Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Trgovine čelikom/metalom

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Skladištenje teških čeličnih i metalnih proizvoda stvara posebne zahtjeve. Selektivni pristup različitim dimenzijama proizvoda, optimalni protok materijala i brzo preuzimanje narudžbi Vaših kupaca moraju biti koordinirani i osigurani u bilo kojem trenutku. U usporedbi s konvencionalnim policama od lima, OHRA sustavi polica od toplo valjanih čeličnih profila su sigurna i trajna rješenja za skladištenje u metalskoj industriji.

Upravo kod teške i nespretne robe, robusna konzola ili police za palete ispunjavaju svoje obećanje. Najviša kvaliteta i zahtjevi opterećenja lako se ispunjavaju. Vaši proizvodi su sigurno uskladišteni, lako dostupni i posloženi na čistom - i sve to na manje prostora.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja čelika, limenih formata i teških metalnih proizvoda. Fleksibilni i visinski prilagodljivi nosači pri udarcima se izmiču prema gore i u stranu. Taj sustav Vašu robu čuva od oštećenja. Svi nosači se prema želji kupaca, primjereno robi, izrađuju, dostavljaju i prema želji montiraju. Jaki, vruće valjani čelični profili za nosive elemente OHRA konzolnog regala omogućuju sigurno skladištenje Vaših proizvoda. Visoka kvaliteta stupova regala i nosaca garantira dugoročno i ekonomično rješenje za vaše skladište metala. OHRA konzolni regali mogu se postaviti u unutarnjem i vanjskom prostoru.

Vaše prednosti:

 • Stalci regala i nosači od punog, vruće valjanog IPE čeličnog profila
 • Stalci regala obostrano štancani u rasteru 100:100 mm
 • Visoko kvalitetna zaštita prahom
 • Vruća cinčanost za vanjsko skladište
 • Skladišni sustav koji se u svako doba može proširiti
 • Veliki program pribora za individualno uređenje

Upit za ponudu


Hala s regalima

Spremišta regala OHRE savršeno ujedinjuju potrebnu funkcionalnost građevine sa zadaćom konvencionalnog postrojenja regala. Okviri i stalci regala služe kao nosivi elementi za krov i zid. Samostalne građevinske konstrukcije time postaju suvišne. Individualne mogućnosti izvedbe omogućuju prilagodbu za potrebe skladišta. Od planiranja, konstrukcije, proizvodnje, dostave i montaže sve do podnošenja zahtjeva za gradnju, sve iz prve ruke.

 • Individualni tipovi spremišta
 • Optimalno iskorištavanje površine skladišta
 • Otvoren i zatvoren način gradnje
 • Različite krovne konstrukcije
 • Moguće različite izvedbe
 • Jeftinije od konvencionalnih spremišta sa dodatnim sustavima regala

Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladišta uz pomoć djelomične i potpune automatizacije postupaka skladištenja. Po principu „roba k čovjeku“ povećava se učinkovitost kod velikih narudžbi. Po potrebi, mogu se skinuti jedan ili više paketa s različitim formatima lima ili role okruglog materijala i proslijediti do stanice za preuzimanje. Rukovanje se postiže skladišnim dizalicama ili strojevima predviđenima za skidanje materijala sa skladišnih regala.

 • Najbrže moguće slaganje narudžbi po narudžbenicama
 • Od ručnog do potpuno automatiziranog upravljanja, proširivo u svako vrijeme
 • Modularan način povezivanja s kupcima ERP-softvera
 • Opskrba više prolaza jednim strojem za regale pomoću tehnike krivulja
 • Time se smanjuju troškovi ulaganja.

Reference za trgovine metalom

Solvaro
AK 1324
Reifenhäuser Reiloy
mejo Metall Josten
Solvaro

Solvaro

Alati za duboko oblikovanje metala su skupi proizvodi izrađeni po mjeri, pojedinačno prilagođeni svakoj komponenti koja se proizvodi. Za skladištenje vrijednih alata, koji mogu težiti i do sedam tona, tvrtka Solvaro je instalirala posebne regale tvrtke OHRA na lokaciji u Szekszárdu u Mađarskoj. Svaki pretinac može se dizajnirati pojedinačno za odgovarajuću veličinu alata. Osim toga, alati su izravno dostupni i mogu se brzo transportirati do preša za duboko oblikovanje metala. Istodobno, alati za duboko oblikovanje metala zaštićeni su od oštećenja u svakom trenutku zahvaljujući prilagođenoj konstrukciji regala.

Na zapis praćenja

AK 1324

AK 1324

S novim konzolnim regalima, češka tvrtka AK 1324, s.r.o., veletrgovac i trgovac na malo materijalima od nehrđajućeg čelika, može mnogo brže pristupiti uskladištenim limovima od nehrđajućeg čelika.

Na zapis praćenja

thyssenkrupp Materials

thyssenkrupp Materials Hungary modernizirala je svoje skladište u Budimpešti policama s nosivom rukom te policama s nagibnom nosivom rukom tvrtke OHRA. Zahvaljujući visokoj stabilnosti i nosivosti sustava polica izrađenog od vruće valjanih punih čeličnih profila, tvrtka je mogla značajno proširiti svoje skladišne kapacitete. 

Na zapis praćenja

Reifenhäuser Reiloy

Reifenhäuser Reiloy

Tvrtka Reifenhäuser Reiloy, stručnjak za cilindre i vijke visoke otpornosti na habanje za procese ekstruzije i brizganja, integrirala je prijašnje vanjsko skladište sirove i gotove robe u novo skladište u tvornici. Danas se komponente s masom do 8 tona i duljinom do 10 metara pohranjuju u pet konzolnih regala za teške terete iz tvrtke OHRA. Rešetkasti podovi za velika opterećenja na konzolnim krakovima omogućuju fleksibilno skladištenje na paletama prilagođeno materijalima. Time proizvodnja i otprema sada imaju izravan, kratkoročni pristup uskladištenoj robi, a procesi skladištenja i preuzimanja su 24 sata ranije nego prije. Osim toga, Reifenhäuser Reiloy štedi na troškovima vanjskog skladištenja.

Na zapis praćenja

mejo Metall Josten

mejo Metall Josten

Tvrtka mejo Metall Josten, proizvođač i dobavljač aluminijskih profila za crtanje i posebnih profila, svoj skladišni prostor proširila je novim logističkim centrom.

Na zapis praćenja