Na glavni sadržaj

Dvostrani kantilever regal Kantilever regali kojima se štedi prostor za uporabu u zatvorenim prostorima i na otvoreno

Zatražite ponuduSavjetovanje

cantilever racking for the metal trade

Dvostrani kantilever regali tvrtke OHRA pružaju vam mogućnost optimalnog iskorištavanja skladišnog prostora i učinkovite organizacije robe. Svojom robusnom konstrukcijom i mogućnošću dvostranog slaganja omogućuju maksimalni skladišni kapacitet i jasan pregled uskladištene robe.

Kome su namijenjeni kantilever regali s obostranom uporabom

Kombinacija uštede prostora, učinkovitog skladištenja i bolje dostupnosti čine dvostrane kantilever regale snažnim partnerom za vaše skladište. Sustavi dvostranih kantilevera koriste se posebno u obradi metala i drva ili u građevinskoj industriji. Skladištenje dugačke robe u dvostranim kantilever regalima smatra se posebno ekonomičnim jer omogućuje skladištenje velikih količina materijala različitih dimenzija i duljina.

cantilever racking system for storing timber
Kragarmregal für die Lagerung von Spanplatten. Doppelseitig, pulverbeschichtet.
Cantilever racking with roof
Kragarmregalanlage, doppelseitig, mit Dach. Großer Dachüberstand.
Cantilever racking for storing tiles
Optimale Präsentation und Lagerung von Fliesen und Steinplatten.
Cantilever racking with inclined arms
Lagerung von Langgut in Kragarmregalen. Die Kragarme haben eine Neigung von 20°.

Prednosti dvostranih kantilever regala

Dvostrani kantilever regali nude niz prednosti u smislu optimizacije upravljanja skladištem:

 • Fleksibilnost i prilagodljivost: Naši dvostrani kantilever regali modularni su i mogu se individualno prilagoditi vašim zahtjevima skladištenja. Možete odabrati različite visine, širine i dubine polica kako biste maksimalno iskoristili dostupni prostor.
 • Sigurnost i stabilnost: Nosači kantilever regala sigurno su pričvršćeni na postolje i osiguravaju stabilno skladištenje dugačkih predmeta, čak i ako je teret neuravnotežen ili je korisna dubina nejednaka.
cantilever racking
Kragarmregalanlage, doppelseitig, pulverbeschichtet.
 • Visok kapacitet pohrane: Uz dvostruku montažu s obje strane regala, u svoje skladište možete smjestiti više dugih proizvoda i time učinkovito iskoristiti dostupni prostor.
 • Laka dostupnost: Zahvaljujući otvorenom dizajnu nosača kantilever regala, u svakom trenutku možete brzo pristupiti svojoj robi. Ušteda vremena osigurava još učinkovitije radne procese.

Dvostrani kantilever regali u uobičajenoj OHRA kvaliteti

Dvostrani kantilever regal ima isti profil postolja kao i jednostrana izvedba. Međutim, u ovoj izvedbi obje strane regala opremljene su nogama i kantilever nosačima. To vam pruža više mogućnosti za pohranu. Naši kantilever regali odlikuju se i sljedećim značajkama:

 • 20 godina jamstva na prohrđavanje: uvjereni smo u kvalitetu svojih proizvoda i nudimo vam dvadesetogodišnje jamstvo na prohrđavanje.
   
 • Visokokvalitetan praškasti premaz: Umjesto mokrog bojanja koristimo visokokvalitetno praškasto lakiranje. Zahvaljujući tome naše police imaju optimalnu površinsku zaštitu i dobro su zaštićene od korozije.
   
 • Najbolja kvaliteta: Kako bismo osigurali robusnost i dugovječnost svojih regala, umjesto lima koristimo toplo valjane čelične profile.

 

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Borovi

Borovi

Mađarska tvrtka za trgovinu drvom Borovi Impex Nagyker više je nego udvostručila svoje skladišne kapacitete pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Pet konzolnih regala dužine 24 metra sa sedam skladišnih razina omogućuje lakši pristup pojedinačnim artiklima u usporedbi s prijašnjim podnim skladištem. Opremljeni krovnom i bočnom konstrukcijom, regali također sigurno štite robu od vremenskih uvjeta. S novim regalima tvrtka svojim kupcima dostavlja 30 posto brže, a oštećenja uskladištene robe smanjena su za 40 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Rubio Careco

Rubio Careco

Francuska tvrtka za reciklažu automobila Rubio Caréco peterostruko je povećala svoje skladišne kapacitete za stara vozila s novim regalnim sustavom tvrtke OHRA na postojećem prostoru. 108 novopostavljenih dvostranih konzolnih regala nudi nosivost do 2.200 kilograma po skladišnoj razini i strani. Uz visinu regala od 7.600 milimetara implementirano je pet razina skladištenja. Danas se u istom prostoru može skladištiti 1.080 automobila umjesto 216 – i to mnogo sigurnije i učinkovitije nego u starom podnom skladištu.

Na zapis praćenja

Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Za vaš dvostrani kantilever regal: Savjeti i ponude na upit.

Pošaljite upit

Česta pitanja

U dvostrane kantilever regale roba se skladišti s obje strane, dok jednostrani regali imaju pristup samo s jedne strane. Zahvaljujući tome, dvostrani regali nude dvostruko veći kapacitet skladištenja te omogućuju učinkovito korištenje dostupnog prostora.

Dvostrani kantilever regali nude veći kapacitet skladištenja i omogućuju pohranjivanje dugih predmeta na obje strane regala. Time se optimalno iskorištava raspoloživi prostor i osigurava bolja dostupnost robe.

Da, dvostrani kantilever regali također su prikladni za skladištenje na otvorenom. Ipak, preporučujemo da odaberete izvedbu s krovom kako bi se uskladištena roba zaštitila od vremenskih nepogoda te kako bi se osigurao dulji vijek trajanja regala.

Da, dvostrani kantilever regali mogu se prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama skladištenja. U skladu sa svojim potrebama možete odabrati visinu, širinu i dubinu regala kako biste maksimalno iskoristili raspoloživi prostor i smjestili svoju specifičnu skladišnu robu.

Dvostrani kantilever regali posebno su pogodni za različite djelatnosti, uključujući obradu metala, preradu drva, građevinarstvo, stolariju, trgovinu čelikom i druge sektore kod kojih skladištenje duge robe igra važnu ulogu.

Čak i ako je dvostrani kantilever regal individualno prilagodljiv, postoji mogućnost da se neće savršeno uklopiti u halu. Međutim, mi nudimo širok izbor drugih tipova regala koji mogu zadovoljiti vaše potrebe.

Na pregled

Zahtjev za ponudu

Rado ćemo Vas posavjetovati i poslati rado daju ponudu na zahtjev

Zatražite svoju individualnu ponudu sada