Na glavni sadržaj

Regalne hale OHRA Kombinacija zgrade i skladištenja

Savjetovanje

Regalne hale kao kombinirano rješenje

Regalne hale OHRA savršeni su spoj zgrade i skladišnog sustava. Za razliku od klasičnog postavljanja hale, potpornji regalnih sustava, pored stvarne funkcije kao skladišnog sustava, istodobno služe i kao noseća potkonstrukcija za krov hale te opcionalno za pričvršćivanje bočnih zidova regalne hale. Time možete postići cjenovnu prednost u odnosu na uobičajeni način postavljanja hala s dodatnim regalima.

Regalne hale s regalima OHRA za svaki zahtjev

Regalne hale mogu se izvesti na bazi konzolnih ili paletnih regala. Moguća je i kombinacija tih dvaju tipova regala kao nosiva konstrukcija. Ovisno o namjeni i zahtjevu, regalne se hale mogu izvesti u otvorenom ili zatvorenom načinu izvedbe. Zatvorene regalne hale potpuno su obložene i opremljene vratima ili rolo ulazima. Izvedba krova i zida regalne hale je svestrana. Za pokrivanje krova mogu se upotrijebiti, npr., trapezni limovi ili svjetlosne ploče. Potkonstrukcija se na zahtjev može izvesti kao jednovodni ili sedlasti krov. Kao zidne obloge upotrebljavaju se trapezni limovi, potporni zidovi i sendvič-paneli. Ovdje postoji veliki broj izvedbenih varijanti i tipologija hala koje možemo za vas realizirati s regalima OHRA.

Regalne hale OHRA - prednosti za vas

 • Kombinacija zgrade i regala
 • Veliki rasponi zbog čvrstih čeličnih profila kao potkonstrukcije
 • Više mjesta, veća fleksibilnost i znatne troškovne uštede
 • Moguć vlastiti doprinos, npr. kod pokrivanja krova
 • Iskustvo na temelju više od 1.000 realiziranih regalnih hala
 • Određivanje profila, nacrt i montažni planovi uključeni
 • Isporučiva ispitljiva statika
 • Veliki program opreme za individualno oblikovanje
 • Uzimanje u obzir CI kod izbora boje za krov i zid

Hale s konzolnim regalima

Kod ovog tipa hale vertikalni potpornji konzolnih regala, ovisno o obliku krova, režu se gore koso i opremaju pločama ili nosačima greda. Na to se zatim postavlja krovna konstrukcija za halu s konzolnim regalima. Za oblaganje zida mogu se montirati trapezni limovi ili ISO-paneli za zaštitu od buke ili sustavi zaštite od atmosferskih utjecaja na poleđini regala.

Regalne hale OHRA – robusno skladišno rješenje

Potpornji konzolnih regala izrađuju se od toplo valjanih IPE čeličnih profila. Oni imaju visoku nosivost i vrlo su elastični. Ovisno o zahtjevu i namjeni hale, potpornji regala odgovarajuće se pripremaju za krovno prihvaćanje. U pravilu se regalne hale izrađuju s jednovodnim ili sedlastim krovom. Perforirana poleđina potpornja istodobno služi za prihvaćanje zidne obloge. OHRA na zahtjev izvodi i pokrivanje krova, uključujući odvodnjavanje. Tako dobivate hale s konzolnim regalima kompletno na jednom mjestu.

Hale OHRA s konzolnim regalima - prednosti za vas

 • Skladištenje dugačke i glomazne robe, zaštićeno od atmosferskih utjecaja
 • Statički potvrđena visoka nosivost IPE profila
 • Smanjenje troškova, dobivanje na prostoru i fleksibilnost
 • Mogući vlastiti doprinosi
 • Izvedivi različiti krovni oblici, ovisno o terenu i sakupljanju kišnice

Hale s paletnim regalima

Slično kao kod hala s konzolnim regalima, okviri paletnih regala od toplo valjanih U-profila nose teret krovne i zidne konstrukcije. Za krovnu izvedbu okviri regala režu se gore koso i povezuju s krovnim profilima. Ovisno o geografskim uvjetima, pri tome se u obzir uzimaju lokalna opterećenja snijega i vjetra, ali i, primjerice, zone potresa za optimalno usidrenje u podu.

Regalne hale OHRA – izvedba po izboru

Hale s paletnim regalima mogu se izrađivati kao otvorene ili potpuno zatvorene hale, uključujući vrata i ulaze. Perforirani okvirni profili paletnih regala istodobno služe za prihvaćanje zidne obloge regalne hale. OHRA na zahtjev može izvesti ne samo zidno oblaganje nego i pokrivanje krova, uključujući odvodnjavanje.

Hale OHRA s paletnim regalima - prednosti za vas

 • Ekonomična mogućnost skladištenja u odnosu na konvencionalnu izvedbu hale
 • Ušteda kroz usluge na licu mjesta kod krovnog i zidnog oblaganja
 • Određivanje profila, nacrt i montažni planovi uključeni
 • Savjetovanje, planiranje, izrada i montaža na jednom mjestu
 • Veliki program opreme za individualne mogućnosti oblikovanja

Oprema za regalne hale

Na zahtjev vam možemo ponuditi mnoštvo opremnih artikala za vaše regalne hale s regalima OHRA. U to spadaju različite zidne obloge kao što su trapezni limovi ili paneli za zaštitu od buke ili krovni pokrovi iz različitih materijala, primjerice svjetlosne ploče, uključujući odvod dima. Rado vam nudimo i različite sustave zaštite od atmosferskih utjecaja kao što su mreže ili sklopive zavjese za vašu regalnu halu.

Reference za regalna skladišta

DEG Koblenz
DEG Butzbach
Descamps
Hagebau Bolay
Schneider Baucentrum
DEG Butzbach

DEG Butzbach

2.800 metara regalnih razina montirano u 2 tjedna

Na zapis praćenja

Descamps

Descamps

Überdachung einer "Drive-In-Zone" mit zusätzlicher Lagermöglichkeit.

Na zapis praćenja

Hagebau Bolay

Hagebau Bolay

Hagebaucentrum Bolay, sa sjedištem u Rutesheimu u blizini Stuttgarta, s pomoću konzolnih i paletnih regala stvorio je novi prostor za proizvode za vrtlarstvo i uređenje okoliša.

Na zapis praćenja

Schneider Baucentrum

Schneider Baucentrum

Grupa tvrtki Schneider proširila je svoj dugogodišnji Hagebaumarkt u Bruckmühlu uključivanjem potpune specijalizirane trgovine za privatne i profesionalne kupce: Regalna hala, natkriveni vanjski regali, hala za toplo skladištenje i natkrivena vozna traka između hale i vanjskog skladišta su dobiveni od OHRA-e, uključujući sav pribor kao što su vrata i kapije, te sve potrebne statičke proračune. Izvedba hale kao regalne hale, u kojoj konzolni i paletni regali služe i kao nosiva potkonstrukcija za krov i zidove, skraćuje vrijeme projekta i nudi znatne troškovne koristi.

 

Na zapis praćenja