Na glavni sadržaj

Tvrtka

MI O NAMA

 

1979 – 2019: 40 godina tvrtke OHRA – we will „rack” you!

1979 službeno započinje priča o uspjehu tvrtke OHRA Regalanlagen GmbH: Ottokar Hölscher osnovao je poduzeće za proizvodnju i prodaju regalnih sustava. Osobito zahvaljujući inovativnim konzolnim regalima, njemačka tvrtka se brzo uspjela etablirati na tržištu: Za razliku od konkurencije, konzolei konzolnih regala jednostavno su obješeni na izbušenim uspravnim profilima - zahvaljujući ovom patentiranom rješenju, konzole se mogu u bilo kojem trenutku podesiti bez alata. Kao i konzolni regali, tako su i paletni regali izrađeni od toplo valjanih čeličnih profila punih stijenki i zato ih karakterizira osobito visoka nosivost, robusnost i dugovječnost.

2019 vodeća tvrtka za konzolne regale na europskom tržištu slavi svoju 40. obljetnicu. Tvrtka OHRA etablirala se u širokom rasponu gospodarskih grana i danas ima vlastite prodajne urede u 13 zemalja.


[Translate "Croatia"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

Naši KRITERIJI KVALITETE

Najbolja kvaliteta „za najviše kriterije: čvrsti čelični profili – ne lim!

Visoka kvaliteta naših sustava regala dio je naše poslovne filozofije i ulijeva Vam povjerenje da sigurno skladištite Vaše proizvode. OHRA izbjegava primjenu tankih limenih elemenata i umjesto njih upotrjebljava punozidne, toplo valjane, čelične profile. To omogućuje visoko opterećenje istovremeno s jednostavnim dizajnom. Odgovarajuće Vašem skladištu i Vašoj skladišnoj robi OHRA sustavi regala izrađuju se po mjeri i visokokvalitetno su obloženi prahom.

OHRA je uz to certificirana kao prvo poduzeće branše prema visokim standardima firme TÜV Süd. S podjednako visokim standardima kvalitete diljem svijeta ističemo zadovoljavanje kriterija da Vama budemo pouzdan partner okrenut budućnosti.