Na glavni sadržaj

Tvrtka


MI O NAMA

 

1979 – 2019: 40 godina tvrtke OHRA – we will „rack” you!

1979 službeno započinje priča o uspjehu tvrtke OHRA Regalanlagen GmbH: Ottokar Hölscher osnovao je poduzeće za proizvodnju i prodaju regalnih sustava. Osobito zahvaljujući inovativnim konzolnim regalima, njemačka tvrtka se brzo uspjela etablirati na tržištu: Za razliku od konkurencije, konzolei konzolnih regala jednostavno su obješeni na izbušenim uspravnim profilima - zahvaljujući ovom patentiranom rješenju, konzole se mogu u bilo kojem trenutku podesiti bez alata. Kao i konzolni regali, tako su i paletni regali izrađeni od toplo valjanih čeličnih profila punih stijenki i zato ih karakterizira osobito visoka nosivost, robusnost i dugovječnost.

2019 vodeća tvrtka za konzolne regale na europskom tržištu slavi svoju 40. obljetnicu. Tvrtka OHRA etablirala se u širokom rasponu gospodarskih grana i danas ima vlastite prodajne urede u 13 zemalja.


[Translate "Croatia"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

Naši KRITERIJI KVALITETE

Najbolja kvaliteta „za najviše kriterije: čvrsti čelični profili – ne lim!

Visoka kvaliteta naših sustava regala dio je naše poslovne filozofije i ulijeva Vam povjerenje da sigurno skladištite Vaše proizvode. OHRA izbjegava primjenu tankih limenih elemenata i umjesto njih upotrjebljava punozidne, toplo valjane, čelične profile. To omogućuje visoko opterećenje istovremeno s jednostavnim dizajnom. Odgovarajuće Vašem skladištu i Vašoj skladišnoj robi OHRA sustavi regala izrađuju se po mjeri i visokokvalitetno su obloženi prahom.

OHRA je uz to certificirana kao prvo poduzeće branše prema visokim standardima firme TÜV Süd. S podjednako visokim standardima kvalitete diljem svijeta ističemo zadovoljavanje kriterija da Vama budemo pouzdan partner okrenut budućnosti.KARIJERA

Jedan poslodavac - mnoštvo izazova!

U potrazi ste za novim izazovom? Kao međunarodno aktivno, intermedijarno poduzeće OHRA nudi uzbudljive poslove u različitim područjima djelovanja, brzo donošenje odluka i blagu hijerarhiju. Postanite dio našeg tima i prijavite se! Sve aktualne ponude radnih mjesta pronađite ispod.

Ako ne pronađete aktualno odgovarajuće oglase za radno mjesto, pošaljite nam Vašu samoinicijativnu prijavu za posao na personal(at)ohra.de

Izobrazba

Uspješno si završio/la školovanje i s obećavajućim obrazovanjem želiš zakoračiti u poslovni svijet? OHRA diplomantima nudi mogućnost završetka izobrazbe za industrijskog referenta za prodaju/ industrijsku referenticu za prodaju. U 3 godine izobrazbe radit ćeš na različitim prodajnim odjelima i pomagati nam kod raznih uzbudljivih zadataka u cijelom poduzeću.

Zvuči zanimljivo? Onda se radujemo tvojoj prijavi za obrazovnu godinu 2018.!