Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Savjetovanje

Prodavači rabljenih autodijelova

Privremeno skladištenje vozila velik je izazov za vučne službeopčine i javne službe. Mogućnosti su ograničene, pogotovo kada je rijec o automobilima koje treba skladištiti oprezno i uz uštedu prostora.

Pojedine europske smjernice za obnavljanje i obradu otpadnih vozila i rezervnih dijelova predstavljaju sigurno i ekološki prihvatljivo skladištenje vaših proizvoda. Optimalna tehnika skladištenja vaših poslovnih potreba mora odgovarati tim smjernicama. Neispunjavanje istih cesto dovodi do kazne, u ozbiljnijim slučajevima cak i do oduzimanja dozvole. Još jedan razlog da odaberete odgovarajućeg dobavljacadobavljača tehnike skladištenja.

Savjetovanje


Više prostora – Vaša prednost 67 % uštede

Prije:
Mogućnosti skladištenja za 18 vozila. Potrebna površina kod konvencionalnih skladištenja za 18 otpadnih vozila iznosi 146 kvadratnih metara. Bez neposrednog pristupa, zahtjevno rukovanje kod pomicanja vozila.

Poslije:
Mogućnosti skladištenja za 18 vozila. Isti broj otpadnih vozila zahtjeva zahvaljujući skladištenju u robusnim konzolnim regalima samo 48 kvadratnih metara. Omogućen je pristup svakom pojedinačnom vozilu. Zahtjevno pomicanje vozila više nije potrebno.

uštede prostora zahvaljujući skladištenju u robusnim konzolnim regalima.


Konzolni regali

Tvrtka OHRA je posebno za poduzeća koja se bave reciklažom i vučne službe razvila i optimizirala robusni konzolni regal za vozila i dijelove vozila. Ovaj skladišni sustav pruža dovoljno dodatnih mogućnosti za sigurno skladištenje po visini kao i izravan pristup svakom dijelu. Na taj način se postiže golema ušteda prostora i odvoz na recikliranje je isplativiji zbog manje potrebe za rukovanjem. Robusni, toplo valjani čelični profili za nosive elemente konzolnih regala omogućuju sigurno skladištenje više automobila jedan iznad drugog. Visoka kvaliteta postolja regala i konzola jamči dugotrajno i ekonomično rješenje za skladištenje u poduzećima za reciklažu automobila i vučnim službama.

  • Postolja regala i konzole od punostijenih, toplo valjanih IPE čeličnih profila
  • Ovješeni krakovi podesici po visini za različita vozila
  • Visokokvalitetan praškasti premaz
  • Vruće pocinčana izvedba za skladište na otvorenom

Paletni regali

Robusni paletni regali su posebno prikladni za pažljivo skladištenje kotača, guma i naplataka kao i zamjenskih dijelova, sitnih artikala ili čak glomaznih komponenti poput motora i prijenosnika. 

Paletni regali tvrtke OHRA sastoje se od toplo valjanih čeličnih profila umjesto od tankog lima i stoga se upravo kod visokih opterećenja pokazuju kao učinkoviti i sigurni. Visoka kvaliteta jamči dugotrajno te time i ekonomično rješenje za vaše skladište. 

Reference za autoodlagališta

Desguace Alarcón
Desbox
Desguace Alarcón

Desguace Alarcón

Španjolska tvrtka za reciklažu automobila, Desguace Alarcón, proširila je svoje skladišne kapacitete konzolnim regalima OHRA.

Na zapis praćenja