Na glavni sadržaj

Desguaces Eduardo

Galerija

cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage

Desguaces Eduardo: Više mjesta za stara vozila u vanjskom skladištu

Poduzeće Desguaces Eduardo za reciklažu automobila s pomoću konzolnih regala iz tvrtke OHRA znatno je proširilo svoj kapacitet skladištenja starih vozila na svojoj lokaciji Ibeas de Juarros u sjevernošpanjolskoj regiji Burgos. Do sada su vozila stajala vani na tlu, na površini od 25 000 kvadratnih metara, a sada se, zahvaljujući velikoj nosivosti regala, automobili do dvije tone mogu pohraniti na četiri razine. 

Konzolni regali ne samo da povećavaju broj spremljenih vozila po kvadratnom metru, već omogućuju i brži pristup pojedinim karoserijama. Jer za razliku od uobičajenog slaganja rabljenih vozila jedno na drugo, što je uobičajeno kod reciklažnih tvrtki, kod skladištenja na konzolne regale automobili se mogu vaditi s bilo koje razine. Istodobno se značajno povećava i zaštita na radu. 

Ključni razlog zašto se poduzeće Desguaces Eduardo opredijelilo za sustav regala od europskog lidera na tržištu konzolnih regala njihova je nosivost i pouzdanost. Jer svi nosivi elementi regala OHRA izrađeni su od punog vruće valjanog čelika. Tako 5680 milimetara visoka postolja regala instaliranih u tvrtki Desguaces Eduardo nose do 3 tone sa svake strane, a svaki od 1800 milimetara dugačkih konzolnih krakova ima nosivost od 1000 kilograma. Budući da se svaki regal sastoji od dva postolja, po razini i strani može se pohraniti po jedan automobil s maksimalnom masom od 2000 kilograma (na najnižoj razini vozila leže izravno na nogama regala). Puni čelični profili - za razliku od regala izrađenih od lima - nude zaštitu od popuštanja na spojnicama. 

Tvrtka OHRA je sjevernošpanjolskom reciklažnom poduzeću isporučila ukupno 37 regala. Od kraja 2018. godine poduzeće Desguaces Eduardo ima koristi od znatno povećanog kapaciteta skladištenja i bržeg pristupa vozilima. 

O Desguaces Eduardu:

Tvrtka Desguaces Eduardo osnovana je 1984. godine i od 2004. godine je ovlašteni centar za reciklažu i pravilno zbrinjavanje rabljenih vozila. Recikliranje rabljenih vozila provodi se u skladu s važećim propisima o okolišu. Poduzeće ima sjedište u Ibeas de Juarrosu u regiji Burgos.