Na glavni sadržaj

Brentjens

Galerija

pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised

Raznolikost proizvoda na jednom mjestu

Nizozemska trgovina drvom i građevinskim materijalima Brentjens je zahvaljujući konzolnim regalima tvrtke OHRA (ukupne duljine 186 metara) značajno proširila skladišne kapacitete svog sabirnog centra na lokaciji Haelen. OHRA je kao posebnu konstrukcija isporučila i 3 metra duboki paletni regal s pregradama u koje se mogu „uvući“ šipke i drvene letvice – kupci koji stoje ispred regala mogu odmah vidjeti poprečni presjek uskladištene robe.

Visoka nosivost za ploče i dugačku robu
Brentjens je s novim konzolnim regalima dobio mnogo prostora za odlaganje ploča i dugačke robe. Regali visoki 6 metara nude šest razina skladištenja, a svaka od 1,2 metra dubokih konzola ima nosivost do 755 kilograma. Svaka komponenta regala je obojena u željenu boju „svijetlo siva“ (RAL 7035) i tako se skladno uklapa u izgled tvrtke Brentjensa.

Dvostruki regal s pretincima za letvice
Brentjens je konzolne regale dopunila s 12 metara širokim „ugradbenim regalom“ kako bi jasno i pregledno pohranio i kupcu prikazao veliki broj različitih letvica i konstrukcijskih drvnih građa: To su paletni regali visoki gotovo 2,6 metara koja su postavljeni jedan iza drugog. Njihova dva okvira (svaki je dubok 1 metar) su međusobno čvrsto povezani i odvojeni odstojnicima od 1 metra. Tako nastaje dvostruki regal s dubinom pretinca od 3 metra.

OHRA je u prostore za skladištenje ugradila ploče od iverice kako bi se dobio neprekidni skladišni prostor. Dijele ih ploče od iverica debljine 18 milimetara koju je Brentjens sam ugradio. Tako nastaju pretinci različitih širina u koje se letvice mogu jednostavno uzdužno uvući. Svaki pretinac je ispunjen samo jednom vrstom proizvoda, tako da kupac može izravno vidjeti različite presjeke i brzo pristupiti željenoj robi. Gornji dio regala se također koristi na „klasičan“ način kao paleta ili sustav regala s policama i nudi dodatni prostor za pohranu raznih materijala.

O Brentjens Bouwproducten:
Brentjens se u svom skoro 60-godišnjem postojanju razvila od trgovine drvom i građevinskim materijalima do opskrbljivača cijelog asortimana sa širokim spektrom građevinskih proizvoda i usluga. Na lokacijama Haelen i Gronsfeld stručnjaci mogu pronaći drvo, ploče i građevinski materijal, kao i centar za preuzimanje alata, građevinskog i završnog materijala. U modernoj radionici proizvodi se mogu izraditi i po mjeri kupca.