Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Savjetovanje

Specijalizirani prodajni centri

Za različite primjene i za različite dimenzije i mase, tvrtka OHRA, ovisno o specijaliziranosti trgovine, nudi odgovarajući skladišni sustav za stručno i korisnički prilagođeno skladištenje vaših proizvoda. Asortiman u specijaliziranim trgovinama u međuvremenu je postao jako raznovrstan i usmjeren na individualne potrebe kupaca. 

U njemu se nalaze vertikalni regali za letvice i ostale dugačke predmete, paletni regali za različitu robu na paletama kao nosači robe, kao i skladišne platforme za prodajni prostor s odgovarajućom oplatom. Posebno za skladištenje na otvorenom, tvrtka OHRA nudi skladišni i regalni sustav s nadstrešnicom. Po želji se regali vruće pocinčavaju kako bi bili zaštićeni od korozije.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Paletni regali

U trgovinama tipa „uradi sam“, vrtnim centrima i, primjerice, specijaliziranim trgovinama za soboslikare, potrebne su površine za skladištenje teških predmeta poput drva, boja, alata ili vreća pijeska i cementa. Za to područje uporabe prikladan je robusni paletni regal OHRA. Umjesto od tankog lima, izrađen je od toplo valjanih željeznih profila, a upravo pri velikim opterećenjima pokazuje se kao učinkovit i siguran. Ta svojstva regala prikladna su u prvom redu na mjestima na kojima se kreću osoblje i klijenti. Visoka kvaliteta osigurava trajno i ekonomično rješenje za vaše skladište.

Upit za ponudu


Konzolni regali

Konzolni regal idealan je skladišni sustav za duge, teške i nezgrapne materijale. Zahvaljujući robusnoj i vitkoj izvedbi regala od toplo valjanih željeznih profila, konzolni regali OHRA omogućuju velik kapacitet skladištenja u malom prostoru. Neprekidne police bez nosivih međustupova, koji ometaju rukovanje, omogućuju skladištenje robe različitih dimenzija na istoj razini. Fleksibilne konzole podesive po visini pri udaru vilica viličara odmiču se i time štite regal i uskladištenu robu od oštećenja.

Za unutarnju uporabu konstrukcija je praškasto lakirana, a za vanjsku se primjenjuje vruće pocinčavanje.

Upit za ponudu


Vertikalni regali

Za vertikalno skladištenje iverastih ploča izravno na području rezanja, ne postoji bolja alternativa od robusnih regala za ploce tvrtke OHRA. Sustav za konstrukciju od kvadratnih cijevi dobro je projektiran i dugotrajan. Radi lakšeg skladištenja i uzimanja, ispred svakog otvora regala montiraju se visokokvalitetni valjčani transporteri.

Upit za ponudu


Podestni regalni sustavi

Svaki četvorni metar vaše radionice ima svoju cijenu. Stoga nastojte optimalno iskoristiti visinu prostora i stvorite dodatni prostor za skladištenje bez dogradnje postojećeg objekta. U svaku postojeću halu može se ugraditi samonosiva konstrukcija koja se u potpunosti prilagođava prostoru. Nosivi elementi izvedeni su od robusnih, toplo valjanih željeznih profila. Nosivosti do 1.000 kg/m2 za nas su standardna izvedba. Ovisno o potrebama, možemo izvesti i konstrukciju veće nosivosti Metalni podesti OHRA mogu se upotrijebiti za više namjena: kao skladišna površina, prostor za komisioniranje, kao prodajna površina ili radni prostor – mogućnosti su raznovrsne, ovisno o obliku prostora.

Upit za ponudu