Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Savjetovanje

Prodaja drva

Skladištenje drva je posebno raznoliki i zahtjevni zadatak. OHRA obilježava već preko 30 godina tehnički napredak u ekonomičnim rješenjima na području regala i skladišta koja štede robu.

Tako je OHRA izumila i perfekcionirala slobodno pokretni nosač, koji je danas standard u trgovini drvom. Nosač konzole izmiče se u slučaju udarca i čuva tako vrijednu robu i regal.

Posebno za duge, teške ili glomazne drvene materijale konzolni stalci idealni su sustav skladištenja u trgovini drvetom. Zahvaljujući robusnoj, a ipak vitkoj konstrukciji od toplo valjanih čeličnih profila, OHRA konzolni regali ostvaruju veliki kapacitet skladištenja na maloj površini. Ostali proizvodi kao paletni regali, vertikalni regali i regali za šperploče zaokružuju asortiman za branšu.

Savjetovanje


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja dugackih, teških ili glomaznih drvnih sirovina, poput iverastih ploca, paketa rezanog drveta ili masivnog drveta. Fleksibilni konzolni nosaci promjenjive visine pri udarcima se pomicu prema gore i u stranu. Taj sustav štiti vašu robu od oštecenja. Svi konzolni regali izra_uju se po zahtjevu kupca i prema vrsti robe za skladištenje, dostavljaju i montiraju po želji. Robusni, vruce valjani celicni profili za nosece elemente konzolnih regala OHRA omogucuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta postolja i konzolnih nosaca jamci dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište drveta. Konzolni regali OHRA mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Prednosti za vas:

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruce valjanih celicnih profila IPE
 • Postolje regala obostrano izrezano u rasteru 100:100 mm
 • Bez skrivenog hr_anja zahvaljujuci cvrstom materijalu
 • Za otvorene prostore izvedba s krovom, stražnjim zidom I žlijebom za kišu
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruce galvanizirana izvedba za vanjsko skladište

Paletni regali

Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statickom opterecenju. Upotreba vruce valjanih celicnih profila za nosece gra_evinske grupe važan je cimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice u podrucjima gdje se krece osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošcu.

 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visoka izdržljivost: Kao standard može se ostvariti opterecenje polja do 32700 kg, opterecenje police do 5100 kg
 • Vruce galvanizirana izvedba za otvoreno skladište
 • Opcionalno s krovom, zidom ili kao kompletna regalna hala

Vertikalni regali

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan nacin skladištenja razlicitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Razlicite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru. Za vertikalno skladištenje iverastih ploca izravno u podrucju rezanja ne postoji bolja alternativa od robusnih regala za ploce tvrtke OHRA. Sustav za konstrukciju od kvadratnih cijevi dobro je projektiran i dugotrajan. Radi lakšeg skladištenja i uzimanja, ispred svakog otvora regala montiraju se visokokvalitetni valjcani transporteri.


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomicnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k covjeku" povecana je djelotvornost pri velikim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinacne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguca usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako doba proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomocu jednog upravljackog ure_aja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje investicijskih troškova, optimalan omjer cijene i usluge

   

Reference za trgovinu drvom

Karl Pichler
Jean Hue Socoda
Greenteam
HBK Dethleffsen GmbH
Beinbrech
Karl Pichler

Karl Pichler

Kako bi se poboljšala dostupnost robe i osiguralo više prostora za širi asortiman proizvoda, južnotirolski veletrgovac drvom, Karl Pichler, modernizirao je svoje skladište drva sustavom regala na pomičnom postolju iz tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

Jean Hue Socoda

Jean Hue Socoda

Hue-Socoda, jedan od vodećih trgovaca pločastim drvenim materijalom u Bretagni, svoje je novo skladište u Langueuxu opremio regalnim sustavima tvrtke OHRA: Visoka nosivost konzolnih regala omogućuje visinu skladištenja od devet metara, a time i visoku iskoristivost prostora.

Na zapis praćenja

Greenteam

Greenteam

Da bi povećala kapacitet skladišta, mađarska tvrtka Greenteam u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Nypan modernizirala je svoje skladište konzolnim sustavom za montažu na pomična postolja iz tvrtke OHRA. Sustav, koji se sastoji od sedam redova stalaka, na deset razina omogućuje kompaktnu pohranu više od 140 različitih varijanti kuhinjskih radnih ploča.

Na zapis praćenja

HBK Dethleffsen GmbH

HBK Dethleffsen GmbH

Trgovac drvenom građom i građevinskim materijalom HBK Dethleffsen potpuno je restrukturirao cijelo skladište na lokaciji Treia. Novih 5 000 kvadratnih metara velike skladišne hale opremljeno je konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA

Na zapis praćenja

Beinbrech

Beinbrech

Beinbrech GmbH & Co.KG, jedan od vodećih trgovaca drvom i građevinskim materijalima u jugozapadnoj Njemačkoj, proširio je svoje skladišne kapacitete u sjedištu tvrtke u Bad Kreuznachu novim konzolnim regalima tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja