Na glavni sadržaj

Klizna polic posebno fleksibilna za učinkovito skladištenje

Zatražite ponuduSavjetovanje

Kod sustava klizne police, redovi su poredani neposredno jedan do drugoga bez prolaza. Kada želite pristupiti uskladištenoj robi, ručno ili električno pomičete željene police tako da se formira prolaz. Klizne police za regal tvrtke OHRA pružaju vam mogućnost optimalnog iskorištavanja tijesnog skladišnog prostora i učinkovite organizacije robe. Uštedom prostora istovremeno se dobiva savršen pregled uskladištene robe i grupa proizvoda, čime istodobno štedite vrijeme i resurse.

Izazovi skučenih skladišta

U skladištima s ograničenim prostorom može biti teško postaviti dovoljno polica za učinkovito skladištenje sve robe. Dugo vrijeme provedeno u hodanju i vožnji te traženju željene robe uzrokuje nepovoljne procese rada. U skučenim skladištima također može biti otežan pristup robi. U tom slučaju klizne police pravi su izbor jer omogućuju visoku razinu iskorištenosti prostora. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i mogućnosti pomicanja polica po vodilicama, raspoloživi prostor može se optimalno iskoristiti. Stoga te police osiguravaju jasan pregled i red.

Verschieberegal
Verschieberegal
Verschieberegal

Zašto su klizne police pravi izbor

Klizne police nude mnoge prednosti kojima se optimizira upravljanje skladištem i postiže veća učinkovitost procesa:

 • kompaktni sustav za pohranu za ograničene podne površine
 • kolica otporna na torziju za nesmetan rad
 • mogućnost naknadne ugradnje u postojeće skladišne prostorije
 • mogućnost izvedbe nizova polica duljine do 60 metara
 • nosivost do 200 tona
 • zaštita od krađe za robu visoke vrijednosti spajanjem redova polica

Pošaljite upit

Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale

Visokokvalitetne klizne police tvrtke OHRA

Veliku pozornost posvećujemo kvaliteti i dugovječnosti. Naše klizne police izrađene su od visokokvalitetnih materijala i odlikuju se sljedećim značajkama:

 • Stabilna konstrukcija: Naše klizne police izrađene su od robusnih čeličnih profila koji mogu podnijeti velika opterećenja i osigurati dug vijek trajanja.
   
 • Rješenja po mjeri: Nudimo vam individualne opcije konfiguracije u cilju prilagodbe vaše klizne police specifičnom skladištu. 
   
 • Pouzdana usluga: Naš iskusni tim pratit će vas od savjetovanja do projektiranja i montaže vaše klizne police.

Klizne police u industriji aluminija

Klizne police u trgovini drvom

Reference

Superwood
J. Stocker Fensterbau AG
Mundinger Transport
Karl Pichler
thyssenkrupp Materials Hungary
Superwood

Superwood

Izazov pri ovom projektu je bilo uzimanje u obzir snažnih udara vjetra (120 kg/m²) i velikih težina snijega (160 kg/m²) u regiji

Na zapis praćenja

J. Stocker Fensterbau AG

J. Stocker Fensterbau AG

Novi mobilni regalni sustav tvrtke OHRA omogućuje tvrtki J. Stocker Fensterbau AG da s vrlo malo dodatnog prostora značajno proširi skladišne ​​kapacitete za grede.

Na zapis praćenja

Mundinger Transport

Mundinger Transport

Mundinger Transport, specijalizirana tvrtka za špediciju čelika za distribuciju šipkastog materijala, dosljedno se oslanja na rukovanje materijalom s viličarem u novom skladištu u Rudersbergu, Baden-Württemberg.

Na zapis praćenja

Karl Pichler

Karl Pichler

Kako bi se poboljšala dostupnost robe i osiguralo više prostora za širi asortiman proizvoda, južnotirolski veletrgovac drvom, Karl Pichler, modernizirao je svoje skladište drva sustavom regala na pomičnom postolju iz tvrtke OHRA.

Na zapis praćenja

thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary

Podjetje thyssenkrupp Materials Hungary je svoje novo skladišče za plošče iz umetne mase opremilo s sistemom pomičnih regalov podjetja OHRA.

Na zapis praćenja

Za kantilever regale, klizne police: Savjeti i ponude na upit.

Pošaljite upit

Česta pitanja

Klizne police prikladne su u raznim djelatnostima kao što su:

 1. Verschieberegale sind in verschiedenen Branchen geeignet, darunter:
 • Skladištenje i logistika
 • Industrija i proizvodnja
 • Maloprodaja i veleprodaja
 • Upravljanje arhivama i dokumentacijom
 • Automobilska industrija
 • Prehrambena industrija

Naša rješenja za različite djelatnosti

Klizne police montirane su na vodilice koje su ili uvučene u pod ili pričvršćene na površinu poda. Police se mogu pomicati vodoravno uzduž vodilica kako bi se stvorili širi prolazi i olakšao pristup robi.

Da, klizne police mogu se individualno prilagoditi zahtjevima skladišta. Možete odabrati različite visine, širine i dubine polica kako biste maksimalno iskoristili dostupni prostor. Osim toga, mogu se opremiti dodatnim funkcijama kao što su sigurnosni sustavi, rasvjeta i softver za upravljanje zalihama.

Ako iz različitih razloga ne možete koristiti klizne police, možete odabrati neki drugi tip regala ovisno o svojim potrebama.

Drugi kantilever regali