Na glavni sadržaj

Kantilever regal s krovom Optimalno rješenje za skladištenje na otvorenom

Zatražite ponuduKonzultacija

S tvrtkom OHRA uz sebe imate iskusnog partnera koji će vas podržati prvoklasnim regalima za teške terete, naprednim regalnim sustavima i individualnim rješenjima za skladištenje na otvorenom.
Naši kantilever regali s krovom prikladni su za vanjsku upotrebu te osiguravaju da vaša uskladištena roba bude adekvatno zaštićena u svim vremenskim uvjetima, a raspoloživi prostor učinkovito iskorišten.

Posebnosti OHRA kantilever regala s krovom

Kantilever regal s krovom idealan je izbor za skladištenje duge robe na otvorenom bez potrebe za zatvorenim skladištem. Tvrtka OHRA ne uzima u obzir samo zahtjeve u pogledu opterećenja, već i opterećenja snijegom i vjetrom u vašoj regiji kako bismo statički izračunali skladišni sustav. Profili i krov regala dimenzionirani su u skladu s tim. Naš tim podržava vas od projektiranja do realizacije te vam nacrtima i statičkim izračunima pomaže pri podnošenju zahtjeva za građevinsku dozvolu.

Konzolni nosači s krovom
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel

Naše izvedbe ukratko

Svako je skladište jedinstveno. Zato nudimo narudžbe konfigurirane po mjeri. Od nas možete naručiti svoju skladišnu tehnologiju po mjeri i prilagoditi je svojim specifičnim zahtjevima.

  • Različiti dizajni stražnjih i bočnih stijenki za dodatnu zaštitu od vremenskih uvjeta
  • U ponudu možemo uključiti pokrivanje krova i odvodnju
  • Individualna prilagodba nagiba krova na temelju vašeg sustava odvodnje i značajke viličara
Individualno skladištenje
Konzolni nosači s krovom
Konzolni nosači s krovom
Prednosti konzolnih regala s krovom
Prednosti konzolnih regala s krovom
Prednosti konzolnih regala s krovom
Prednosti konzolnih regala s krovom
Prednosti konzolnih regala s krovom

Prednosti OHRA kantilever regala s krovom

  • Stabilna postolja regala i kantilever nosači od punih toplo valjanih IPE čeličnih profila
  • Jednostavno podešavanje visine nosača zahvaljujući posebnom sustavu vješanja
  • Zaštita od vremenskih utjecaja pomoću krova i bočnih zidova za korištenje na otvorenom
  • Vruće pocinčana standardna verzija za optimalnu otpornost na vremenske uvjete
  • Osiguravanje potrebnih statičkih izračuna za ishođenje građevinske dozvole
     

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Borovi

Borovi

Mađarska tvrtka za trgovinu drvom Borovi Impex Nagyker više je nego udvostručila svoje skladišne kapacitete pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Pet konzolnih regala dužine 24 metra sa sedam skladišnih razina omogućuje lakši pristup pojedinačnim artiklima u usporedbi s prijašnjim podnim skladištem. Opremljeni krovnom i bočnom konstrukcijom, regali također sigurno štite robu od vremenskih uvjeta. S novim regalima tvrtka svojim kupcima dostavlja 30 posto brže, a oštećenja uskladištene robe smanjena su za 40 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Rubio Careco

Rubio Careco

Francuska tvrtka za reciklažu automobila Rubio Caréco peterostruko je povećala svoje skladišne kapacitete za stara vozila s novim regalnim sustavom tvrtke OHRA na postojećem prostoru. 108 novopostavljenih dvostranih konzolnih regala nudi nosivost do 2.200 kilograma po skladišnoj razini i strani. Uz visinu regala od 7.600 milimetara implementirano je pet razina skladištenja. Danas se u istom prostoru može skladištiti 1.080 automobila umjesto 216 – i to mnogo sigurnije i učinkovitije nego u starom podnom skladištu.

Na zapis praćenja

Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Za vaš kantilever regal s krovom: Savjeti i ponude na upit.

Pošaljite upit

Česta pitanja

Skladištenje na otvorenom često je prikladno za građevinske materijale kao što su drvo, čelik ili zemljano posuđe, kao i za materijale otporne na vremenske uvjete

Da. Zahvaljujući posebno robusnim IPE čeličnim profilima, kantilever nosači vrlo su otporni. Lako podnose stalne promjene vremenskih uvjeta.

Da. Ovisno o svojim potrebama, za vanjsko skladištenje možete koristiti jednostrane ili dvostrane kantilever regale.

 

Pregled svih kantilever regala