Na glavni sadržaj

HG COMMERCIALE, Cortaillod (CH)

Galerija

Unutarnja i vanjska skladišta za građevinski materijal

Dosljednost po mjeri do određivanja boje po želji

HG Commerciale, jedna od vodećih trgovačkih tvrtki švicarske građevinske branše, opremila je svoj novi prodajni prostori u Cortaillodu sustavom regala tvrtke OHRA. Kombinacija konzolnih regala, regala za palete i vertikalnih regala po mjeri osigurava dovoljno prostora za široke palete građevinskih materijala.

Ulaganjem u novi poslovni prostor u Cortaillodu može HG COMMERCIALE svojim klijentima u regiji Neuchatel ponuditi još širi i dublji asortiman proizvoda. Kupci iz područja građevinarstva i izgradnje, arhitekti i investitori mogu ovdje osim građevinskog materijala pronaći i alat te velik izbor zidnih i podnih obloga.

Kako bi svoju široku paletu proizvoda mogla sigurno i učinkovito skladištiti, tvrtka HG COMMERCIALE je svoje skladište za dostavu i isporuku prodajnog prostora opremila kombinacijom različitih sustava regala tvrtke OHRA. OHRA je tvrtka sa sjedištem u Kerpenu, Njemačka, a specijalizirala se na sustave regala posebno za branše građevinskog materijala, drva i metala. OHRA je za tvrtku HG COMMERCIALE sa svojih više od 40 prodajnih mjesta glavni dobavljač na području tehnike skladištenja.

Skladište u Cortaillodu podjeljeno je u skladište na otvorenom i u hali. OHRA je u hali montirala oko 60 metara konzolnih regala sa šest skladišnih razina kao i regale za palete s prostorom za 1200 paleta. Najviša razina skladišta regala za palete nalazi se na visini od 7,1 metra. Regal za palete na vanjskom području može primiti daljnjih 600 paleta. Za skladištenje duge robe je u vanjskom skladištu montirano još 60 dodatnih metara konzolnih regala. Vertikalni regali s druge strane omogućuju pregledno skladištenje letvi, profila i cijevi.

OHRA regali nisu samo svojim dimenzijama, nosivosti i dodatnom opremom točno prilagođeni robi koju nudi tvrtka HG COMMERCIALE, već su i po prvi puta izvedeni u bojama koje su karakteristične za ovu tvrtku: stalci i okviri su obojani u RAL 9017, a police i konzole u RAL 1018. Time se korporativni dizajn trgovačke tvrtke dosljedno prati do samog skladišta u koji kupci dolaze po svoju robu.

O HG COMMERCIALE

HG Commerciale je švicarska zadruga trgovina i djeluje pod markom HGC te ima 40 poslovnica za prodaju građevinskog materijala te 20 za izložbu sa zidnim i podnim oblogama po cijeloj Švicarskoj. Asortiman uključuje materijal za građevinsku industriju i izgradnju, kao i keramičke obloge, regionalno i od prirodnog kamena i drva. Sa svojih 850 zaposlenika HG Commerciale ostvaruje promet od oko 1,1 milijarde švicarskih franaka.