Na glavni sadržaj

Gottlieb Müller

Galerija

cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized with roof
pallet racking system

Prilagodljivi skladišni kapaciteti za dugačku robu, palete i rešetkaste kutije

Švicarska građevinska tvrtka Gottlieb Müller svoje novo skladište za građevinske materijale, uređaje i alate opremila je konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA. 16 paletnih regala u novom skladištu osigurava prostor za palete i rešetkaste kutije, konzolne regale unutra i vani, od kojih su neki opremljeni naslonima za konzole i podnim policama, omogućujući fleksibilno i mješovito skladištenje dugačkih komada, paleta, rešetkastih kutija i predmeta bez pomoćne opreme za utovar. Novo skladište ne opskrbljuje samo Gottlieb Müller AG, nego i tri druge podružnice. Novostvoreni visoki skladišni kapaciteti, koncentrirani na jednom mjestu, omogućuju kraće rute i racionalnije logističke procese.

Industrijsko dvorište tvrtke Gottlieb Müller u Rothristu od početka 2018. godine služi kao operativna platforma za projekte visokogradnje i dubokih iskopa. Kako bi se raznoliki građevinski materijali i zalihe mogle učinkovito skladištiti, tvrtka Gottlieb Müller odlučila je upotrebljavati dvije vrste regala: Skladišna hala u suštini je opremljena paletnim regalima visokim 16,5 metara i dugačkim 8,45 metara. Svaki pretinac regala sadrži tri euro palete ili rešetkaste kutije mase do 1000 kilograma. Dodatni skladišni prostor u hali osigurava 3,64 metara visoki, jednostrani konzolni regal. Neki od njih raspolažu mostovima za krakove i podnim policama, tako da se osim dugačkih komada robe, kao što su cijevi ili ploče, mogu skladištiti pomoćna sredstva za utovar različitih dimenzija bez ometajućih stupova. Više konzolnih regala postavljeno je na otvorenom; njih od korozije štiti vruće pocinčani sloj. Ovdje ispred svega dominira red polica dugih 43,5 metara, čiji su najviši konzolni elementi izvedeni kao krovne ruke: Na svakoj strani je 2,7 metara dubok, blago nagnuti krov. Tako su uskladišteni drveni građevinski materijali zaštićeni od izravnog utjecaja oborina. Konzolni krakovi svakog regala imaju nosivost od 1200 kilograma po kraku.

U skladištu se, zajedno s dugom robom, može smjestiti oko 2000 paleta. Tvrtka Gottlieb Müller u prošlosti je već upotrebljavala police tvrtke OHRA. Tvrtka sa sjedištem u Kerpenu u blizini Kölna vodeći je europski proizvođač i stručnjak za konzolne regale. Osim kvalitete regala - proizvodnja toplo valjanih, čeličnih profila punih stijenki omogućuje visoku nosivost i tanak dizajn - tvrtka Gottlieb Müller također se uvjerila u stručnost osoblja tvrtke OHRA. Svaki regalni sustav po želji možete prilagoditi posebnim zahtjevima i okolnostima svakog kupca.

O tvrtki Gottlieb Müller:

Tvrtka Gottlieb Müller AG utemeljena je 1898. i pripada tvrtki Hallwyler AG. Sa svojih oko 80 zaposlenika, tvrtka se uglavnom bavi izvođenjem građevinskih radova na industrijskim projektima i projektima visokogradnje, obnove i kanalizacije. Sjedište tvrtke nalazi se u Zofingenu kod Basela.