Na glavni sadržaj

Investzal

Galerija

Veća učinkovitost namotaj po namotaj

Namotaji izrađeni od širokog spektra (obojenih) limova su polazni materijali od kojih Invesztál proizvodi najrazličitije oblike i vrste krovnih sustava i sustava oluka. Prethodno ih je tvrtka skladištila na podu ili u paletnom regalu koji nije bio idealan za skladištenje namotaja. S novim, po mjeri izrađenim paletnim regalima za teške terete od tvrtke OHRA, tvrtka Invesztál je uspjela smanjiti štetu na namotajima i učinkovito iskoristiti prostor u novom skladištu.

Namotaji od osjetljivog materijala
Invesztál proizvodi, između ostalog, crijep i trapezoidne ploče, trake za ograde i kompletne sustave oluka u Szigetszentmiklós u Mađarskoj. Polazni materijal čini širok izbor namotaja i limova: pocinčani, pocinčani u boji, izrađeni od aluminija. No, kapaciteti u prijašnjem skladištu bili su iscrpljeni, pa je tvrtka izgradila novo skladište.

Prilagođena konstrukcija regala
Stari koncept skladištenja s podnim skladištenjem i sustavom polica koji je bio samo djelomično prikladan za proizvod više puta je uzrokovao oštećenja na namotajima, koji su težili i do 1.500 kilograma, i uzrokovao visoke troškove skladištenja. Stoga je Invesztál odlučio novo skladište opremiti posebno prilagođenim regalima za teške terete od tvrtke OHRA. Stručnjaci za skladišnu tehnologiju iz Kerpena isporučili su 19,9 metara dug niz regala, koji su postavili stručnjaci iz Invesztála i koji nudi pet skladišnih razina na visini od 6 metara, svaka s nosivošću police od 5.000 kilograma. Čvrsti paletni regali izrađeni su od toplo valjanih kvalitetnih čeličnih profila za velika opterećenja i sigurno rukovanje. Pojedinačni odjeljci podesivi su po visini u rešetki od 100 milimetara. Polica za Invesztál je dimenzionirana na takav način da se namotaji mogu sigurno skladištiti na drvenim paletama.

S novim sustavom regala, Invesztál je uspio ostvariti visok skladišni kapacitet na raspoloživom prostoru. Osim toga, pristup namotajima je lakši, pouzdaniji i brži u usporedbi s prethodnim načinom skladištenja.