Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Savjetovanje

Stolarija/drvogradnja

Povećanje i promjene korisničkih zahtjeva danas sve više određuju tijek rada u odnosu na kvalitetu, individualnost, troškove i vrijeme. Sustavi skladištenja OHRA, za stolarije, tesarske radionice i poduzeća koja se bave obradom drva mogu Vam pomoći da optimizirate svoje skladište i radne prostore. Uskladištite svoje vrijedne drvene proizvode prema vrsti i veličini. Ne gubite vrijeme ni novac u potrazi za savršenim materijalom – police OHRA stvaraju red u najmanjim skladištima.

  • Brži pristup svakom materijalu
  • Jednostavno skladištenje materijala svih veličina
  • Ušteda vremena tijekom rada
  • Izdržljivost najviše kvalitete

Savjetovanje


Konzolni regali

Konzolni regali pomažu vam uštedjeti vrijeme i novce. Vaša roba i materijali skladište se uredno, sigurno i pregledno te se mogu sortirati npr. prema modelu, boji ili dimenzijama. Nema više traženja odgovarajućih komada – s konzolnim regalima OHRA odmah ćete pronaći ono što tražite. Zahvaljujući raznim razinama skladištenja i uskoj konstrukciji konzolnih regala stvorit ćete mnogo prostora za skladištenje na maloj površini. Radni procesi se u malim tvrtkama optimiraju. Sva će vam roba biti nadohvat ruke. Uporaba toplo valjanih čeličnih profila umjesto tankog lima omogućuje visoku nosivost. Zajamčeno ekonomična nabava.Vertikalni regali

U regalu za ploče od iverice mogu se vertikalno skladištiti i uzimati sa skladišta ploče od iverice ili drva, čak i već iskrojene. Robusni sustav slaganja i skladištenja podijeljen je u pretince. Rukuje se ručno putem lako okretnih kliznih vodilica ispred svakog okna. Vertikalni regali posebno su prikladni za skladištenje letvi, šipki ili cijevi. Razne vrste i dimenzije uskladištene su nadohvat ruke.


Skladišne platforme

Platformama možete udvostručiti postojeću površinu. Zahvaljujući jakim profilima naše regale možete kombinirati s međuetažama ili galerijama.

  • Za vanjske prostore mogućnost vruće pocinčane izvedbe ili s krovom
  • Širok asortiman pribora za vaš regal
  • Visoki rasponi za više mjesta ispod platformi
  • Moguća kombinacija sustava regala i platformi

Reference za drvodjelstvo i stolarstvo

Fehr
Fehr

Fehr

Novogradnja skladišta s visokom učinkovitošću

Na zapis praćenja

Damar

odlično iskorišten skladišni prostor

Na zapis praćenja