Na glavni sadržaj

OHRA rješenja za različite djelatnosti Auto odpadi & vučne službe

Savjetovanje

Skladišni sustavi za vaše proizvode specifični

Privremeno skladištenje vozila velik je izazov za vučne službeopčine i javne službe. Mogućnosti su ograničene, pogotovo kada je rijec o automobilima koje treba skladištiti oprezno i uz uštedu prostora.

Pojedine europske smjernice za obnavljanje i obradu otpadnih vozila i rezervnih dijelova predstavljaju sigurno i ekološki prihvatljivo skladištenje vaših proizvoda. Optimalna tehnika skladištenja vaših poslovnih potreba mora odgovarati tim smjernicama. Neispunjavanje istih cesto dovodi do kazne, u ozbiljnijim slučajevima cak i do oduzimanja dozvole. Još jedan razlog da odaberete odgovarajućeg dobavljacadobavljača tehnike skladištenja.

SavjetovanjePreuzmi katalog


Više prostora – Vaša prednost 67 % uštede

Prije:
Mogućnosti skladištenja za 18 vozila. Potrebna površina kod konvencionalnih skladištenja za 18 otpadnih vozila iznosi 146 kvadratnih metara. Bez neposrednog pristupa, zahtjevno rukovanje kod pomicanja vozila.

Poslije:
Mogućnosti skladištenja za 18 vozila. Isti broj otpadnih vozila zahtjeva zahvaljujući skladištenju u robusnim konzolnim regalima samo 48 kvadratnih metara. Omogućen je pristup svakom pojedinačnom vozilu. Zahtjevno pomicanje vozila više nije potrebno.

uštede prostora zahvaljujući skladištenju u robusnim konzolnim regalima.


Konzolni regali

Tvrtka OHRA je posebno za poduzeća koja se bave reciklažom i vučne službe razvila i optimizirala robusni konzolni regal za vozila i dijelove vozila. Ovaj skladišni sustav pruža dovoljno dodatnih mogućnosti za sigurno skladištenje po visini kao i izravan pristup svakom dijelu. Na taj način se postiže golema ušteda prostora i odvoz na recikliranje je isplativiji zbog manje potrebe za rukovanjem. Robusni, toplo valjani čelični profili za nosive elemente konzolnih regala omogućuju sigurno skladištenje više automobila jedan iznad drugog. Visoka kvaliteta postolja regala i konzola jamči dugotrajno i ekonomično rješenje za skladištenje u poduzećima za reciklažu automobila i vučnim službama.

  • Postolja regala i konzole od punostijenih, toplo valjanih IPE čeličnih profila
  • Ovješeni krakovi podesici po visini za različita vozila
  • Visokokvalitetan praškasti premaz
  • Vruće pocinčana izvedba za skladište na otvorenom

Upit za ponudu


Paletni regali

Robusni paletni regali su posebno prikladni za pažljivo skladištenje kotača, guma i naplataka kao i zamjenskih dijelova, sitnih artikala ili čak glomaznih komponenti poput motora i prijenosnika. 

Paletni regali tvrtke OHRA sastoje se od toplo valjanih čeličnih profila umjesto od tankog lima i stoga se upravo kod visokih opterećenja pokazuju kao učinkoviti i sigurni. Visoka kvaliteta jamči dugotrajno te time i ekonomično rješenje za vaše skladište. 

Upit za ponudu

Reference za autoodlagališta

Recup Auto
Rubio Careco
Legalny Autozlom
Desguaces Autoeco
Desguaces Eduardo
Recup Auto

Recup Auto

Reciklažno odlagalište Récup Auto više je nego udvostručilo svoj skladišni kapacitet s 30 pojedinačnih konzolnih regala tvrtke OHRA. Regali visoki preko pet metara omogućuju sigurno odlaganje četiri vozila jedno na drugom. Osim toga, svakom se vozilu može posebno pristupiti bez potrebe za premještanjem – to smanjuje štetu i također povećava sigurnost za zaposlenike. Dok je prije bilo mjesta za 96 vozila u podnom skladištu, konzolni regali sada mogu spremiti 240 vozila na istoj površini.

Na zapis praćenja

Rubio Careco

Rubio Careco

Francuska tvrtka za reciklažu automobila Rubio Caréco peterostruko je povećala svoje skladišne kapacitete za stara vozila s novim regalnim sustavom tvrtke OHRA na postojećem prostoru. 108 novopostavljenih dvostranih konzolnih regala nudi nosivost do 2.200 kilograma po skladišnoj razini i strani. Uz visinu regala od 7.600 milimetara implementirano je pet razina skladištenja. Danas se u istom prostoru može skladištiti 1.080 automobila umjesto 216 – i to mnogo sigurnije i učinkovitije nego u starom podnom skladištu.

Na zapis praćenja

Legalny Autozlom

Legalny Autozlom

Umjesto jednostavnog slaganja na pod, kao što je ranije bio slučaj, Legalny Autozłom sada skladišti stara vozila u robusnim konzolnim regalima iz OHRA-e: Lider na europskom tržištu za konzolne regale nudi robusne konzolne regale za vozila i dijelove vozila posebno za tvrtke za recikliranje i vučne službe. U Legalny Autozłom, dvostruko više vozila može se smjestiti na istoj površini nego s prethodnim podnim skladištenjem. Osim toga, sustav za skladištenje sada omogućuje izravan pristup određenim vozilima i stvara više reda u cjelokupnom prostoru za skladištenje.

Na zapis praćenja

Desguaces Autoeco

Desguaces Autoeco

Španjolska tvrtka za reciklažu automobila Desguaces Autoeco više ne sprema stara vozila na pod, već na konzolne regale iz tvrtke OHRA. 

Na zapis praćenja

Desguaces Eduardo

Desguaces Eduardo

Sjevernošpanjolsko poduzeće za reciklažu automobila, Desguace Eduardo, proširilo je svoje skladišne kapacitete za stara vozila konzolnim regalima tvrtke OHRA. 

Na zapis praćenja