Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Trgovine čelikom/metalom

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Skladištenje teških čeličnih i metalnih proizvoda stvara posebne zahtjeve. Selektivni pristup različitim dimenzijama proizvoda, optimalni protok materijala i brzo preuzimanje narudžbi Vaših kupaca moraju biti koordinirani i osigurani u bilo kojem trenutku. U usporedbi s konvencionalnim policama od lima, OHRA sustavi polica od toplo valjanih čeličnih profila su sigurna i trajna rješenja za skladištenje u metalskoj industriji.

Upravo kod teške i nespretne robe, robusna konzola ili police za palete ispunjavaju svoje obećanje. Najviša kvaliteta i zahtjevi opterećenja lako se ispunjavaju. Vaši proizvodi su sigurno uskladišteni, lako dostupni i posloženi na čistom - i sve to na manje prostora.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja čelika, limenih formata i teških metalnih proizvoda. Fleksibilni i visinski prilagodljivi nosači pri udarcima se izmiču prema gore i u stranu. Taj sustav Vašu robu čuva od oštećenja. Svi nosači se prema želji kupaca, primjereno robi, izrađuju, dostavljaju i prema želji montiraju. Jaki, vruće valjani čelični profili za nosive elemente OHRA konzolnog regala omogućuju sigurno skladištenje Vaših proizvoda. Visoka kvaliteta stupova regala i nosaca garantira dugoročno i ekonomično rješenje za vaše skladište metala. OHRA konzolni regali mogu se postaviti u unutarnjem i vanjskom prostoru.

Vaše prednosti:

 • Stalci regala i nosači od punog, vruće valjanog IPE čeličnog profila
 • Stalci regala obostrano štancani u rasteru 100:100 mm
 • Visoko kvalitetna zaštita prahom
 • Vruća cinčanost za vanjsko skladište
 • Skladišni sustav koji se u svako doba može proširiti
 • Veliki program pribora za individualno uređenje

Upit za ponudu


Hala s regalima

Spremišta regala OHRE savršeno ujedinjuju potrebnu funkcionalnost građevine sa zadaćom konvencionalnog postrojenja regala. Okviri i stalci regala služe kao nosivi elementi za krov i zid. Samostalne građevinske konstrukcije time postaju suvišne. Individualne mogućnosti izvedbe omogućuju prilagodbu za potrebe skladišta. Od planiranja, konstrukcije, proizvodnje, dostave i montaže sve do podnošenja zahtjeva za gradnju, sve iz prve ruke.

 • Individualni tipovi spremišta
 • Optimalno iskorištavanje površine skladišta
 • Otvoren i zatvoren način gradnje
 • Različite krovne konstrukcije
 • Moguće različite izvedbe
 • Jeftinije od konvencionalnih spremišta sa dodatnim sustavima regala

Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladišta uz pomoć djelomične i potpune automatizacije postupaka skladištenja. Po principu „roba k čovjeku“ povećava se učinkovitost kod velikih narudžbi. Po potrebi, mogu se skinuti jedan ili više paketa s različitim formatima lima ili role okruglog materijala i proslijediti do stanice za preuzimanje. Rukovanje se postiže skladišnim dizalicama ili strojevima predviđenima za skidanje materijala sa skladišnih regala.

 • Najbrže moguće slaganje narudžbi po narudžbenicama
 • Od ručnog do potpuno automatiziranog upravljanja, proširivo u svako vrijeme
 • Modularan način povezivanja s kupcima ERP-softvera
 • Opskrba više prolaza jednim strojem za regale pomoću tehnike krivulja
 • Time se smanjuju troškovi ulaganja.

Reference za trgovine metalom

Reifenhäuser Reiloy
mejo Metall Josten
AK 1324
Acerinox Deutschland GmbH
Reifenhäuser Reiloy

Reifenhäuser Reiloy

Tvrtka Reifenhäuser Reiloy, stručnjak za cilindre i vijke visoke otpornosti na habanje za procese ekstruzije i brizganja, integrirala je prijašnje vanjsko skladište sirove i gotove robe u novo skladište u tvornici. Danas se komponente s masom do 8 tona i duljinom do 10 metara pohranjuju u pet konzolnih regala za teške terete iz tvrtke OHRA. Rešetkasti podovi za velika opterećenja na konzolnim krakovima omogućuju fleksibilno skladištenje na paletama prilagođeno materijalima. Time proizvodnja i otprema sada imaju izravan, kratkoročni pristup uskladištenoj robi, a procesi skladištenja i preuzimanja su 24 sata ranije nego prije. Osim toga, Reifenhäuser Reiloy štedi na troškovima vanjskog skladištenja.

Na zapis praćenja

mejo Metall Josten

mejo Metall Josten

Tvrtka mejo Metall Josten, proizvođač i dobavljač aluminijskih profila za crtanje i posebnih profila, svoj skladišni prostor proširila je novim logističkim centrom.

Na zapis praćenja

AK 1324

AK 1324

S novim konzolnim regalima, češka tvrtka AK 1324, s.r.o., veletrgovac i trgovac na malo materijalima od nehrđajućeg čelika, može mnogo brže pristupiti uskladištenim limovima od nehrđajućeg čelika.

Na zapis praćenja

Acerinox Deutschland GmbH

Acerinox Deutschland GmbH

Brzi pristup i povećana uspješnost komisioniranja

Na zapis praćenja

thyssenkrupp Materials

thyssenkrupp Materials Hungary modernizirala je svoje skladište u Budimpešti policama s nosivom rukom te policama s nagibnom nosivom rukom tvrtke OHRA. Zahvaljujući visokoj stabilnosti i nosivosti sustava polica izrađenog od vruće valjanih punih čeličnih profila, tvrtka je mogla značajno proširiti svoje skladišne kapacitete. 

Na zapis praćenja