Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Prodaja drva

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Skladištenje drva je posebno raznoliki i zahtjevni zadatak. OHRA obilježava već preko 40 godina tehnički napredak u ekonomičnim rješenjima na području regala i skladišta koja štede robu.

Tako je OHRA izumila i perfekcionirala slobodno pokretni nosač, koji je danas standard u trgovini drvom. Nosač konzole izmiče se u slučaju udarca i čuva tako vrijednu robu i regal.

Posebno za duge, teške ili glomazne drvene materijale konzolni stalci idealni su sustav skladištenja u trgovini drvetom. Zahvaljujući robusnoj, a ipak vitkoj konstrukciji od toplo valjanih čeličnih profila, OHRA konzolni regali ostvaruju veliki kapacitet skladištenja na maloj površini. Ostali proizvodi kao paletni regali, vertikalni regali i regali za šperploče zaokružuju asortiman za branšu.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja dugackih, teških ili glomaznih drvnih sirovina, poput iverastih ploca, paketa rezanog drveta ili masivnog drveta. Fleksibilni konzolni nosaci promjenjive visine pri udarcima se pomicu prema gore i u stranu. Taj sustav štiti vašu robu od oštecenja. Svi konzolni regali izra_uju se po zahtjevu kupca i prema vrsti robe za skladištenje, dostavljaju i montiraju po želji. Robusni, vruce valjani celicni profili za nosece elemente konzolnih regala OHRA omogucuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta postolja i konzolnih nosaca jamci dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište drveta. Konzolni regali OHRA mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Prednosti za vas:

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruce valjanih celicnih profila IPE
 • Postolje regala obostrano izrezano u rasteru 100:100 mm
 • Bez skrivenog hr_anja zahvaljujuci cvrstom materijalu
 • Za otvorene prostore izvedba s krovom, stražnjim zidom I žlijebom za kišu
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruce galvanizirana izvedba za vanjsko skladište

Upit za ponudu


Paletni regali

Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statickom opterecenju. Upotreba vruce valjanih celicnih profila za nosece gra_evinske grupe važan je cimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice u podrucjima gdje se krece osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošcu.

 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visoka izdržljivost: Kao standard može se ostvariti opterecenje polja do 32700 kg, opterecenje police do 5100 kg
 • Vruce galvanizirana izvedba za otvoreno skladište
 • Opcionalno s krovom, zidom ili kao kompletna regalna hala

Upit za ponudu


Vertikalni regali

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan nacin skladištenja razlicitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Razlicite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru. Za vertikalno skladištenje iverastih ploca izravno u podrucju rezanja ne postoji bolja alternativa od robusnih regala za ploce tvrtke OHRA. Sustav za konstrukciju od kvadratnih cijevi dobro je projektiran i dugotrajan. Radi lakšeg skladištenja i uzimanja, ispred svakog otvora regala montiraju se visokokvalitetni valjcani transporteri.

Upit za ponudu


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomicnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k covjeku" povecana je djelotvornost pri velikim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinacne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguca usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako doba proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomocu jednog upravljackog ure_aja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje investicijskih troškova, optimalan omjer cijene i usluge

   

Reference za trgovinu drvom

Gerbrich
van Deuveren
Trend Hout
Bati Nature
Bauking
Gerbrich

Gerbrich

Češki proizvođač vrata Gerbrich uspio je stvoriti velike skladišne kapacitete za svoju proizvodnju na maloj površini pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Sustav regala omogućuje i učinkovite skladišne procese zahvaljujući brzom rukovanju robom i dobrim pregledom zaliha, a time i pouzdanu opskrbu proizvodnje potrebnim materijalima poput ploča od iverice ili obloga.

Na zapis praćenja

van Deuveren

van Deuveren

Tvrtke sve više koriste opciju bojenja po narudžbi za svoje regale. To znači da se u cijelom skladištu može provesti jedan korporativni dizajn ili se različiti skladišni prostori mogu vizualno odvojiti. OHRA, europski tržišni lider za konzolne regale, izveo je praškasto premazivanje regala u različitim RAL tonovima za novo sjedište tvrtke Houthandel van Deuveren u Dedemsvaartu u Nizozemskoj. Boje su usklađene s fasadom, tako da regali i zgrade čine skladnu cjelinu koja odražava suvremenost i kvalitetu usluga tvrtke. 

Na zapis praćenja

Trend Hout

Trend Hout

Nizozemski stručnjak za ekskluzivne vrtne kućice Trendhout opremio je svoj novi logistički centar u Hattemerbroeku regalnim sustavima tvrtke OHRA. U središtu interesa pri raspoređivanju sustava bilo je stvoriti što više skladišnog kapaciteta na raspoloživoj površini. U samo dva tjedna tvrtka OHRA je instalirala čelični volumen koji odgovara šest potpuno natovarenih kamiona – što je rezultiralo regalnim sustavom s 390 metara konzolnih regala i skladišnim prostorom za 1422 palete. Kao rezultat toga, tvrtka Trendhout je uspjela značajno poboljšati učinkovitost i utrošak vremena potrebnog za komisioniranje, stanje na skladištu sada je organizirano i jasno, a pouzdanost isporuke je povećana.

Na zapis praćenja

Bati Nature

Bati Nature

Francuska tvrtka za stolariju/drvene konstrukcije/specijalizirana za izgradnju kuća izoliranih slamom, Bati-Nature, stvorila je nove kapacitete za skladištenje materijala na bazi drveta i montažnih zidnih elemenata s posebnim regalnim sustavom tvrtke OHRA. Dva niza jednostranih konzolnih regala dužine 24 metra čine zidove konstrukcije nalik hali. Između njih nalazi se približno 6 metara širok, prohodan prostor u kojem su uspravno skladišteni drveni okvirni zidovi. Stalci regala nose krov koji štiti i vanjske razine skladišta, koje čine konzole, od vremenskih uvjeta i podnu zonu skladištenja između regala. OHRA-i je trebalo samo oko tjedan i pol dana da montira posebno prilagođenu skladišnu zgradu.

 

Na zapis praćenja

Bauking

Bauking

U novoj regalnoj hali OHRA, sastavljenoj od konzolnih regala, kupci maloprodajnih dućana s građevinskim materijalom BAUKING na lokaciji Lorup sada mogu pronaći sve drvene proizvode na jednom mjestu. U usporedbi s prethodnim rješenjem za skladištenje, ovaj sustav regala nudi i znatno veći kapacitet, tako da BAUKING može skladištiti veći broj različitih artikala. Izazov kod planiranja projekta bio je nagib od 0,7 posto u dva smjera za odvodnju s vanjskog skladišnog prostora. Kako bi kompenzirala nagib, tvrtka OHRA je implementirala specijalnu krovnu konstrukciju: Krovni krakovi redova polica nisu međusobno povezani, nego je između njih „razmak“ od 10 centimetara. Pokriven je fleksibilno pričvršćenim grebenom. Na taj način ne samo da unutrašnjost ostaje suha, već se naprezanja i vibracije ne prenose između redova polica.

 

Na zapis praćenja