Na glavni sadržaj

Tvrtka


MI O NAMA

OHRA Regalanlagen GmbH sa sjedištem u Kerpenu kod Kölna osnovana je 1979. godine i ona je proizvođač skladišnih i regalnih sustava i europski predvodnik na tržištu te specijalist za konzolne regale.

OHRA je između ostalog patentirala samo-blokirajući, suspendirani konzolni nosač koji je danas mjerilo za sve sustave konzolnih  regala. On izbjegava udarac i ostavlja skladištenu robu netaknutom. OHRA za svoje sustave regala koristi isključivo visokokvalitetni, punozidni, toplo valjani, standardni konstrukcijski čelik. Danas OHRA u snažnim partnerstvima s odabranim liferantima skladišne i transportne tehnike nudi potpuna sustavna rješenja za konzolne i paletne regale. Tu između ostalog pripadaju i automatizirana rješenja s visokoregalnim dizalicama, komisijskim stanicama, softver upravljanja skladištem sa slobodnom konfiguracijom i obradnik protoka materijala. U suradnji s brojnim klijentima od tada su realizirane inovacije, inovativna rješenja i tehnički razrađeni sustavi za skladištenje zahtjevne skladišne robe.

OHRA trenutno zapošljava oko 130 radnika. Za maksimalnu blizinu klijenata OHRA raspolaže s preko 13 vlastitih prodajnih ureda u Europi kao i sa širokom mrežom kompetentnih stručnih savjetnika.


[Translate "Croatia"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

Naši KRITERIJI KVALITETE

Najbolja kvaliteta „za najviše kriterije: čvrsti čelični profili – ne lim!

Visoka kvaliteta naših sustava regala dio je naše poslovne filozofije i ulijeva Vam povjerenje da sigurno skladištite Vaše proizvode. OHRA izbjegava primjenu tankih limenih elemenata i umjesto njih upotrjebljava punozidne, toplo valjane, čelične profile. To omogućuje visoko opterećenje istovremeno s jednostavnim dizajnom. Odgovarajuće Vašem skladištu i Vašoj skladišnoj robi OHRA sustavi regala izrađuju se po mjeri i visokokvalitetno su obloženi prahom.

OHRA je uz to certificirana kao prvo poduzeće branše prema visokim standardima firme TÜV Süd. S podjednako visokim standardima kvalitete diljem svijeta ističemo zadovoljavanje kriterija da Vama budemo pouzdan partner okrenut budućnosti.KARIJERA

Jedan poslodavac - mnoštvo izazova!

U potrazi ste za novim izazovom? Kao međunarodno aktivno, intermedijarno poduzeće OHRA nudi uzbudljive poslove u različitim područjima djelovanja, brzo donošenje odluka i blagu hijerarhiju. Postanite dio našeg tima i prijavite se! Sve aktualne ponude radnih mjesta pronađite ispod.

Ako ne pronađete aktualno odgovarajuće oglase za radno mjesto, pošaljite nam Vašu samoinicijativnu prijavu za posao na personal(at)ohra.de

Izobrazba

Uspješno si završio/la školovanje i s obećavajućim obrazovanjem želiš zakoračiti u poslovni svijet? OHRA diplomantima nudi mogućnost završetka izobrazbe za industrijskog referenta za prodaju/ industrijsku referenticu za prodaju. U 3 godine izobrazbe radit ćeš na različitim prodajnim odjelima i pomagati nam kod raznih uzbudljivih zadataka u cijelom poduzeću.

Zvuči zanimljivo? Onda se radujemo tvojoj prijavi za obrazovnu godinu 2018.!