Na glavni sadržaj

Jednostrani kantilever regal Jednostrani sustav regala za skladišne površine uz zid CTA: Zatražite ponudu

Zatražite ponudukonzultacija

cantilever racking with roof for timber storage

Izvedba jednostranog kantilever regala

Optimalno rješenje za skladištenje robe u velikoj mjeri ovisi o raspoloživom skladišnom prostoru. Jednostrani kantilever regal vrlo je popularan među našim kupcima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj konstrukciji kojom se štedi prostor, kantilever regali mogu se koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Kantilever regali za jednostrano skladištenje

Naši jednostrani kantilever regali nude niz prednosti u smislu optimizacije upravljanja skladištem:

  • Samostalno: Naša visokokvalitetna konstrukcija omogućuje samostojeću konstrukciju. To znači da se ne morate odreći velike nosivosti.
  • U kombinaciji: Ako je kantilever regal projektiran jednostrano, na otvorenom se može zatvoriti sa stražnje i bočne strane – npr. trapeznim limom ili drvetom. Zaštitu uskladištene robe od vremenskih utjecaja možete izvesti i pomoću krova. Rado ćemo vas obavijestiti o dostupnoj dodatnoj opremi za vaš novi vanjski regal tvrtke OHRA.
  • Ušteda prostora: Čak i ako je prostor za pohranjivanje ograničen, svoje teške terete želite pohraniti na sigurnom mjestu. Naši kantilever regali nude maksimalnu stabilnost unatoč jednostranom opterećenju.

 

Jednostrano skladištenje

Važno je napomenuti da i jednostrani i dvostrani kantilever regali imaju svoje prednosti i prikladni su za različite potrebe skladištenja. Izbor između te dvije opcije ovisi o čimbenicima kao što su raspoloživi prostor, vrsta robe koja se skladišti i specifični zahtjevi tvrtke.

Zašto OHRA?

Na pitanje zašto biste svoju uskladištenu robu ubuduće trebali skladištiti u kantilever regalu tvrtke OHRA možemo vam podastrijeti mnogo uvjerljivih argumenata. Više od 40 godina iskustva u razvoju i nuđenju učinkovitih sustava skladištenja dokazuje da smo u pravu. Naši proizvodi, među ostalim, odlikuju se i sljedećim značajkama:

  • 20 godina jamstva na prohrđavanje: uvjereni smo u kvalitetu svojih proizvoda i nudimo vam dvadesetogodišnje jamstvo na prohrđavanje.
     
  • Visokokvalitetan praškasti premaz: zahvaljujući našem visokokvalitetnom praškastom premazu naše police imaju optimalnu površinsku zaštitu i dobro su zaštićene od korozije.
     
  • Najbolja kvaliteta: Kako bismo osigurali robusnost i dugovječnost svojih regala, umjesto lima koristimo toplo valjane čelične profile.

Što kažu naši kupci o našim rješenjima

Izjave kupaca o našim rješenjima: Iskustva koja pružaju uvid u zadovoljstvo naših kupaca.

Reference

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

Tvrtka za veleprodaju metala Adamet-Niemet zamijenila je prethodni koncept s podnim skladištenjem i preniskim regalima konceptom skladištenja s konzolnim regalima tvrtke OHRA s visinom do 8.570 milimetara. Nosivost konzola je 500 ili 600 kilograma, moguće je do 16 skladišnih razina s visinom regala do 8.570 milimetara. Ovo ne samo da je povećalo kapacitet skladištenja, već i ubrzalo postupke skladištenja i preuzimanja te povećalo učinkovitost proizvodnje. Fleksibilni, visinski podesivi konzolni regali tvrtke OHRA također se kreću prema gore i bočno u slučaju udara. Time se roba štiti od oštećenja.

Na zapis praćenja

Investzal

Investzal

Mađarska tvrtka Invesztál postavila je paletni regal tvrtke OHRA dužine 19,9 metara za skladištenje namotaja težine do 5 tona. Regal za teške terete je individualno prilagođen dimenzijama namotaja skladištenih na paletama. U usporedbi s prethodnim skladištem – kombinacijom podnog skladišta i standardnih regala – pristup namotajima s novim regalima lakši je, pouzdaniji i brži. Osim toga, oštećenje – djelomično obojenih – pocinčanih namotaja je svedeno na minimum.

Na zapis praćenja

Albixon

Albixon

ALBIXON, jedan od vodećih proizvođača bazena i kupola za bazene u Europi, proširio je svoje skladišne kapacitete sustavom natkrivenih konzolnih regala tvrtke OHRA. Ovdje se skladište paletizirani aluminijski profili; duljina paleta je od 5 do 12 metara, težina od 500 do 1.200 kilograma. Novi regalni sustav ne samo da nudi više prostora, već i smanjuje troškove: Izbjegavaju se nepotrebna kretanja materijala, povećava se učinkovitost skladišnog transporta i smanjuje rizik od oštećenja uskladištene robe. Zahvaljujući zaštiti od vremenskih uvjeta smanjuju se i troškovi za kontrolu kvalitete. Zbog dobrog pregleda uskladištene robe i inventura je znatno jednostavnija.

Na zapis praćenja

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Na zapis praćenja

Sistema

Skladište za dugu robu za aluminijske prozorske profile

Na zapis praćenja

Za vaš jednostrani kantilever regal: Savjeti i ponude na upit. 

Pošaljite upit

Česta pitanja

Da, nudimo individualne opcije konfiguracije za prilagodbu regala vašim specifičnim potrebama u pogledu skladištenja. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše skladište.

Da, jednostrani kantilever regali također se mogu koristiti za skladištenje na otvorenom. Za zaštitu uskladištene robe od vremenskih uvjeta preporučujemo izvedbu s krovom.

Ne, jednostrani kantilever regali jednako su stabilni i robusni kao i dvostrani regali. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i mogu sigurno podnijeti velika opterećenja.

Da, visina jednostranog kantilever regala može se prilagoditi vašim individualnim zahtjevima. Dostupne su pojedinačne visine polica koje možete odabrati kako biste učinkovito iskoristili raspoloživi prostor.

Jednostrani kantilever regali idealni su za skladištenje dugačke i glomazne robe kao što su cijevi, grede, drvene ploče, čelični profili i drugi dugi predmeti. Oni pružaju sigurno i organizirano rješenje za skladištenje takve posebne robe.

Čak i ako je jednostrani kantilever regal individualno prilagođen, možda ipak neće savršeno pristajati u halu. Međutim, imamo raznolik izbor drugih tipova regala koji mogu zadovoljiti vaše potrebe.

Na pregled

Zahtjev za ponudu

Rado ćemo Vas posavjetovati i poslati rado daju ponudu na zahtjev

Zatražite svoju individualnu ponudu sada