Na glavni sadržaj

Desguaces Autoeco

Galerija

Konzolni regal
Skladištenje 5 starih automobila jedan na drugom
Konzolni regal
Jednostavno rukovanje. Polica s vodilicama.
Konzolni regal
Dvostrani konzolni nosači za pohranu 5 vozila jedan preko drugog

Stara vozila visoko naslagana

Španjolska tvrtka za reciklažu automobila Desguaces Autoeco više ne sprema stara vozila na pod, već na konzolne regale iz tvrtke OHRA. To je tvrtki sa sjedištem u Lugu omogućilo da poveća svoj kapacitet skladištenja i rastereti djelatnike. Zahvaljujući velikoj nosivosti regala, vozila od kojih svako može težiti do 2 tone, skladište se na pet razina. Specijalno dizajnirani regali omogućuju skladištenje čak i kombija. 

Primjenom konzolnih regala, tvrtka Desguaces Autoeco sada može pohraniti više vozila na postojećem prostoru. Sustav regala pritom omogućuje fleksibilan pristup svakom vozilu, bez obzira na kojoj se razini nalazi. To znači da se karoserije ne moraju premještati da bi se došlo do željenog vozila. To dovodi do značajnih ušteda vremena zaposlenika i značajno povećava sigurnost na radu. 

Tvrtka Desguace Autoeco odabrala je regale tvrtke OHRA, vodeće tvrtke na europskom tržištu konzolnih regala, zbog njihove visoke stabilnosti i nosivosti. Jer svi nosivi elementi regala OHRA izrađeni su od punog vruće valjanog čelika. To omogućuje skladištenje čak i velikih tereta na relativno visokim regalima: Kod tvrtke Desguace Autoeco stalci regala su visoki 7210 milimetara. Time se omogućuje prostor za pet razina skladištenja (na najnižoj razini vozila su izravno na postoljima regala). Puni čelični profili - za razliku od regala izrađenih od lima - nude zaštitu od popuštanja na spojnicama. 

Za skladištenje kombi vozila tvrtka Desguace Auteco ugrađuje specijalne konzolne regale: Oni nude dvije razine skladištenja (uključujući baznu), pri čemu se gornja razina ugrađuje na visini od 2300 milimetara. Na taj se način lako mogu smjestiti i viša vozila. Krakovi konzole pričvršćeni s jedne strane nose svaki do 1200 kilograma, što znači da ovdje pohranjena stara vozila mogu težiti do 2,4 tone. 

O tvrtki Desguaces Autoeco:

Desguaces Autoeco reciklira sve vrste vozila - od osobnih automobila do transportnih vozila. Tako dobiveni rezervni dijelovi isporučuju se diljem Španjolske. Poduzeće ima sjedište u sjevernošpanjolskom mjestu Lugo.