Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Savjetovanje

Industrija namještaja i drva

U industriji namještaja, kao i u drvnoj industriji, posebna tehnika skladištenja, skrojena po mjeri branše je važno obilježje ekonomičnog skladištenja: Palete i transportni bubnjevi u visokoregalnom skladištu s paletnim regalima, a predmaterijal, drvo i ploče u visokoregalnom skladištu s konzolnim regalima. S obzirom na robu koja se proizvodi i materijale koji se primjenjuju, glomazna roba mora se stavljati na skladište i uzimati s njega prostorno štedljivo i pogodno za komisioniranje.

OHRA se specijalizirala na tu posebnu vrstu skladištenja i proizvodi individualne sustave regala za industriju namještaja i drva.

 • Optimalna iskoristivost postojećih površina
 • Optimizacija voznih putova
 • Najviša kvaliteta osigurava dugotrajnost
 • Uključivanje u tijek proizvodnje
 • Sustavna tehnika skrojena po mjeri

Konzolni regali

U industriji namještaja i drva pravilno skladištenje vrlo teških i glomaznih ploča igra veliku ulogu.

Na ulazu robe skladište se materijali kao iverica ili MDF ploče za daljnju obradu; roba je spremljena nadohvat i sortirana prema različitim dimenzijama.

Tako se uvijek i bez velikog gubitka vremena u proizvodni proces dopremaju tražene količine i veličine ploča.

Za taj zadatak prikladni su posebno čvrsti i kompaktni konzolni regali. Visoke nosivosti i izmjenjiv sustav za mijenjajuće potrebe ispunjavaju načelo ekonomičnog skladištenja s neposrednom dostupnošću i malim prostornim potrebama.Od konzolnog regala kojim se ručno manipulira do kompletnih regalnih hala za skladištenje npr. kuhinjskih radnih ploča, OHRA isporučuje sve komponente po želji, uklj. Statika, uređaji za opsluživanje regala i sva dodatna oprema.


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomičnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k čovjeku" povećana je djelotvornost pri opsežnim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinačne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguća usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako vrijeme proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomoću jednog upravljačkog uređaja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje troškova ulaganja, optimalan omjer cijene i usluge

Paletni regali

Paletni regali univerzalni su sustav skladištenja za mnoštvo proizvoda. Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statičkom opterećenju. Uporaba vruće valjanih čeličnih profila za nosive građevinske grupe važan je čimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice na područjima gdje se kreće osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošću. 


Regalne platforme

Regalne platforme tvrtke OHRA mogu se višestruko iskoristiti. Individualne mogućnosti konstruiranja univerzalne su, bez obzira na to upotrebljavaju li se kao dodatna skladišna površina, mjesto za izdavanje robe ili prodajna površina. Samonosiva konstrukcija odgovara svakoj postojećoj hali i može se individualno prilagoditi dimenzijama prostora.

 • Robusna kombinacija regalnih sustava i međukata
 • Mogućnost dodavanja drugog ili trećeg kata
 • Standardna nosivost 350 kg/m2 u prolazu između regala
 • Različite obloge platforme, ovisno o zahtjevu
 • Široki asortiman pribora, npr. rasvjete, ljestava i stepenica

Reference za drvnu industriju i industriju namještaja

Superwood
Walker Timber Ltd.
Fikszo
erform
Superwood

Superwood

Izazov pri ovom projektu je bilo uzimanje u obzir snažnih udara vjetra (120 kg/m²) i velikih težina snijega (160 kg/m²) u regiji

Na zapis praćenja

Walker Timber Ltd.

Walker Timber Ltd.

velike nosivosti, moguće premještanje skladišnih razina

Na zapis praćenja

Damar

odlično iskorišten skladišni prostor

Na zapis praćenja

erform

erform

Efikasnije skladištiti visokosjajne ploče

Na zapis praćenja