Na glavni sadržaj

Konzolni regali - Made in Germany

Konzolni regal sa stražnjom plohom – br. 1 za dugačke komade i velika opterećenja.

Upit za ponudu  Savjetovanje

Paletni regali najviše kvalitete

Izdržljivi paletni regali za velika opterećenja – sa sigurnošću nema šale.

Upit za ponudu  Savjetovanje

Regal je središnji dio skladišta

Skladište samo po sebi nudi mnogo prostora – međutim, ono nije savršeno. Tek kombinacija prostora i sustava tvori logističku cjelinu koja ne samo da je vizualno uvjerljiva već daje i ekonomične rezultate.

Sustavi regala praktični su, višenamjenski i uspostavljaju red. Neovisno o tome želite li skladištiti drvo, građevinski materijal, metal ili čak cijela vozila, mnogo je pojedinačnih kriterija koji pri tome igraju veliku ulogu. Izbor pravog sustava u konačnici ne ovisi samo o prostoru koji vam stoji na raspolaganju. Važnu ulogu pri izboru ima i način na koji skladištite i izručujete svoje proizvode iz skladišta. Koristite li za to dizalicu ili viličar?

Izbor sustava regala i skladištenja velik je i opsežan. U ponudi su regali od lima i čelika, ovisno o zahtjevu, opterećenju ili funkciji. Polazeći od proizvoda koji se trebaju skladištiti, na raspolaganju su različiti tipovi regala. Dugačke drvene daske i metalni profili, primjerice, skladište se u takozvanim konzolnim regalima. Oni se od tipičnih paletnih regala razlikuju po konzolnim nosačima koji ne zahtijevaju stupove između. Time se svaka roba, bilo koje duljine, može zbrinuti u sustavima regala.

Odabir između lima i čelika također je pitanje sigurnosti. Što je sustav čvršći, više se tereta može skladištiti. Što je regal viši, mora sigurnije stajati i biti operabilniji. Stoga ne treba nužno štedjeti na troškovima vezanima uz sigurnost materijala.

U fazi planiranja svojeg novog skladišta, preporučljiva su sljedeća pitanja:

  • Koje proizvode želite skladištiti? Ovisno o dužini, težini i rukovanju koriste se npr. konzolni, paletni ili vertikalni regali.
  • Koje je visine vaše skladište i kakvo je rukovanje kod skladištenja i izručivanja proizvoda? Koristite li viličar, dizalicu ili možda nijedno od navedenog?
  • Treba li se vaša roba skladištiti u hali ili na otvorenom? Trebate li krov?
  • Koliko skladišnih razina trebate?
  • Igra li površina veliku ulogu? Trebaju li regali biti pocinčani?

OHRA je više od 40 godina vaš stručnjak za skladištenje dugačke, teške i glomazne robe i vodeći proizvođač konzolnih regala na europskom tržištu. Robusni sustavi regala i skladištenja iz kvalitetnog, punozidnog, standardnog konstrukcijskog čelika jasno nas razlikuju od konkurencije. Neovisno o tome kojoj branši pripadate, mi smo vaš kompetentan i pouzdan partner za sva pitanja vezana uz skladišnu tehniku.

Fieldset

Neobvezujuće savjetovanje

Imate li pitanja o našim proizvodima ili uslugama i tražite besplatnu i neobvezujuću konzultaciju?


30 years OHRA

Anniversaries have been loyal to OHRA for years

Dalje

Chiara has started her apprenticeship at OHRA

 

On 02.08.21, we welcomed our new apprentice for the year 2021, Chiara Braun.

Chiara starts in the purchasing…

Dalje

Zapis praćenja

Natkriveni prostor za utovar s 3 trake za profesionalce

Grupa tvrtki Schneider proširila je svoj dugogodišnji Hagebaumarkt u Bruckmühlu uključivanjem potpune specijalizirane trgovine za privatne i profesionalne…

Na zapis praćenja

Reference

Schneider Baucentrum
Bois Du Poitou
thyssenkrupp Materials Hungary
Obenauf
DWF
Schneider Baucentrum

Schneider Baucentrum

Grupa tvrtki Schneider proširila je svoj dugogodišnji Hagebaumarkt u Bruckmühlu uključivanjem potpune specijalizirane trgovine za privatne i profesionalne kupce: Regalna hala, natkriveni vanjski regali, hala za toplo skladištenje i natkrivena vozna traka između hale i vanjskog skladišta su dobiveni od OHRA-e, uključujući sav pribor kao što su vrata i kapije, te sve potrebne statičke proračune. Izvedba hale kao regalne hale, u kojoj konzolni i paletni regali služe i kao nosiva potkonstrukcija za krov i zidove, skraćuje vrijeme projekta i nudi znatne troškovne koristi.

 

Na zapis praćenja

Bois Du Poitou

Bois Du Poitou

Francuski trgovac građevinskim materijalom Bois Du Poitou modernizirao je postojeće skladište za drvo i ploče u svom sjedištu u Soudanu: Dva dvostrana i dva jednostrana konzolna regala tvrtke OHRA sada omogućuju znatno učinkovitije i nježnije skladištenje greda, oplata ili ploča.

Na zapis praćenja

thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary

Podjetje thyssenkrupp Materials Hungary je svoje novo skladišče za plošče iz umetne mase opremilo s sistemom pomičnih regalov podjetja OHRA.

Na zapis praćenja

Obenauf

Obenauf

Umjesto na podu kao prije, tvrtka Obenauf, sa sjedištem u Ljubljani u Sloveniji, u novom distribucijskom centru pohranjuje građevinsku drvnu građu dugačku do 13 metara na konzolne regale tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

DWF

DWF

U novoj skladišnoj hali tvrtke DWF Baustoff-Fachhandel kombinirani su paletni i konzolni regali tvrtke OHRA na način da se mogao stvoriti optimalni skladišni prostor za asortiman najrazličitijih krovnih i fasadnih građevinskih materijala te znatno povećati skladišni kapacitet

Na zapis praćenja