Na glavni sadržaj

Druge verzije kantilever regala Prilagođene opcije za vaše potrebe skladištenja

Zatražite ponuduSavjetovanje

Niste pronašli odgovarajući sustav regala? Mi ćemo vam dodatno pomoći!

Ponekad jedinstvena roba koja se skladišti ili posebni uvjeti prostora zahtijevaju sustave regala po mjeri. Ako tražite individualno rješenje za svoje skladište, a još niste pronašli odgovarajuću opciju, OHRA je pravo mjesto za vas. Kao stručnjaci za visokokvalitetne regale i regalne sustave za teške terete, nudimo visokokvalitetne kantilever regale koji su posebno prilagođeni vašim zahtjevima.

Vaše prednosti s tvrtkom OHRA

Stručni savjeti i znanje: Naš iskusni tim procijenit će vaše potrebe i zatim vam predstaviti rješenja koja najbolje odgovaraju vašim individualnim zahtjevima. 
Uzet ćemo u obzir specifičnu robu koju skladištite, veličinu prostorija i operativne procese.

Raznovrsni materijali: Možete birati vrlo različite materijale za nosače kantilever regala i stalke za police, uključujući robusne čelične profile u različitim veličinama i s različitim površinskim premazima.

Stabilnost i sigurnost: Naši kantilever regali izrađeni su isključivo od visokokvalitetnih materijala i zadovoljavaju sve bitne sigurnosne standarde kako bi se zajamčilo sigurno skladištenje vaše robe. Naravno, imaju TÜV certifikat i rezultat su godina iskustva i neprekidnog razvoja. 

Mogućnost proširenja: Naši kantilever regali izrađeni po mjeri mogu se jednostavno proširiti ako se vaše potrebe za skladištenjem u budućnosti promijene. Tako vaše skladište može rasti s vašom tvrtkom. 

Kontakt

Hala s kantilever regalom – stabilno rješenje za regale s krovom i zidom

U ovoj vrsti hale okomiti nosači kantilever regala na vrhu su zarezani pod kutom ovisno o obliku krova i opremljeni pločama ili držačima greda. U tom slučaju krovna konstrukcija za halu s kantilever regalima gradi se na toj osnovi. Za oblaganje zidova na stražnju stranu regala mogu se pričvrstiti trapezne ploče, ISO ploče za zaštitu od buke ili sustavi za zaštitu od vremenskih uvjeta.

cantilever racking warehouse, rack-clad building
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof galvanized
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle

Regalna hala – robusno rješenje za skladištenje

Okomiti stupovi kantilever regala izrađeni su od toplovaljanih IPE čeličnih profila. Visoke su nosivosti i vrlo su elastični. Ovisno o zahtjevima i namjeni hale, stupovi za police pripremaju se za izvedbu krova. Regalne hale u pravilu se izvode s jednostrešnim ili dvostrešnim krovom. Probušena stražnja strana nosača istovremeno služi za držanje zidne obloge. Pokrivanje krova, uključujući odvodnju, na zahtjev također može izvesti tvrtka OHRA. To znači da za kompletnu halu s kantilever regalima trebate samo jednog izvođača.

Hala s kantilever regalima – vaše prednosti s tvrtkom OHRA

  • Skladište za dugačku i glomaznu robu zaštićeno od vremenskih uvjeta
  • Visoka nosivost profila IPE statički dokazana
  • Smanjenje troškova, dobivanje prostora i fleksibilnost
  • Mogućnost vlastitog izvođenja
  • Mogućnost različitih oblika krova, ovisno o terenu i odvodnji kišnice
cantilever racking warehouse
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen

Regalne kantilever platforme – maksimalno iskorišten prostor za učinkovito skladištenje

Tražite učinkovit način da maksimalno iskoristite svoj ograničeni prostor za pohranu? S našim regalnim kantilever platformama možete stvoriti dodatni skladišni kapacitet i maksimalno iskoristiti prostor. Platforme vam omogućuju skladištenje duge robe, cijevi i glomazne robe, dok se prostor platforme može istodobno učinkovito iskoristiti kao radna stanica, zona za komisioniranje ili dodatni skladišni prostor. Naše regalne kantilever platforme nude vam idealnu mogućnost sigurnog skladištenja teških tereta na način kojim ćete uštedjeti prostor.

