Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Industrija namještaja i drva

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

U industriji namještaja, kao i u drvnoj industriji, posebna tehnika skladištenja, skrojena po mjeri branše je važno obilježje ekonomičnog skladištenja: Palete i transportni bubnjevi u visokoregalnom skladištu s paletnim regalima, a predmaterijal, drvo i ploče u visokoregalnom skladištu s konzolnim regalima. S obzirom na robu koja se proizvodi i materijale koji se primjenjuju, glomazna roba mora se stavljati na skladište i uzimati s njega prostorno štedljivo i pogodno za komisioniranje.

OHRA se specijalizirala na tu posebnu vrstu skladištenja i proizvodi individualne sustave regala za industriju namještaja i drva.

 • Optimalna iskoristivost postojećih površina
 • Optimizacija voznih putova
 • Najviša kvaliteta osigurava dugotrajnost
 • Uključivanje u tijek proizvodnje
 • Sustavna tehnika skrojena po mjeri

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

U industriji namještaja i drva pravilno skladištenje vrlo teških i glomaznih ploča igra veliku ulogu.

Na ulazu robe skladište se materijali kao iverica ili MDF ploče za daljnju obradu; roba je spremljena nadohvat i sortirana prema različitim dimenzijama.

Tako se uvijek i bez velikog gubitka vremena u proizvodni proces dopremaju tražene količine i veličine ploča.

Za taj zadatak prikladni su posebno čvrsti i kompaktni konzolni regali. Visoke nosivosti i izmjenjiv sustav za mijenjajuće potrebe ispunjavaju načelo ekonomičnog skladištenja s neposrednom dostupnošću i malim prostornim potrebama.Od konzolnog regala kojim se ručno manipulira do kompletnih regalnih hala za skladištenje npr. kuhinjskih radnih ploča, OHRA isporučuje sve komponente po želji, uklj. Statika, uređaji za opsluživanje regala i sva dodatna oprema.

Upit za ponudu


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomičnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k čovjeku" povećana je djelotvornost pri opsežnim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinačne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguća usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako vrijeme proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomoću jednog upravljačkog uređaja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje troškova ulaganja, optimalan omjer cijene i usluge

Paletni regali

Paletni regali univerzalni su sustav skladištenja za mnoštvo proizvoda. Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statičkom opterećenju. Uporaba vruće valjanih čeličnih profila za nosive građevinske grupe važan je čimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice na područjima gdje se kreće osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošću. 

Upit za ponudu


Regalne platforme

Regalne platforme tvrtke OHRA mogu se višestruko iskoristiti. Individualne mogućnosti konstruiranja univerzalne su, bez obzira na to upotrebljavaju li se kao dodatna skladišna površina, mjesto za izdavanje robe ili prodajna površina. Samonosiva konstrukcija odgovara svakoj postojećoj hali i može se individualno prilagoditi dimenzijama prostora.

 • Robusna kombinacija regalnih sustava i međukata
 • Mogućnost dodavanja drugog ili trećeg kata
 • Standardna nosivost 350 kg/m2 u prolazu između regala
 • Različite obloge platforme, ovisno o zahtjevu
 • Široki asortiman pribora, npr. rasvjete, ljestava i stepenica

Upit za ponudu

Reference za drvnu industriju i industriju namještaja

Gerbrich
van Deuveren
Trend Hout
Bati Nature
erform
Gerbrich

Gerbrich

Češki proizvođač vrata Gerbrich uspio je stvoriti velike skladišne kapacitete za svoju proizvodnju na maloj površini pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Sustav regala omogućuje i učinkovite skladišne procese zahvaljujući brzom rukovanju robom i dobrim pregledom zaliha, a time i pouzdanu opskrbu proizvodnje potrebnim materijalima poput ploča od iverice ili obloga.

Na zapis praćenja

van Deuveren

van Deuveren

Tvrtke sve više koriste opciju bojenja po narudžbi za svoje regale. To znači da se u cijelom skladištu može provesti jedan korporativni dizajn ili se različiti skladišni prostori mogu vizualno odvojiti. OHRA, europski tržišni lider za konzolne regale, izveo je praškasto premazivanje regala u različitim RAL tonovima za novo sjedište tvrtke Houthandel van Deuveren u Dedemsvaartu u Nizozemskoj. Boje su usklađene s fasadom, tako da regali i zgrade čine skladnu cjelinu koja odražava suvremenost i kvalitetu usluga tvrtke. 

Na zapis praćenja

Trend Hout

Trend Hout

Nizozemski stručnjak za ekskluzivne vrtne kućice Trendhout opremio je svoj novi logistički centar u Hattemerbroeku regalnim sustavima tvrtke OHRA. U središtu interesa pri raspoređivanju sustava bilo je stvoriti što više skladišnog kapaciteta na raspoloživoj površini. U samo dva tjedna tvrtka OHRA je instalirala čelični volumen koji odgovara šest potpuno natovarenih kamiona – što je rezultiralo regalnim sustavom s 390 metara konzolnih regala i skladišnim prostorom za 1422 palete. Kao rezultat toga, tvrtka Trendhout je uspjela značajno poboljšati učinkovitost i utrošak vremena potrebnog za komisioniranje, stanje na skladištu sada je organizirano i jasno, a pouzdanost isporuke je povećana.

Na zapis praćenja

Bati Nature

Bati Nature

Francuska tvrtka za stolariju/drvene konstrukcije/specijalizirana za izgradnju kuća izoliranih slamom, Bati-Nature, stvorila je nove kapacitete za skladištenje materijala na bazi drveta i montažnih zidnih elemenata s posebnim regalnim sustavom tvrtke OHRA. Dva niza jednostranih konzolnih regala dužine 24 metra čine zidove konstrukcije nalik hali. Između njih nalazi se približno 6 metara širok, prohodan prostor u kojem su uspravno skladišteni drveni okvirni zidovi. Stalci regala nose krov koji štiti i vanjske razine skladišta, koje čine konzole, od vremenskih uvjeta i podnu zonu skladištenja između regala. OHRA-i je trebalo samo oko tjedan i pol dana da montira posebno prilagođenu skladišnu zgradu.

 

Na zapis praćenja

erform

erform

Efikasnije skladištiti visokosjajne ploče

Na zapis praćenja