Na glavni sadržaj

Skladišni podest OHRA Ekonomično povećanje skladišne površine

Upit za ponudu  Savjetovanje

Skladišni podesti

Skladišni podesti OHRA povećavaju dostupnu skladišnu površinu, u potpunosti bez nadogradnje i rekonstrukcije. Površina koja se dodatno dobiva zahvaljujući skladišnom podestu može se koristiti ekonomično i svestrano, npr. kao uredski ili radni prostor, kao proizvodni ili izložbeni prostor ili kao dodatna skladišna jedinica.

Skladišni podesti OHRA kao fleksibilna proširenja skladišta

Primjenom različitih potpornih profila, zasuna i greda (npr. iz punozidnih čeličnih profila ili optimiziranih sigma profila) svi skladišni podesti OHRA mogu se konfigurirati za različite zahtjeve i terete. Pri tome se u obzir uzimaju prepreke kao što su cjevovodi i električni vodovi te prozori i vrata. OHRA bez problema projektira i izrađuje skladišne podeste i do 5 etaža. Aksijalna dimenzija skladišnih potpornja iznosi standardno 3,5 – 8,5 m. Nosivost tereta od 250 do 2.000 kg/m². Veće aksijalne dimenzije i nosivost tereta projektiramo na zahtjev u suradnji s vama. Skladišni podesti upotpunjuju se stepenicama s gazištima od rešetki ili drveta, ogradom u zavijčanoj izvedbi s rukohvatom i podupiračem za koljeno. Prijenosne stanice u različitim varijantama i izvedbama također su moguće. Kao obloge na skladišnom podestu upotrebljavamo ivericu obloženu plastikom ili obloge s protukliznom oblogom.

Skladišni podest OHRA – prednosti za vas

  • Optimizacija skladišnog prostora skladištenjem na dvije ili više etaža
  • Kombinacija skladišnog i poslovnog prostora na jednom mjestu, time kraći putevi
  • Čvrsti čelični profili omogućuju velike raspone ispod podesta
  • Izvedivo i do 5 etaža, korisna nosivost do 2 t/m²
  • Ekonomično optimalan odnos cijene i usluge
  • Različite podne obloge
  • Samonosiva konstrukcija

Upit za ponudu


Reference za skladišne platforme

KWS
Kraft Baustoffe
KWS

KWS

U okviru proširenja proizvodnih kapaciteta za preradu sjemena šećerne repe na lokaciji Einbeck, stručnjaci za sjemenarstvo iz tvrtke KWS SAAT SE & Co. KGaA naručili su od tvrtke OHRA izgradnju skladišnog prostora u kojem će se sjeme skladištiti u klimatiziranim uvjetima. Paletni regal, kojeg isporučuju stručnjaci za tehnologiju skladištenja iz Kerpena, nudi prostor za oko 100 pojedinačnih spremnika za sjeme. Sustav također uključuje platformu čelične konstrukcije na kojoj se sjeme automatski puni u kutije za skladištenje putem nagibnog uređaja. Platforma i polica su ograđene i tvore jedinicu, tako da se skladišni spremnici do 600 kilograma mogu transportirati od nagibne stanice izravno do mjesta na regalu pomoću visokoregalne dizalice.

 

Na zapis praćenja

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

Vruće pocinčano skladište na otvorenom

Na zapis praćenja