Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Prodaja drva

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični za vašu gospodarsku granu

Skladištenje drva je posebno raznoliki i zahtjevni zadatak. OHRA obilježava već preko 40 godina tehnički napredak u ekonomičnim rješenjima na području regala i skladišta koja štede robu.

Tako je OHRA izumila i perfekcionirala slobodno pokretni nosač, koji je danas standard u trgovini drvom. Nosač konzole izmiče se u slučaju udarca i čuva tako vrijednu robu i regal.

Posebno za duge, teške ili glomazne drvene materijale konzolni stalci idealni su sustav skladištenja u trgovini drvetom. Zahvaljujući robusnoj, a ipak vitkoj konstrukciji od toplo valjanih čeličnih profila, OHRA konzolni regali ostvaruju veliki kapacitet skladištenja na maloj površini. Ostali proizvodi kao paletni regali, vertikalni regali i regali za šperploče zaokružuju asortiman za branšu.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Idealan sustav skladištenja dugackih, teških ili glomaznih drvnih sirovina, poput iverastih ploca, paketa rezanog drveta ili masivnog drveta. Fleksibilni konzolni nosaci promjenjive visine pri udarcima se pomicu prema gore i u stranu. Taj sustav štiti vašu robu od oštecenja. Svi konzolni regali izra_uju se po zahtjevu kupca i prema vrsti robe za skladištenje, dostavljaju i montiraju po želji. Robusni, vruce valjani celicni profili za nosece elemente konzolnih regala OHRA omogucuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta postolja i konzolnih nosaca jamci dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište drveta. Konzolni regali OHRA mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Prednosti za vas:

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruce valjanih celicnih profila IPE
 • Postolje regala obostrano izrezano u rasteru 100:100 mm
 • Bez skrivenog hr_anja zahvaljujuci cvrstom materijalu
 • Za otvorene prostore izvedba s krovom, stražnjim zidom I žlijebom za kišu
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruce galvanizirana izvedba za vanjsko skladište

Upit za ponudu


Paletni regali

Paletni regali OHRA jedinstveni su zbog robusne konstrukcije, a u usporedbi s konvencionalnim paletnim regalima od lima, ostvaruju prednosti pri statickom opterecenju. Upotreba vruce valjanih celicnih profila za nosece gra_evinske grupe važan je cimbenik sigurnosti u vašem skladištu, posebice u podrucjima gdje se krece osoblje ili kupci. Regali su isplativi i zbog velike duljine polica, a time i manje sastavnih elemenata, za razliku od konvencionalnih regalnih sustava sa smanjenom nosivošcu.

 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visoka izdržljivost: Kao standard može se ostvariti opterecenje polja do 32700 kg, opterecenje police do 5100 kg
 • Vruce galvanizirana izvedba za otvoreno skladište
 • Opcionalno s krovom, zidom ili kao kompletna regalna hala

Upit za ponudu


Vertikalni regali

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan nacin skladištenja razlicitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Razlicite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru. Za vertikalno skladištenje iverastih ploca izravno u podrucju rezanja ne postoji bolja alternativa od robusnih regala za ploce tvrtke OHRA. Sustav za konstrukciju od kvadratnih cijevi dobro je projektiran i dugotrajan. Radi lakšeg skladištenja i uzimanja, ispred svakog otvora regala montiraju se visokokvalitetni valjcani transporteri.

Upit za ponudu


Automatizirani skladišni sustavi

Optimiranje skladištenja djelomicnom ili potpunom automatizacijom procesa skladištenja i uzimanja robe sa skladišta. Po principu "roba k covjeku" povecana je djelotvornost pri velikim uslugama izdavanja robe. Ovisno o zahtjevu, mogu se uzeti cijeli paketi ili pojedinacne palete i prenijeti na stanicu za predaju.

 • Najbolja moguca usluga pretovara za velike narudžbe robe
 • U svako doba proširivo od manualnog do potpuno automatiziranog upravljanja
 • Povezivanje modulima na ERP softver kupca
 • Upravljanje s više staza pomocu jednog upravljackog ure_aja preko tehnike zavoja
 • Smanjenje investicijskih troškova, optimalan omjer cijene i usluge

   

Reference za trgovinu drvom

Abies
DFH Haus
Karl Pichler
Drevo Trust
Brentjens
Abies

Abies

Umjesto na pod, Abies Polska sada skladišti konstrukcijsko i laminirano drvo na konzolnim regalima tvrtke OHRA. Osam 26 metara dugih regala s ugrađenim krovom čine samostalno zdanje. S novim sustavom regala, tvrtka Abies Polska je na istoj površini uspjela povećati skladišni kapacitet za 20 posto. Procesi skladištenja i preuzimanja su u prosjeku 30 posto brži. Uz to, štete na uskladištenoj robi mogle bi se smanjiti za 70 posto.

Na zapis praćenja

DFH Haus

DFH Haus

Poduzeće DFH Haus CZ je za svoju proizvodnju niskoenergetskih drvenih zgrada na lokaciji Žakava proširilo i moderniziralo skladište regalnim sustavima iz tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

Karl Pichler

Karl Pichler

Kako bi se poboljšala dostupnost robe i osiguralo više prostora za širi asortiman proizvoda, južnotirolski veletrgovac drvom, Karl Pichler, modernizirao je svoje skladište drva sustavom regala na pomičnom postolju iz tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

Drevo Trust

Drevo Trust

Tvrtka Drevo Trust pokrenula je jedno od prvih potpuno automatiziranih skladišta za drvene ploče u Češkoj Republici. 

Na zapis praćenja

Brentjens

Brentjens

Nizozemska trgovina drvom i građevinskim materijalima Brentjens je zahvaljujući konzolnim regalima tvrtke OHRA (ukupne duljine 186 metara) značajno proširila skladišne kapacitete svog sabirnog centra na lokaciji Haelen. OHRA je također kao posebnu konstrukciju isporučila 3 metra duboki „ugradbeni regal“: To su paletni regali visoki gotovo 2,6 metara koja su međusobno povezani i postavljeni jedan iza drugog. Ploča od iverice služi kao pod i kao vertikalna pregrada za pretince. Time se stvaraju pretinci duboki 3 metra u koje se uzdužno mogu uvući letvice ili konstrukcijske drvne građe. Svaki pretinac je ispunjen samo jednom vrstom proizvoda, tako da kupac može vrlo brzo pristupiti traženim poprečnim presjecima.

 

Na zapis praćenja