Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Aluminij/plastika

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični

Za skladištenje aluminija i plastike, konzolni regali dokazali su se kao optimalno rješenje za skladištenje dugačkih predmeta svih oblika, dužina ili svojstava. Zahvaljujući ovom regalnom sustavu, aluminijski i plastični profili, PVC cijevi i ploče, okomiti žljebovi, prozorski okviri, oluci i ostali dugački predmeti mogu se uskladištiti na način da zauzimaju izrazito malo mjesta i da se uvijek lako mogu dopremiti iz skladišta. 

Širok asortiman pribora omogućuje individualne mogućnosti skladištenja, npr. razdjelnici za police za pripremu materijala na jednoj razini skladišta ili pločice za označavanje uskladištene robe. Ekonomično i kompaktno skladištenje velikih i glomaznih dugačkih predmeta na maloj površini.

SavjetovanjePreuzmi katalog

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Konzolni regali

Optimalni skladišni sustav za proizvodna postrojenja, skladišta sirovina ili skladišta za pošiljke. Fleksibilne konzole podesive po visini izvijaju se pri udarcima prema gore i bočno. Taj sustav štiti robu od oštećenja. Svi konzolni regali proizvode se i isporučuju prema individualnim željama korisnika i u skladu sa skladišnom robom te po želji i montiraju. Robusni toplo valjani celicni profili za nosive elemente konzolnih regala omogućuju sigurno skladištenje proizvoda. Visoka kvaliteta potpornja i konzola regala jamci dugotrajno i ekonomično rješenje za skladište u industrijskim postrojenjima i centrima za obrađivanje. Primjena toplo valjanih čeličnih profila umjesto tankog lima omogućuje veliko opterecenje uz istodobno tanku izvedbu. Time se postiže veliki kapacitet skladištenja na maloj površini.

Upit za ponudu


Prohodni regalni sustavi

Konvencionalni regalni sustavi montiraju se na kolica koja se sastave pomoću kotačiča. Za utovar i istovar otvara se potrebni prolaz pomoću elektronickielektronički upravljanog pogona.A

Upit za ponudu


Hala s regalima

Presudnu ulogu u izgradnji novog skladišta ima odnos između nastojanja i koristi. Hale s policama tvrtke OHRA savršeno kombiniraju potrebnu funkcionalnost sa zadatkom izgradnje konvencionalnog sustava polica. Preko 1000 realiziranih hala s policama koje su se isplatile! OHRA hale sa krovom i zidnom oblogom uklanjaju potrebu po konvencionalnim skladišnim halama. Kao nosivi elementi u skladu s uskladištenom robom služe naši standardizirani sustavi paleta i konzola. Zajedno s Vama, naši ce konzultanti za vas pronaci idealno rješenje za skladištenje. Brojne varijante omogućuju 100% prilagođenje Vašim potrebama. Mi gradimo po sistemu "ključ u ruke: projektiranje, izgradnja, statika za građevinski čelik i temelj, proizvodnja, dostava i ugradnja. Time Vam pomažemo pregled nad troškovima.


Skladišne platforme

Optimalno iskorištavanje postojećih visina prostora. Skladišne platforme sustava OHRA mogu se raznovrsno iskoristiti u postrojenjima za obradu aluminija i plastike. Bilo kao dodatna skladišna površina ili kao prostor za montiranje, samostalna konstrukcija može se ugraditi u svaku postojeću halu i prilagoditi individualnim prostornim uvjetima. Na taj se način postojeća visina u potpunosti iskorištava. Kombinacije skladišne platforme i integriranog regalnog sustava mogu se individualno realizirati zahvaljujući robusnoj izvedbi i OHRA sustavu sastavnih blokova. 

Upit za ponudu

Reference za aluminij i umjetne mase

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

Tvrtka za veleprodaju metala Adamet-Niemet zamijenila je prethodni koncept s podnim skladištenjem i preniskim regalima konceptom skladištenja s konzolnim regalima tvrtke OHRA s visinom do 8.570 milimetara. Nosivost konzola je 500 ili 600 kilograma, moguće je do 16 skladišnih razina s visinom regala do 8.570 milimetara. Ovo ne samo da je povećalo kapacitet skladištenja, već i ubrzalo postupke skladištenja i preuzimanja te povećalo učinkovitost proizvodnje. Fleksibilni, visinski podesivi konzolni regali tvrtke OHRA također se kreću prema gore i bočno u slučaju udara. Time se roba štiti od oštećenja.

Na zapis praćenja

Investzal

Investzal

Mađarska tvrtka Invesztál postavila je paletni regal tvrtke OHRA dužine 19,9 metara za skladištenje namotaja težine do 5 tona. Regal za teške terete je individualno prilagođen dimenzijama namotaja skladištenih na paletama. U usporedbi s prethodnim skladištem – kombinacijom podnog skladišta i standardnih regala – pristup namotajima s novim regalima lakši je, pouzdaniji i brži. Osim toga, oštećenje – djelomično obojenih – pocinčanih namotaja je svedeno na minimum.

Na zapis praćenja

Albixon

Albixon

ALBIXON, jedan od vodećih proizvođača bazena i kupola za bazene u Europi, proširio je svoje skladišne kapacitete sustavom natkrivenih konzolnih regala tvrtke OHRA. Ovdje se skladište paletizirani aluminijski profili; duljina paleta je od 5 do 12 metara, težina od 500 do 1.200 kilograma. Novi regalni sustav ne samo da nudi više prostora, već i smanjuje troškove: Izbjegavaju se nepotrebna kretanja materijala, povećava se učinkovitost skladišnog transporta i smanjuje rizik od oštećenja uskladištene robe. Zahvaljujući zaštiti od vremenskih uvjeta smanjuju se i troškovi za kontrolu kvalitete. Zbog dobrog pregleda uskladištene robe i inventura je znatno jednostavnija.

Na zapis praćenja

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Na zapis praćenja

Sistema

Skladište za dugu robu za aluminijske prozorske profile

Na zapis praćenja