Lagani tereti – Učinkovito skladištenje različite robe

U našim kantilever regalima može se skladištiti teška i glomazna roba, ali jednako tako možete uskladištiti i lake terete. Bilo da je riječ o drvenim trakama, metalnim cijevima ili drugim dugim predmetima: Naši visokokvalitetni regalni sustavi nude fleksibilne mogućnosti skladištenja. Podesivi kantilever nosači omogućuju individualno prilagođavanje polica veličini i obliku vaše lake robe i optimalno korištenje raspoloživog prostora.

pallet racking system for DIY stores
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten

Individualni savjeti za vaše potrebe

Naš široki asortiman proizvoda već nudi niz rješenja za različite primjene. Međutim, ako imate specifične zahtjeve ili tražite individualni sustav regala za svoj problem skladištenja, rado ćemo vam pomoći. Naš iskusni tim stručnjaka i inženjera usko će surađivati s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe i razvili prilagođene mogućnosti skladištenja.

Javite nam se već danas kako bismo porazgovarali o vašim specifičnim zahtjevima. Nudimo vam osobne savjete i zajedno utvrđujemo optimalne opcije za vaše individualne potrebe.

Odmah zatražite individualne konzultacij

Savjetovanje

Pouzdajte se u naše iskustvo i kvalitetu

OHRA je već godinama pouzdan partner za visokokvalitetne regale i regalne sustave za teške terete. Veliku pozornost posvećujemo kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Naši kantilever regali po mjeri proizvedeni su prema najvišim standardima i pružaju robusno i pouzdano rješenje za vaše skladištenje.

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost u industriji omogućuju nam da ispunimo čak i najsloženije zahtjeve i ponudimo individualne kantilever regale. S tvrtkom OHRA uz sebe imate partnera koji vas podržava od savjetovanja do projektiranja i montaže.

Reference

Arabesque
Ulma
Solvaro
Budmax
FX Ruch
Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Ulma

Ulma

Ugradnjom konzolnog regala tvrtke OHRA, tvrtka ULMA Construction je u samo šest mjeseci stvorila nove skladišne kapacitete za oplatne ploče. Vanjski regal dužine 58 metara s krovom i obloženim stražnjim zidom posebno je prilagođen različitim dimenzijama šperploče promjenom središnjih udaljenosti unutar regala. To znači da se bilo koja dimenzija ploče može uskladištiti bez da se ploča savije tijekom skladištenja.

Na zapis praćenja

Solvaro

Solvaro

Alati za duboko oblikovanje metala su skupi proizvodi izrađeni po mjeri, pojedinačno prilagođeni svakoj komponenti koja se proizvodi. Za skladištenje vrijednih alata, koji mogu težiti i do sedam tona, tvrtka Solvaro je instalirala posebne regale tvrtke OHRA na lokaciji u Szekszárdu u Mađarskoj. Svaki pretinac može se dizajnirati pojedinačno za odgovarajuću veličinu alata. Osim toga, alati su izravno dostupni i mogu se brzo transportirati do preša za duboko oblikovanje metala. Istodobno, alati za duboko oblikovanje metala zaštićeni su od oštećenja u svakom trenutku zahvaljujući prilagođenoj konstrukciji regala.

Na zapis praćenja

Budmax

Budmax

Novi regali za teške terete OHRA omogućuju tvrtki Budmax, jednom od najvećih distributera građevinskog materijala u Bugarskoj, učinkovito skladištenje robe u vrećama. Zahvaljujući konstrukciji vruće valjanih čeličnih profila punih stijenki, regali omogućuju veliko opterećenje od 5.000 kilograma. Zahvaljujući visini postolja od 4.580 milimetara, Budmax sada može pohraniti palete težine do 1.200 kilograma robe u vrećama na četiri razine; to omogućuje znatno bolje korištenje prostora i znatno lakši i brži pristup artiklima.

 

Na zapis praćenja

FX Ruch

FX Ruch

Trgovac građevinskim materijalom FX Ruch potpuno je restrukturirao svoje prodajno mjesto u Radolfzellu s 22 konzole i paletna regala tvrtke OHRA. Sa skladišnom halom, velikim otvorenim skladišnim prostorom i drive-in prostorom, kupci imaju brži pristup većem broju artikala. Zahvaljujući policama prilagođenim najrazličitijoj robi, tvrtka je uspjela spojiti veliki skladišni kapacitet sa znatno učinkovitijim logističkim procesima.

 

Na zapis praćenja