Na glavni sadržaj

Gerbrich

Galerija

Otvorena vrata za visoku učinkovitost

Gerbrich, proizvođač unutarnjih, vatrogasnih i sigurnosnih vrata sa sjedištem u Velké Opatovici u Češkoj Republici, opremio je skladište u novoj zgradi svoje tvornice konzolnim regalima tvrtke OHRA. Regali izrađeni od vruće valjanih čeličnih profila pružaju veliku nosivost, a istovremeno imaju tanki dizajn. To je Gerbrichu omogućilo stvaranje značajnog skladišnog kapaciteta u raspoloživom prostoru.

Nova zgrada tvrtke je dosljedan nastavak razvoja Gerbricha od male stolarije osnovane 1897. do proizvodne tvrtke opremljene najsavremenijom tehnologijom. Visokoučinkovita proizvodnja zahtijeva pouzdanu opskrbu potrebnim materijalima – ploče od iverice i laminata, obloge za vrata i ostale komponente potrebne za proizvodnju vrata.

Pregledan i izravan pristup

Konzolni regali tvrtke OHRA, europskog tržišnog lidera za ove sustave regala, osnova su za učinkovite postupke skladištenja potrebne za to: Roba i materijali mogu se skladištiti čisto, sigurno i pregledno na različitim razinama polica i mogu se jednostavno sortirati, na primjer prema materijalu ili dimenzijama. Svaki artikl je izravno pristupačan, eliminirajući potrebu za dugotrajnim rukovanjem i traženjem pravih komada. 

357 tona materijala za proizvodnju

Istodobno, stabilni profili od vruće valjanog čelika omogućuju visoku nosivost i imaju tanki dizajn. Regali u tvrtki Gerbrichu visoki su 6.500 milimetara i imaju sedam razine za skladištenje, pri čemu svaka od konzola duljine 2 metra ima nosivost od 700 kilograma. Gerbrich je ugradio jednostrani, 22,5 metara dugi red regala, kao i dvostrani red dug 19,5 metara: Ukupno mogu uskladištiti materijal ukupne težine 357 tona.

Učinkoviti postupci

Zahvaljujući podršci tvrtke OHRA u razvoju cjelokupnog koncepta i optimalnog dimenzioniranja, sustav se mogao točno prilagoditi zahtjevima proizvodnje u tvrtki Gerbrich. Konzolni regali danas omogućuju brzo rukovanje, dobar pregled zaliha i visoke skladišne kapacitete – čime se osigurava učinkovita proizvodnja, a time i daljnji rast tvrtke.