Na glavni sadržaj

Kantilever regal za teške terete Lako i sigurno skladištenje teških tereta

Zatražite ponuduSavjetovanje

OHRA je vaš stručnjak za visokokvalitetne regale za teške terete, regalne sustave i skladišta. Poznato je da su stabilnost i sigurnost najvažniji pri skladištenju teških tereta. U trgovini čelikom, građevnim materijalima i drvom, među ostalim, posebno teški materijali skladište se na kantilever regalima za teške terete.

Zašto kantilever regal za teške terete?

Kantilever regali tvrtke OHRA izrađeni su od toplovaljanih čeličnih profila i vrlo su robusni – čak i kod povećanih opterećenja. Uz standardno opterećenje nosača do 2500 kg i nosivost do 10.000 kg, naši kantilever regali mogu lako podnijeti teška opterećenja. Bilo da je riječ o cijevima, limovima, kamenju, paketima drva, kolutima ili teškim dugim paletama – naši kantilever regali prikladni su za različitu tešku robu. Visoka kvaliteta istovremeno jamči sigurno skladištenje u zatvorenim prostorima i na otvorenom.

Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten

Prednosti OHRA kantilever regala za skladištenje teških tereta

Načelo funkcioniranja nosača kantilever regala jednostavno je, ali je OHRA to pitanje ipak dobro promislila. Kantilever regali prikladni su za skladištenje duge robe i teških tereta u gotovo svim obrtničkim i industrijskim sektorima.

  • Postolja i nosači kantilever regala od punih toplo valjanih IPE čeličnih profila
  • Izrada po mjeri ili kao standardna verzija: Prikladno za gotovo sve zahtjeve
  • Dugoročna pouzdanost, stabilnost i sigurnost
  • Mogućnost prilagodbe različitim veličinama i težinama tereta
  • Sustav ovjesa kantilever nosača za brzo i fleksibilno podešavanje razina skladištenja
  • Poštujemo sve tehničke zahtjeve i važeće standarde

standarde Kontakt

Pouzdajte se u našu stručnost

S desetljećima iskustva u tehnologiji skladištenja, mi smo vaš pouzdan partner za skladištenje teških tereta. Konstrukcija i proizvodnja odvijaju se isključivo u Njemačkoj. To znači da naši sustavi za skladištenje teških tereta zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i nude vam pouzdano rješenje za vaše potrebe skladištenja

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Borovi

Borovi

Mađarska tvrtka za trgovinu drvom Borovi Impex Nagyker više je nego udvostručila svoje skladišne kapacitete pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Pet konzolnih regala dužine 24 metra sa sedam skladišnih razina omogućuje lakši pristup pojedinačnim artiklima u usporedbi s prijašnjim podnim skladištem. Opremljeni krovnom i bočnom konstrukcijom, regali također sigurno štite robu od vremenskih uvjeta. S novim regalima tvrtka svojim kupcima dostavlja 30 posto brže, a oštećenja uskladištene robe smanjena su za 40 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Rubio Careco

Rubio Careco

Francuska tvrtka za reciklažu automobila Rubio Caréco peterostruko je povećala svoje skladišne kapacitete za stara vozila s novim regalnim sustavom tvrtke OHRA na postojećem prostoru. 108 novopostavljenih dvostranih konzolnih regala nudi nosivost do 2.200 kilograma po skladišnoj razini i strani. Uz visinu regala od 7.600 milimetara implementirano je pet razina skladištenja. Danas se u istom prostoru može skladištiti 1.080 automobila umjesto 216 – i to mnogo sigurnije i učinkovitije nego u starom podnom skladištu.

Na zapis praćenja

Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Za vaš kantilever regal za teške terete: Savjeti i ponude na upit.

Pošaljite upit

Česta pitanja

Da. Posebno kupci iz građevinske i automobilske industrije impresionirani su kvalitetnim policama tvrtke OHRA. Naši su regali standardno otporni na vremenske uvjete. Osim toga, svaka verzija može biti isporučena i s krovom i u kvaliteti vruće pocinčanih profila

  • Mostovi za nosače – u različitim izvedbama: kao stezaljke, vijčani ili spojni mostovi. Ti se dodatci također mogu upotrijebiti i za skladištenje paleta u kantilever regalima.
  • Oznake za proizvode kojima se osigurava održavanje reda u skladištu. Oznake se pričvršćuju na krajeve nosača i mogu imati tekst ili oznake po želji ili biti opremljene magnetskim znakovima.
  • Utični trnovi za osiguranje od koturanja. Posebno nezaobilazni u trgovini metalnim proizvodima, gdje robu treba osigurati od ispadanja npr. šipke ili cijevi.

Nosači kantilever regala za teške terete tvrtka Ohra mogu se podesiti po visini u koracima od 100 mm. Zahvaljujući patentiranom sustavu vješanja kantilever nosača, za podešavanje nije potreban alat. Brza i fleksibilna prilagodba robi koja se skladišti.

Svi kantilever regali za teške terete tvrtke Ohra izrađeni su od robusnih toplo valjanih IPE čeličnih profila i proizvedeni isključivo u Njemačkoj.

 

Zahvaljujući modularnom dizajnu kantilever regala, u bilo kojem trenutku možete naknadno montirati stalke za police ili kantilever nosače. Regali se također mogu pretvoriti iz jednostrane u dvostranu izvedbu.

Naš asortiman uključuje različite vrste kantilever regala, uključujući kantilever regale za teške terete, regale za duge terete, cijevi i profile. Svaka vrsta kantilever regala prilagođena je specifičnim zahtjevima i nudi optimalna rješenja za skladištenje različite robe.

Pregled svih kantilever regala