Na glavni sadržaj

Kantilever regali za dugi teret Rješenja po mjeri za skladištenje dugih tereta

Zatražite ponuduSavjetovanje

Izvedba kantilever regala za dugi teret

OHRA već više od 40 godina nudi sustave regala najviše kvalitete proizvedene u Njemačkoj. Naši kantilever regali za dugi teret pružaju idealno rješenje za sigurno i učinkovito skladištenje dugih tereta kao što su cijevi, profili i trake.

Zašto kantilever regal za dugi teret?

Nijedan drugi sustav skladištenja nije tako prikladan za profesionalno skladištenje dugih ili teških tereta kao kantilever regali. Fleksibilni regali imaju posebno veliku nosivost te istovremeno omogućuju nježno i sigurno pohranjivanje i skidanje uskladištene robe. Ovi izdržljivi regali posebno su popularni u svim sektorima industrije i trgovine. Tanak dizajn omogućuje kompaktnu pohranu na maloj površini. Ovisno o namjeni i raspoloživom skladišnom prostoru, možete odabrati okomiti ili vodoravni sustav skladišta. Vertikalni regali posebno su prikladni za postavljanje profila ili letvica na mjesto rada. Kantilever regal s nosačima pričvršćenim s jedne ili s obje strane koristi se za skladištenje duge i teške robe poput cijevi. Sve izvedbe osiguravaju visoku nosivost.

Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut

Prednosti OHRA kantilever regala za dugi teret

  • Postolja i nosači kantilever regala od punih toplo valjanih IPE čeličnih profila
  • Ovješeni nosači podesivi po visini za maksimalnu fleksibilnost
  • Rješenja po mjeri za individualne zahtjeve
  • Dugotrajna stabilnost i sigurnost
  • Mogu se proširiti u bilo kojem trenutku kako bi se prilagodili vašim rastućim potrebama skladištenja

Pošaljite upit

Maksimalna učinkovitost u skladištenju dugih tereta s OHRA kantilever regalima

Otkrijte vrhunsku klasu u skladišnoj industriji s kantilever regalima tvrtke OHRA koji imaju TÜV Süd certifikat. Kao pioniri u svojoj djelatnosti zadovoljavamo najviše standarde kvalitete u cijelom svijetu i time postavljamo nove standarde za skladištenje dugih tereta. Naši kantilever regali za skladištenje dugih tereta nisu samo jednostavni sustavi regala – oni su optimizirani do najsitnijih detalja zahvaljujući dobro promišljenom kantilever principu. Učinkovitost skladištenja dugih tereta u OHRA kantilever regalima doseže novu razinu. Naši regali za dugi teret ne nude samo maksimalnu iskoristivost prostora, već i svestranost koja se dokazala u raznim obrtničkim i industrijskim djelatnostima. Vjerujte inovativnom konceptu i certificiranoj kvaliteti kako biste savršeno ispunili svoje zahtjeve u pogledu skladištenja.

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Borovi

Borovi

Mađarska tvrtka za trgovinu drvom Borovi Impex Nagyker više je nego udvostručila svoje skladišne kapacitete pomoću konzolnih regala tvrtke OHRA. Pet konzolnih regala dužine 24 metra sa sedam skladišnih razina omogućuje lakši pristup pojedinačnim artiklima u usporedbi s prijašnjim podnim skladištem. Opremljeni krovnom i bočnom konstrukcijom, regali također sigurno štite robu od vremenskih uvjeta. S novim regalima tvrtka svojim kupcima dostavlja 30 posto brže, a oštećenja uskladištene robe smanjena su za 40 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Rubio Careco

Rubio Careco

Francuska tvrtka za reciklažu automobila Rubio Caréco peterostruko je povećala svoje skladišne kapacitete za stara vozila s novim regalnim sustavom tvrtke OHRA na postojećem prostoru. 108 novopostavljenih dvostranih konzolnih regala nudi nosivost do 2.200 kilograma po skladišnoj razini i strani. Uz visinu regala od 7.600 milimetara implementirano je pet razina skladištenja. Danas se u istom prostoru može skladištiti 1.080 automobila umjesto 216 – i to mnogo sigurnije i učinkovitije nego u starom podnom skladištu.

Na zapis praćenja

Arabesque

Arabesque

Tvrtka Arabesque, najveći distributer građevinskog materijala i završnih proizvoda u Rumunjskoj, značajno je proširila svoje skladišne kapacitete: U novom skladištu u Bukureštu, konzolni regali tvrtke OHRA imaju ukupnu duljinu od preko 250 metara i visinu do 5.280 milimetara. Novi sustav regala zahtijeva daleko manje prostora od prethodnog podnog skladišta, tako da tvrtka Arabesque sada ima dovoljno kapaciteta za proširenje i povećanje asortimana proizvoda. To znači da se zahtjevi kupaca mogu i dalje pouzdano ispunjavati u budućnosti.

Na zapis praćenja

Kantilever regali za dugi teret: Savjeti i ponude na upit.

Pošaljite upit

Česta pitanja

Da, kantilever regali mogu se koristiti i u zatvorenim prostorima i na otvorenom. Za vanjsku uporabu dostupni su u izvedbi od vruće pocinčanog čelika za zaštitu od vremenskih nepogoda.

Da, kantilever regali za dugi teret mogu se fleksibilno prilagoditi. Visina nosača može se lako podesiti, a police se mogu proširiti ili redizajnirati prema potrebi kako bi se prilagodile promjenjivim potrebama skladištenja.

Da, preporučuje se ravnomjerno raspoređivanje tereta po nosačima kako bi se osiguralo stabilno skladištenje. Osim toga, roba bi trebala biti sigurno postavljena na nosače kako bi se spriječilo njezino klizanje ili pad.

Montaža kantilever regala obično zahtijeva stručno znanje i iskustvo. Preporučuje se da montažu izvrši obučeno osoblje kako bi se osigurala sigurna i ispravna montaža

Da, kantilever regali iznimno su svestrani i mogu se koristiti ne samo za dugu robu, već i za skladištenje drugih materijala kao što su limovi, drvene ploče, šipke ili cijevi. Individualna prilagodljivost i robusna konstrukcija čine ih idealnim rješenjem za različite zahtjeve skladištenja.

pregled svih kantilever regala