Na glavni sadržaj

Fries GmbH & Co.KG

Galerija

Veleprodaja drva Fries već više od 50 godina obrtnike opskrbljuje drvljem i proizvodima od drveta Obiteljska tvrtka s 400 zaposlenih slovi još uvijek za partnera profesionalnih zanatskih pogona, a posebno je poznata u sjevernoj i istočnoj Njemačkoj kao vodeći veletrgovac drveta.

Tijekom prestrukturiranja središnjice u Kielu zadaća tvrtke OHRA je bila ta, da dvije novoizgrađene hale za KVH i drvene ploče opremi sustavom regala. Za ove drvene proizvode su robusni konzolni regali idealan sustav skladištenja.

U „KVH hali“ se može prema vrstama skladištiti odgovarajuća roba visine do 5.500 mm. Jednostrani i dvostrani konzolni regali dubine po 1.200 mm su tako koncipirani, da mogu bez problema primiti terete od 650 kg po m³. Upravljanje se vrši viličarom.

U „hali za drvene ploče“ su dužine konzolnih poluga s izbočenjem od do 2.100 mm optimalne za skladištenje ploča od drveta i iverice. Visina skladišta iznosi ovdje 6.500 mm, pri čemu usljeđuje upravljanje pomoću četverostranog viličara s priključnom platformom za komisioniranje.

Kao dodatak isporuke novih konzolnih regala uslijedilo je u postojećoj staroj hali kompletno rekonstruiranje već postojećih sustava regala. Svi regali su rastavljeni na jednoj staroj lokaciji a OHRA monteri su ih ponovno stručno sastavili na novoj lokaciji.

Za skladištenje ostalih proizvoda kao što su oblozi za podove ili tepisi rekonstruirala je OHRA postojeće paletne regale, tako da može uslijediti priprema roba za transport do kupca, bez daleke vožnje.

Za postojeći otvoreni teren je OHRA proizvela konzolne regale u vruće pocinčanoj izvedbi s nadstrešnicom, tako da je ovdje uskladišteno drvo zaštićeno od kiše i istovremeno može „disati“. Za postojeći otvoreni teren je OHRA proizvela konzolne regale u vruće pocinčanoj izvedbi s nadstrešnicom, tako da je ovdje uskladišteno drvo zaštićeno od kiše i istovremeno može „disati“.

OHRA je na zadovoljstvo klijenta u potpunosti riješila ovu skladišnu zadaću. Ova tvrtka sada ima kontakt osobu za novogradnju kao i za rekonstrukciju već izgrađenih skladišnih sustava. OHRA je na zadovoljstvo klijenta u potpunosti riješila ovu skladišnu zadaću. Ova tvrtka sada ima kontakt osobu za novogradnju kao i za rekonstrukciju već izgrađenih skladišnih sustava.