Na glavni sadržaj

DWF Baustoff-Fachhandel

Galerija

cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized, with roof
cantilever racking
cantilever racking galvanized, with roof

DWF Baustoff-Fachhandel: Preuređenje skladišta

Zahvaljujući proširenju svog skladišta paletnim i konzolnim regalima tvrtke OHRA na lokaciji Berlin-Pankow, tvrtka DWF Baustoff-Fachhandel je uspjela značajno proširiti svoje postojeće skladišne ​​kapacitete. U novoj skladišnoj hali kombinirani su paletni i konzolni regali na način da se mogao stvoriti optimalni skladišni prostor za asortiman najrazličitijih krovnih i fasadnih građevinskih materijala. Pritom je tvrtka DWF također imala koristi od trajnosti regala tvrtke OHRA i kontinuiteta u asortimanu proizvoda stručnjaka za regale iz Kerpena: Na taj se način, u smislu održivosti i isplativosti, elementi polica koji su instalirani u „starom“ skladištu 2010. godine mogli ponovno upotrijebiti u novom skladištu.

Novoizgrađena, 12 metara visoka skladišna hala nalazi se na površini od 1000 četvornih metara i nudi dodatni prostor za nove artikle kao što su fasadne ploče, izolacijske ploče ili čvrsta konstrukcijska građa. Mnogi artikli, koji su sada udobno i sigurno pohranjeni na regalima, prethodno su bili pohranjeni na otvorenom i na podu. S paletnim regalima visokima do 6,58 metara i konzolnim regalima visokima oko 7 metara, kapacitet skladištenja i pristup robi mogao je biti značajno poboljšan. Tvrtka OHRA ukupno je postavila četiri reda regala duljine oko 18 metara, koji se sastoje od paletnih i konzolnih regala, kao i dva konzolna regala duljine 25,5 metara sa šest razina skladištenja postavljenih uzduž unutarnjih zidova hale. Dodatni konzolni regali u vanjskom području pružaju prostor za manje osjetljive građevinske materijale.

Nova zgrada nadopunjuje postojeće skladište, koje je već bilo opremljeno regalima tvrtke OHRA. Dijelovi ovog regalnog sustava mogli su se u novoj zgradi ponovno upotrijebiti. OHRA održava visok stupanj kontinuiteta u svojoj paleti proizvoda - konzolni regali tipa K60 koje upotrebljava DWF, na tržištu su već oko 40 godina, a paletni regali tipa P3, 30 godina. Rezervni dijelovi i dalje su dostupni za stare regale, a postojeći regali mogu se lako integrirati u nove regalne sustave - na primjer, za proširenja skladišta kao kod tvrtke DWF ili kad se tvrtka seli. Sidra, vijci i sličan pričvrsni materijal, zamijenjeni su novim komponentama. Drške, okviri, krakovi i potpore mogu se lako ponovno upotrijebiti, a OHRA svojim kupcima daje opsežne savjete o mogućnostima „drugog života“ za regale iz tvrtke OHRA.

 

O tvrtki DWF Baustoff-Fachhandel:

Tvrtka DWF Baustoff-Fachhandel GmbH utemeljena je 2007. godine u Rheinsbergu, Brandenburg. Već 2008. tvrtka se kao kooperant pridružila COBA-i, jednoj od vodećih trgovinskih zadruga u krovnoj industriji. 2009. godine Rolf Dammers oHG napokon je postao službeni partner tvrtke DWF. Osim sjedišta u Berlin-Pankowu, sam DWF ima još jednu podružnicu u Eberswaldeu. Tvrtka nudi široku paletu građevinskih materijala za krovove i fasade, a namijenjena je krovopokrivačima, tesarima i krovnim vodoinstalaterima odnosno limarima. Tvrtka DWF vlasnicima zgrada i vlasnicima kuća također pruža profesionalne savjete o svemu što se tiče krovova i fasada.