Na glavni sadržaj

Usluge i savjetovanje

Usluge

Sljedeće usluge nudimo na jednom mjestu: savjetovanje, planiranje, proizvodnju, montažu i poslijeprodajne usluge. Kako bi bila što bliže kupcima, OHRA raspolaže s 14 vlastitih prodajnih ureda u Europi, kao i sa širokom mrežom kompetentnih stručnih savjetnika, tehničara i montažera. Nakon realizacije vašeg projekta, redovno pratimo vaše zadovoljstvo. Izravna linija za naše klijente i vaše povratne informacije nama su poticaj za neprestano unaprjeđenje i daljnje razvijanje kvalitete proizvoda i usluga.

 

Prednosti za vas:

 • Izravna prodaja
 • Nacionalno i međunarodno
 • Proizvedeno u Njemačkoj
 • Sve u jednom
 • Više od 40 godina na tržištu

Ispitivanje regala, kontrola regala prema EN 15635

Godišnja inspekcijska obveza za skladišne prostore

(Stacionarni sustavi regala od čelika - primjena i održavanje skladišnih prostora)

Skladišni prostori i sustavi regala ubrajaju se u radnu opremu. Operater je obavezan voditi brigu o tome da radna oprema radnicima stoji na raspolaganju u savršenom stanju.

Temeljem propisa EN 15635:2008 operater je dužan skladišne prostore redovito, odnosno u određenom vremenskom intervalu, samostalno kontrolirati. Uz to, propisi EN 15635 zahtijevaju da vaše regalne sustave jednom godišnje provjeri takozvana kvalificirana osoba, odnosno kvalificirani inspektor za regale.
Učinkovitom prevencijom mogu se unaprijed izbjeći štete u skladišnim prostorima, teške nesreće i visoki troškovi popravka. Rano otkrivanje štete sprječava gubitak sigurnosno-tehničkih aspekata.
Nudimo vam provjeru vaših regalnih sustava OHRA. Naša ponuda inspekcijske usluge obuhvaća vizualni pregled konzolnih, paletnih i vertikalnih regala sukladno EN 15635 te provjeru regalnih hala i skladišnih podesta ili ostalih sustava regala koje vam je isporučilo poduzeće OHRA. Pri tome se ovaj vizualni pregled vašeg postrojenja u većini slučajeva može obaviti tijekom rada.

Naša sigurnosna provjera sadrži:

 • Provjeru regala sukladno europskoj normi 15635 i normama poslovanja poduzeća OHRA
 • Provjeru koju će obaviti osposobljeni inspektori za regale
 • Završni izvještaj o provjeri i kontrolnu naljepnicu

Nudimo vam inspekciju regala po fiksnoj cijeni.

Obrazac za upit za inspekciju regala

Pošaljite upit za inspekciju regala jednostavno putem našeg obrasca za upit.
Ponudu ćemo vam sastaviti u najkraćem roku.


Montaža

ažan sastavni dio našeg poslovanja za tehniku regala i skladištenja naši su timovi montera. Suradnici na montaži i naši certificirani i ovlašteni kooperanti profesionalno obavljaju svoj posao, neprestano se osposobljavaju, poznaju naše materijale, raspolažu znanjem o pokaznim vježbama, rukuju posebnim alatima i nose sa sobom pomoćna montažna sredstva, ako su primjerice nepravilnosti poda veće od prvotno navedenih. Rezultat tih sposobnosti uvijek je brza i besprijekorna montaža koja se s ekonomičnog stajališta ne može izvršiti s vlastitim osobljem.

 

Usluge našeg tima montera:

 • Profesionalna montaža
 • Postavljanje, rekonstrukcija i proširenje
 • Besprijekorna, brza i ekonomična izvedba
 • Besprijekorna primopredaja

Stručno savjetovanje

Klijenti nam opetovano potvrđuju da je prodaja ključna prednost poduzeća OHRA u odnosu na konkurenciju. Savjetovanje koje pružaju naši vanjski suradnici, znanje o različitim vrstama skladišne robe i s time povezani zahtjevi za transportnu tehniku i tehniku regala, kao i saznanja o primijenjenoj tehnici viličara, transportnoj tehnici i komisijskoj tehnici presudni su u nebrojenim slučajevima za izdavanje naloga.

OHRA pridaje veliku važnost redovitom osposobljavanju i usavršavanju tijekom rada. Nekoliko puta godišnje naši vanjski suradnici i svi voditelji projekta i prodaje okupljaju se radi usavršavanja i razmjene iskustava te predstavljanja inovacija i posebnih rješenja.

 

 • Profesionalno stručno savjetovanje
 • Razmjena iskustava
 • Daljnje usavršavanje