Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Građevinske potrepštine & građevninski materijal

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični

Sigurno i učinkovito skladištenje Vašeg asortimana robe vodi do veceg zadovoljstva kupaca te je važan čimbenik uštede vremena i smanjena troškova u skladištu. Posebno je velik izazov skladištenje i izlaganje teške robe.

Mnoge vrste stalaka se brzo preopterete. Ovdje se OHRA sustavi polica pokazuju robusnima, trajnima i pouzdanima. Oni ispunjavaju sve uvjete da biste na malom prostoru mogli odložiti što je moguće više i teže građevinske proizvode. Visoka kvaliteta konzolnih i paletnih polica od vruče valjanih celicnih profila osigurava trajno, a time i ekonomično rješenje za skladišta građevinskih materijala.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Konzolni regali

Konzolni regali posebno su prikladni za skladištenje dugačke, glomazne i teške skladišne robe. Robusni skladišni sustavi, izrađeni od vruče valjanih, normiranih čeličnih profila nemaju me_upotpornje koji bi mogli smetati te su stoga prikladni za skladištenje robe različitih dimenzija i namjena na jednoj razini. Fleksibilni konzolni nosači promjenjive visine pri udarcima se pomiču prema gore i u stranu te time štite robu i regal od oštećenja. Konzolni nosači mogu se pricvrstiti vodoravno (K+H). Konzolni regali OHRA izra_uju se individualno i mogu se postaviti u zatvorenom i otvorenom prostoru, po želji s krovom i zidom.

 • Postolja regala i konzolni nosaci od punostijenih, vruče valjanih čeličnih profila IPE
 • Dostupna priprema u obliku dodatnog pribora za kasnije dvostrano korištenje
 • Pričvršceni fleksibilni nosači promjenjive visine

Upit za ponudu


Paletni regali

Sustav paletnih regala OHRA P3 je razvijen posebno za industriju građevnih materijala kako bi se na siguran način mogle skladištiti velike količine cigli, gotovih betonskih proizvoda ili vreća cementa. Ovdje većina konvencionalnih paletnih regala ne izdrži opterećenje i dosegne svoje granice statičke izdržljivosti. Robusni, vruće valjani čelični profili za noseće elemente paletnih regala OHRA omogućuju sigurno skladištenje vaših proizvoda. Visoka kvaliteta nosećih okvira i premaza garantira dugotrajno, a time i isplativo rješenje za vaše skladište gra_evnih materijala. Paletni regali OHRA namijenjeni su dugotrajnoj uporabi. Korištenje vruče valjanih čeličnih profila omogucuje veču nosivost, čak i kod veće duljine police.

Prednosti za vas:

 • Opterećenje polja do 32700 kg, opterećenje police
 • do 5100 kg
 • Standardna duljina police do 4500 mm
 • Visokokvalitetni praškasti premaz
 • Vruče galvanizirana izvedba za vanjsko skladištskladište

Upit za ponudu


Regalne hale

Regali za vanjsko skladište mogu se pojedinačno natkriti. OHRA vam nudi različite krovne konstrukcije. Regalne hale tvrtke OHRA savršeno ujedinjuju potrebnu funkcionalnost zgrade i svrhu konvencionalnog regalnog sustava. Time su povoljnije od konvencionalnih hala, budući da okviri regala ujedno služe kao krovni i zidni noseći elementi. Stoga samostalne građevinske konstrukcije nisu potrebne. Individualne izvedbene varijante omogućuju prilagodbu vašim potrebama skladištenja. Planiranje, konstruiranje, statika, proizvodnja, dostava i montaža te zahtjev za ugradnjom, sve na istom mjestu.


Skladišne platforme

Čelične platforme tvrtke OHRA višestruko se mogu iskoristiti. Individualne mogućnosti konstruiranja mnogobrojne su, bez obzira koriste li se kao dodatna skladišna površina, mjesto za izdavanje robe ili radna površina. Samonosiva konstrukcija odgovara svakoj postojećoj hali i može se individualno prilagoditi prostornim omjerima. Stvaranje dodatnog skladišnog prostora bez mijenjanja postojeće strukture.

Jeftino rješenje za udvostručavanje skladišne površine.

 • Nosivost prema zahtjevu kupca, standard od 250 -1000 kg
 • Razmak me_u potpornjima do 20 metara širine
 • Pogodno za dinamička opterećenja, poput viličara
 • Može se postaviti do 5 katova   

Upit za ponudu


Regali za vertikalno

Regali za vertikalno skladištenje savršen su, i za korisnika jednostavan, način skladištenja različitih proizvoda, poput letvica, profila, šipki ili cijevi. Različite vrste i dimenzije mogu se razvrstati i postaviti tako da budu lako dostupne u skladištu ili prodajnom prostoru.

Upit za ponudu

Reference za građevni pribor i materijal

Arabesque
Ulma
Budmax
FX Ruch
URKOITIK
Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Ulma

Ulma

Ugradnjom konzolnog regala tvrtke OHRA, tvrtka ULMA Construction je u samo šest mjeseci stvorila nove skladišne kapacitete za oplatne ploče. Vanjski regal dužine 58 metara s krovom i obloženim stražnjim zidom posebno je prilagođen različitim dimenzijama šperploče promjenom središnjih udaljenosti unutar regala. To znači da se bilo koja dimenzija ploče može uskladištiti bez da se ploča savije tijekom skladištenja.

Na zapis praćenja

Budmax

Budmax

Novi regali za teške terete OHRA omogućuju tvrtki Budmax, jednom od najvećih distributera građevinskog materijala u Bugarskoj, učinkovito skladištenje robe u vrećama. Zahvaljujući konstrukciji vruće valjanih čeličnih profila punih stijenki, regali omogućuju veliko opterećenje od 5.000 kilograma. Zahvaljujući visini postolja od 4.580 milimetara, Budmax sada može pohraniti palete težine do 1.200 kilograma robe u vrećama na četiri razine; to omogućuje znatno bolje korištenje prostora i znatno lakši i brži pristup artiklima.

 

Na zapis praćenja

FX Ruch

FX Ruch

Trgovac građevinskim materijalom FX Ruch potpuno je restrukturirao svoje prodajno mjesto u Radolfzellu s 22 konzole i paletna regala tvrtke OHRA. Sa skladišnom halom, velikim otvorenim skladišnim prostorom i drive-in prostorom, kupci imaju brži pristup većem broju artikala. Zahvaljujući policama prilagođenim najrazličitijoj robi, tvrtka je uspjela spojiti veliki skladišni kapacitet sa znatno učinkovitijim logističkim procesima.

 

Na zapis praćenja

URKOITIK

URKOITIK

DRIVE-IN regali su posebno prikladni za skladištenje PVC i metalnih cijevi.

Na zapis praćenja