Na glavni sadržaj

Desguaces Eduardo

Desguaces Eduardo: Više mjesta za stara vozila u vanjskom skladištu

Poduzeće Desguaces Eduardo za reciklažu automobila s pomoću konzolnih regala iz tvrtke OHRA znatno je proširilo svoj kapacitet skladištenja starih vozila na svojoj lokaciji Ibeas de Juarros u sjevernošpanjolskoj regiji Burgos. Do sada su vozila stajala vani na tlu, na površini od 25 000 kvadratnih metara, a sada se, zahvaljujući velikoj nosivosti regala, automobili do dvije tone mogu pohraniti na četiri razine. 

Konzolni regali ne samo da povećavaju broj spremljenih vozila po kvadratnom metru, već omogućuju i brži pristup pojedinim karoserijama. Jer za razliku od uobičajenog slaganja rabljenih vozila jedno na drugo, što je uobičajeno kod reciklažnih tvrtki, kod skladištenja na konzolne regale automobili se mogu vaditi s bilo koje razine. Istodobno se značajno povećava i zaštita na radu. 

Ključni razlog zašto se poduzeće Desguaces Eduardo opredijelilo za sustav regala od europskog lidera na tržištu konzolnih regala njihova je nosivost i pouzdanost. Jer svi nosivi elementi regala OHRA izrađeni su od punog vruće valjanog čelika. Tako 5680 milimetara visoka postolja regala instaliranih u tvrtki Desguaces Eduardo nose do 3 tone sa svake strane, a svaki od 1800 milimetara dugačkih konzolnih krakova ima nosivost od 1000 kilograma. Budući da se svaki regal sastoji od dva postolja, po razini i strani može se pohraniti po jedan automobil s maksimalnom masom od 2000 kilograma (na najnižoj razini vozila leže izravno na nogama regala). Puni čelični profili - za razliku od regala izrađenih od lima - nude zaštitu od popuštanja na spojnicama. 

Tvrtka OHRA je sjevernošpanjolskom reciklažnom poduzeću isporučila ukupno 37 regala. Od kraja 2018. godine poduzeće Desguaces Eduardo ima koristi od znatno povećanog kapaciteta skladištenja i bržeg pristupa vozilima. 

O Desguaces Eduardu:

Tvrtka Desguaces Eduardo osnovana je 1984. godine i od 2004. godine je ovlašteni centar za reciklažu i pravilno zbrinjavanje rabljenih vozila. Recikliranje rabljenih vozila provodi se u skladu s važećim propisima o okolišu. Poduzeće ima sjedište u Ibeas de Juarrosu u regiji Burgos.


Projektna galerija

cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage