Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Građevinske potrepštine & građevninski materijal

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični

Sigurno i učinkovito skladištenje Vašeg asortimana robe vodi do veceg zadovoljstva kupaca te je važan čimbenik uštede vremena i smanjena troškova u skladištu. Posebno je velik izazov skladištenje i izlaganje teške robe.

Mnoge vrste stalaka se brzo preopterete. Ovdje se OHRA sustavi polica pokazuju robusnima, trajnima i pouzdanima. Oni ispunjavaju sve uvjete da biste na malom prostoru mogli odložiti što je moguće više i teže građevinske proizvode. Visoka kvaliteta konzolnih i paletnih polica od vruče valjanih celicnih profila osigurava trajno, a time i ekonomično rješenje za skladišta građevinskih materijala.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Konzolni regali posebno su prikladni za skladištenje dugačke, glomazne i teške skladišne robe. Robusni skladišni sustavi, izrađeni od vruče valjanih, normiranih čeličnih profila nemaju me_upotpornje koji bi mogli smetati te su stoga prikladni za skladištenje robe različitih dimenzija i namjena na jednoj razini. Fleksibilni konzolni nosači promjenjive visine pri udarcima se pomiču prema gore i u stranu te time štite robu i regal od oštećenja. Konzolni nosači mogu se pricvrstiti vodoravno (K+H). Konzolni regali OHRA izra_uju se individualno i mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru, po želji s krovom i zidom.

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruče valjanih čeličnih profila IPE
 • Dostupna priprema u obliku dodatnog pribora za kasnije dvostrano korištenje
 • Pričvršceni fleksibilni nosači promjenjive visine

Upit za ponudu


Paletni regali

Sustav paletnih regala OHRA P3 je razvijen posebno za industriju građevnih materijala kako bi se na siguran način mogle skladištiti velike količine cigli, gotovih betonskih proizvoda ili vreća cementa. Ovdje većina konvencionalnih paletnih regala ne izdrži opterećenje i dosegne svoje granice statičke izdržljivosti. Robusni, vruće valjani čelični profili za noseće elemente paletnih regala OHRA omogućuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta nosećih okvira i premaza garantira dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište gra_evnih materijala. Paletni regali OHRA namijenjeni su dugotrajnoj uporabi. Korištenje vruče valjanih čeličnih profila omogucuje veču nosivost, čak i kod veće duljine police.

Prednosti za vas:

 • Opterećenje polja do 32700 kg, opterećenje police
 • do 5100 kg
 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruče galvanizirana izvedba za vanjsko skladištskladište

Upit za ponudu


Regalne hale

Regali za vanjsko skladište mogu se pojedinačno natkriti. OHRA vam nudi različite krovne konstrukcije. Regalne hale tvrtke OHRA savršeno ujedinjuju potrebnu funkcionalnost zgrade i svrhu konvencionalnog regalnog sustava. Time su povoljnije od konvencionalnih hala, budući da okviri regala ujedno služe kao krovni i zidni noseći elementi. Stoga samostalne građevinske konstrukcije nisu potrebne. Individualne izvedbene varijante omogućuju prilagodbu vašim potrebama skladištenja. Planiranje, konstruiranje, statika, proizvodnja, dostava i montaža te zahtjev za ugradnjom, sve na istom mjestu.


Skladišne platforme

Čelične platforme tvrtke OHRA višestruko se mogu iskoristiti. Individualne mogućnosti konstruiranja mnogobrojne su, bez obzira koriste li se kao dodatna skladišna površina, mjesto za izdavanje robe ili radna površina. Samonosiva konstrukcija odgovara svakoj postojećoj hali i može se individualno prilagoditi prostornim omjerima. Stvaranje dodatnog skladišnog prostora bez mijenjanja postojeće strukture.

Jeftino rješenje za udvostručavanje skladišne površine.

 • Nosivost prema zahtjevu kupca, standard od 250 -1000 kg
 • Razmak me_u potpornjima do 20 metara širine
 • Pogodno za dinamička opterećenja, poput viličara
 • Može se postaviti do 5 katova   

Upit za ponudu


Regali za vertikalno

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan, način skladištenja različitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Različite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru.

Upit za ponudu

Reference za građevni pribor i materijal

Wienerberger
Röhrenhandel Appenzell
Vehmeyer
Kraft Baustoffe
Schönreiter
Wienerberger

Wienerberger

Tvrtka Wienerberger s.r.o. sa sjedištem u češkom mjestu České Budějovice uspjela je s konzolnim regalima tvrtke OHRA značajno povećati učinkovitost svojih vanjskih skadišta za armature

Na zapis praćenja

Röhrenhandel Appenzell

Röhrenhandel Appenzell

Tvrtka Röhrenhandel Appenzell AG proširila je svoj kapacitet skladištenja novim konzolnim i paletnim regalima iz tvrtke OHRA. Regali impresioniraju svojom robusnošću i mogućnošću prilagodbe zahtjevima tvrtke.

Na zapis praćenja

Vehmeyer

Vehmeyer

Tvrtka Vehmeyer, jedan od najvećih trgovaca građevinskim materijalom u Emslandu, značajno je proširila svoj skladišni kapacitet na lokaciji Haselünne novim skladištem od 5800 četvornih metara.

Na zapis praćenja

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe, prema vlastitim podacima trenutačno najveći trgovac građevinskim materijalom na području Minhena, realizirao je otvoreno skladište svoje nove poslovnice Höhenkirchen-Siegertsbrunn s paletnim i konzolnim regalima tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

Schönreiter

Schönreiter

Specijalizirani veletrgovac Schönreiter Baustoffe, sa sjedištem u Essenbachu kod Landshuta, proširio je svoj asortiman građevinskim materijalom za grubu gradnju i visokogradnju te gradnju drvom. Tvrtka je stvorila kapacitet skladišta potreban za to uz pomoć konzolnih i paletnih regala tvrtke OHRA u zatvorenim i otvorenim prostorima.

Na zapis praćenja