale i automatska procesna vozila za skladištenje paleta i rešetki do dvostupanjskih naprava s nosivošću do 8.000 kg. Visina gradnje moguća je do 30 metara.

Kurvengängiges Zweimast-Gerät (Steinmetz)  

Kurvengängiges Regalbediengerät für Paletten (Holzhandel)

 

Regalni uređaji u pregledu

Skladišni robot za skladištenje do 12 metara visine
Skladišni robot za skladištenje do 12 metara visine

Posebno je pogodan za komisijsko skladište ili automatsko prikupljanje otpada na jednom mjestu.

Regalni uređaji za skladištenje do 25 metara visine
Regalni uređaji za skladištenje do 25 metara visine

Automatsko ili poluautomatsko upravljanje kabinom.

Dvostupanjski regalni uređaj za dugačke i teške terete
Dvostupanjski regalni uređaj za dugačke i teške terete

Zahvaljujući nosivosti od 8 tona, ovaj uređaj je primjeren naročito skladištenju i raspoređivanju teškog i visokog tereta na visoke regale.