Na glavni sadržaj

Lambda Systeme

Galerie

cantilever racking galvanized
pallet racking
pallet racking
cantilever racking
pallet racking frame protection

Više mjesta u trećoj dimenziji

Mađarski trgovac građevinskim materijalom Lambda Systeme izgradio je svoje skladišne kapacitete paletnim i konzolnim regalima tvrtke OHRA. Budući da se osnovna površina skladišta nije mogla produžiti, tvrtka je instaliranjem pojedinačno prilagođenih paletnih i konzolnih regala iskoristila visinu prostorije za skladištenje. Tako se nije samo povećao kapacitet skladišta, nego se stvorilo i više mjesta za utovar na kamione, ubrzalo skladišne procese, omogućilo preglednije prikazivanje robe i poboljšalo uvjete rada skladišnih radnika.

Od svog osnutka prije 25 godina, tvrtka Lambda je postala jedan od najvažnijih trgovaca građevinskim materijalom u Mađarskoj. Osim različitih građevinskih materijala, tvrtka prije svega nudi fasadne sustave, rješenja za konstrukciju stropova i suhe gradnje, kao i HLK tehnologiju. Sve veća potražnja zahtijevala je proširenje skladišnih kapaciteta na postojećoj površini skladištenja. Tvrtka Lambda odlučila se za širenje u visinu.

S pojedinačno prilagođenim paletnim regalima tvrtke OHRA, može se stvoriti druga razina skladišta: Pet regalnih ćelija, svaka duljine između 10,6 i 12 metara duljine, s visinom od 3580 milimetara - što je gotovo jednako visini pretinaca - pruža prostor za izolacijske materijale kao što su kamena vuna i staklena vuna. S pomoću regala skladišni volumen može se sada upotrebljavati gotovo do stropa hale. Prolazi širine od 2,2 metra omogućuju brzi pristup svim policama. Tri dodatne ćelije paletnih regala omogućuju dodatni prostor za paletiranu robu. 

Za skladištenje dugačke robe s uštedom prostora - na primjer profila suhe gradnje - tvrtka Lambda montirala je različite pocinčane konzolne regale tvrtke OHRA na otvorenom. Visina postolja od 4240 ili 4840 milimetara također nudi dobro iskorištenje postojeće osnovne površine. 

Sveukupno, regalni sustavi Lambda uvjerljivi su zbog svoje konfiguracije prilagođene kupcu i velike nosivosti. Budući da su svi nosivi elementi regalnih sustava OHRA izrađeni od čeličnih profila čvrstih stijenki, moguće je izvesti tanak dizajn visoke nosivosti. Tako na primjer, opterećenje pretinaca paletnih regala montiranih u tvrtki Lambda iznosi do 22,5 tona, a od pojedinačnih konzola do 450 kilograma.

O tvrtki Lambda Systeme:

Od svoga osnutka prije 26 godina, tvrtka Lambda Systeme Kft. razvila je mrežu od 16 podružnica u Mađarskoj, što je čini jednom od vodećih specijaliziranih dobavljača građevinskog materijala u regiji. Od samog početka, tvrtka prodaje izolacijske materijale za visokogradnju, suhu gradnju i fasadne sustave, kao i izolaciju građevinsko-tehničkih postrojenja. Nadalje, asortiman proizvoda proširen je posljednjih godina drugim proizvodima, kao što su materijali za zidanje, krovni i dimovodni sustavi.