Na glavni sadržaj

Reyna

Galerija

cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Fabricados Reyna: Skladišni kapacitet se s konzolnim regalima povećava za 50 posto

Kontinuirani rast tvrtke Fabricados Reyna, proizvođača melaminskih i furnirskih ploča u blizini Madrida, zahtijevao je povećanje skladišnih kapaciteta. U tu svrhu tvrtka je instalirala oko 120 dužinskih metara konzolnih regala tvrtke OHRA. Regali omogućuju visinu skladištenja od 6580 milimetara, na sedam skladišnih razina - to je omogućilo optimalnu iskoristivost raspoloživog prostora u skladištu, a kapacitet skladišta povećao se za 50 posto. 

Portfelj proizvoda tvrtke Fabricados Reyna obuhvaća više od 30 000 artikala, od kojih je većina stalno dostupna u glavnom skladištu na lokaciji Cubas de la Sagra. Melaminske ploče dostupne su u 65 dizajna, devet različitih izvedbi i debljina između 3 i 40 milimetara na MDF-u ili aglomeratu. 

Kako bi uz sve veći asortiman zadržali dostupnost u kratkom roku, tvrtka Fabricados Reyna je ugradila dva reda konzolnih regala iz tvrtke OHRA dugačka po 36,9 metara i jedan red od 45 metara. OHRA, vodeća tvrtka za konzolne regale na europskom tržištu, primjenom čeličnih profila od punih stijenki za sve nosive elemente postiže veliku nosivost regala i posebno tanak dizajn. To omogućuje kompaktno skladištenje na maloj površini. Novomontirani dvostrani konzolni regali u tvrtki Fabricados Reyna imaju nosivost od 4200 kilograma po strani stupa; svaka od konzola podesivih po visini ima nosivost do 700 kilograma kod duljine konzole od 1200 milimetara. 

Instaliranjem OHRA-inih regala, tvrtka ne samo da je povećala kapacitet skladištenja za 50 posto, već konzolni regali omogućuju izravan i brz pristup raznim panelima. To je također pojednostavilo i ubrzalo komisioniranje naloga u skladištu.

O tvrtki Fabricados Reyna:

Tvrtka Fabricados Reyna, S. A. utemeljena 1963. stručnjak je za proizvodnju, skladištenje i distribuciju melaminskih i furnirskih ploča, kao i širokog raspona rubnih traka. Osim kataloških proizvoda koji su stalno dostupni u skladištu, tvrtka nudi i mogućnost izrade raznih proizvoda po narudžbi. Danas Fabricados Reyna zapošljava više od 60 zaposlenika i ima distribucijsku mrežu s 1200 prodajnih mjesta i 19 prodajnih zastupnika diljem Španjolske.