Na glavni sadržaj

Budmax

Galerija

Dosta veća učinkovitost

Novi regali za teške terete OHRA omogućuju tvrtki Budmax, jednom od najvećih distributera građevinskog materijala i građevinskih proizvoda u Bugarskoj, učinkovito skladištenje robe u vrećama. Do sada su bili na paletama na podu. S opterećenjem police od 5.000 kilograma i visinom postolja od 4.580 milimetara, Budmax sada može pohraniti palete težine do 1.200 kilograma na četiri razine; to omogućuje znatno bolje korištenje prostora i znatno lakši i brži pristup artiklima.

Brzo rješenje u šatoru
Budmax već dulje vrijeme isključivo koristi OHRA paletne i konzolne regale. Stoga je za proširenje skladišta izbor pao na regale europskog tržišnog lidera za konzolne regale. Budmax je instalirao novi sustav regala u industrijski šator kako bi brzo stvorio više kapaciteta za portfelj proizvoda, koji raste u volumenu i raznolikosti, u svom logističkom centru u Sofiji. Sustav nudi prostor za, između ostalog, dva 18.600 milimetara dugačka reda (jedan s jednostranom dubinom, drugi s dvostranom dubinom) OHRA paletnih regala.

Konstrukcija za veliku nosivost
Okviri i nosači robusnih regala izrađeni su od vruće valjanih čeličnih profila punih stijenki. Vruće valjani čelik teških regala djeluje elastično, a ipak zadržava svoje prednosti s obzirom na visoku okomitu nosivost – profili se ne savijaju, na primjer, u slučaju udara zupcima viličara. Konstrukcija također omogućuje posebno velika opterećenja polja i odjeljka.

Personalizirano
Svaki regal je precizno prilagođen individualnoj konfiguraciji pohrane korisnika. U tvrtki Budmax, to znači da je za izdanja odabrana duljina od 3.600 milimetara – tako da četiri palete stanu jedna pored druge. Tri razine skladištenja rezultiraju opterećenjem polja od 15 tona (četvrta razina skladištenja je područje stopala police s „visinom police“ od 1.300 milimetara).

Brže, lakše, pouzdanije
S novim sustavom regala, Budmax sada ima i dovoljan kapacitet za držanje više predmeta spremnih za svoje kupce i povećanu učinkovitost u logistici općenito, jer pristup građevinskim materijalima može biti mnogo lakši, brži i pouzdaniji u usporedbi sa starim podnim skladištem.