Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Prodaja drva

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Skladištenje drva je posebno raznoliki i zahtjevni zadatak. OHRA obilježava već preko 40 godina tehnički napredak u ekonomičnim rješenjima na području regala i skladišta koja štede robu.

Tako je OHRA izumila i perfekcionirala slobodno pokretni nosač, koji je danas standard u trgovini drvom. Nosač konzole izmiče se u slučaju udarca i čuva tako vrijednu robu i regal.

Posebno za duge, teške ili glomazne drvene materijale konzolni stalci idealni su sustav skladištenja u trgovini drvetom. Zahvaljujući robusnoj, a ipak vitkoj konstrukciji od toplo valjanih čeličnih profila, OHRA konzolni regali ostvaruju veliki kapacitet skladištenja na maloj površini. Ostali proizvodi kao paletni regali, vertikalni regali i regali za šperploče zaokružuju asortiman za branšu.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja dugackih, teških ili glomaznih drvnih sirovina, poput iverastih ploca, paketa rezanog drveta ili masivnog drveta. Fleksibilni konzolni nosaci promjenjive visine pri udarcima se pomicu prema gore i u stranu. Taj sustav štiti vašu robu od oštecenja. Svi konzolni regali izra_uju se po zahtjevu kupca i prema vrsti robe za skladištenje, dostavljaju i montiraju po želji. Robusni, vruce valjani celicni profili za nosece elemente konzolnih regala OHRA omogucuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta postolja i konzolnih nosaca jamci dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište drveta. Konzolni regali OHRA mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Prednosti za vas:

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruce valjanih celicnih profila IPE
 • Postolje regala obostrano izrezano u rasteru 100:100 mm
 • Bez skrivenog hr_anja zahvaljujuci cvrstom materijalu
 • Za otvorene prostore izvedba s krovom, stražnjim zidom I žlijebom za kišu
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruce galvanizirana izvedba za vanjsko skladište

Upit za ponudu


Paletni regali

Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statickom opterecenju. Upotreba vruce valjanih celicnih profila za nosece gra_evinske grupe važan je cimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice u podrucjima gdje se krece osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošcu.

 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visoka izdržljivost: Kao standard može se ostvariti opterecenje polja do 32700 kg, opterecenje police do 5100 kg
 • Vruce galvanizirana izvedba za otvoreno skladište
 • Opcionalno s krovom, zidom ili kao kompletna regalna hala

Upit za ponudu


Vertikalni regali

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan nacin skladištenja razlicitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Razlicite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru. Za vertikalno skladištenje iverastih ploca izravno u podrucju rezanja ne postoji bolja alternativa od robusnih regala za ploce tvrtke OHRA. Sustav za konstrukciju od kvadratnih cijevi dobro je projektiran i dugotrajan. Radi lakšeg skladištenja i uzimanja, ispred svakog otvora regala montiraju se visokokvalitetni valjcani transporteri.

Upit za ponudu


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomicnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k covjeku" povecana je djelotvornost pri velikim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinacne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguca usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako doba proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomocu jednog upravljackog ure_aja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje investicijskih troškova, optimalan omjer cijene i usluge

   

Reference za trgovinu drvom

Maderas Besteiro
Bati Nature
Bauking
Maderas Fanega
HBK Dethleffsen GmbH
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Bati Nature

Bati Nature

Francuska tvrtka za stolariju/drvene konstrukcije/specijalizirana za izgradnju kuća izoliranih slamom, Bati-Nature, stvorila je nove kapacitete za skladištenje materijala na bazi drveta i montažnih zidnih elemenata s posebnim regalnim sustavom tvrtke OHRA. Dva niza jednostranih konzolnih regala dužine 24 metra čine zidove konstrukcije nalik hali. Između njih nalazi se približno 6 metara širok, prohodan prostor u kojem su uspravno skladišteni drveni okvirni zidovi. Stalci regala nose krov koji štiti i vanjske razine skladišta, koje čine konzole, od vremenskih uvjeta i podnu zonu skladištenja između regala. OHRA-i je trebalo samo oko tjedan i pol dana da montira posebno prilagođenu skladišnu zgradu.

 

Na zapis praćenja

Bauking

Bauking

U novoj regalnoj hali OHRA, sastavljenoj od konzolnih regala, kupci maloprodajnih dućana s građevinskim materijalom BAUKING na lokaciji Lorup sada mogu pronaći sve drvene proizvode na jednom mjestu. U usporedbi s prethodnim rješenjem za skladištenje, ovaj sustav regala nudi i znatno veći kapacitet, tako da BAUKING može skladištiti veći broj različitih artikala. Izazov kod planiranja projekta bio je nagib od 0,7 posto u dva smjera za odvodnju s vanjskog skladišnog prostora. Kako bi kompenzirala nagib, tvrtka OHRA je implementirala specijalnu krovnu konstrukciju: Krovni krakovi redova polica nisu međusobno povezani, nego je između njih „razmak“ od 10 centimetara. Pokriven je fleksibilno pričvršćenim grebenom. Na taj način ne samo da unutrašnjost ostaje suha, već se naprezanja i vibracije ne prenose između redova polica.

 

Na zapis praćenja

Maderas Fanega

Maderas Fanega

S konzolnim regalima OHRA, koji su pojedinačno prilagođeni prostornim uvjetima, španjolski trgovac drvenom i željeznom robom, Maderas Fanega, može bolje iskoristiti svoje postojeće skladište

Na zapis praćenja

HBK Dethleffsen GmbH

HBK Dethleffsen GmbH

Trgovac drvenom građom i građevinskim materijalom HBK Dethleffsen potpuno je restrukturirao cijelo skladište na lokaciji Treia. Novih 5 000 kvadratnih metara velike skladišne hale opremljeno je konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA

Na zapis praćenja