Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Stolarija/drvogradnja

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični

Povećanje i promjene korisničkih zahtjeva danas sve više određuju tijek rada u odnosu na kvalitetu, individualnost, troškove i vrijeme. Sustavi skladištenja OHRA, za stolarije, tesarske radionice i poduzeća koja se bave obradom drva mogu Vam pomoći da optimizirate svoje skladište i radne prostore. Uskladištite svoje vrijedne drvene proizvode prema vrsti i veličini. Ne gubite vrijeme ni novac u potrazi za savršenim materijalom – police OHRA stvaraju red u najmanjim skladištima.

  • Brži pristup svakom materijalu
  • Jednostavno skladištenje materijala svih veličina
  • Ušteda vremena tijekom rada
  • Izdržljivost najviše kvalitete

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Konzolni regali pomažu vam uštedjeti vrijeme i novce. Vaša roba i materijali skladište se uredno, sigurno i pregledno te se mogu sortirati npr. prema modelu, boji ili dimenzijama. Nema više traženja odgovarajućih komada – s konzolnim regalima OHRA odmah ćete pronaći ono što tražite. Zahvaljujući raznim razinama skladištenja i uskoj konstrukciji konzolnih regala stvorit ćete mnogo prostora za skladištenje na maloj površini. Radni procesi se u malim tvrtkama optimiraju. Sva će vam roba biti nadohvat ruke. Uporaba toplo valjanih čeličnih profila umjesto tankog lima omogućuje visoku nosivost. Zajamčeno ekonomična nabava.

Upit za ponuduVertikalni regali

U regalu za ploče od iverice mogu se vertikalno skladištiti i uzimati sa skladišta ploče od iverice ili drva, čak i već iskrojene. Robusni sustav slaganja i skladištenja podijeljen je u pretince. Rukuje se ručno putem lako okretnih kliznih vodilica ispred svakog okna. Vertikalni regali posebno su prikladni za skladištenje letvi, šipki ili cijevi. Razne vrste i dimenzije uskladištene su nadohvat ruke.

Upit za ponudu


Skladišne platforme

Platformama možete udvostručiti postojeću površinu. Zahvaljujući jakim profilima naše regale možete kombinirati s međuetažama ili galerijama.

  • Za vanjske prostore mogućnost vruće pocinčane izvedbe ili s krovom
  • Širok asortiman pribora za vaš regal
  • Visoki rasponi za više mjesta ispod platformi
  • Moguća kombinacija sustava regala i platformi

Upit za ponudu

Reference za drvodjelstvo i stolarstvo

Stolarija Torsten Schmidt
Stolarija Torsten Schmidt

Stolarija Torsten Schmidt

Tvrtka OHRA je sagradila skladište od konzolnih regala za stolarsku radionicu Torsten Schmidt, koja ne samo da nudi više prostora za pločasto i masivno drvo, već na sebi nosi i krov s fotonaponskim sustavom.

Na zapis praćenja

Damar

odlično iskorišten skladišni prostor

Na zapis praćenja