Na glavni sadržaj

Schneider Baucentrum

Galerija

pallet racking with roof
pallet racking with roof, galvanized
pallet racking with roof, galvanized, rack-clad building
pallet racking, cantilever racking, galvanized
pallet racking, double-sided, galvanized
rack-clad warehouse, drive-in warehouse
pallet racking with roof, galvanized
cantilever racking, pallet racking with roof, galvanized
cantilever racking with roof

Natkriveni prostor za utovar s 3 trake za profesionalce

Jednostavno dođite vozilom izravno do željene robe i utovarite je. Drive-in princip olakšava kupovinu u trgovini građevinskih potrepština, posebno za glomazne i teške predmete poput (vrtnog) građevinskog materijala ili obloga za vrt. Schneider također koristi ovaj pristup u specijaliziranim trgovinama. Bez obzira na vremenske uvjete, kupci dobivaju potrebnu robu prikladno smještenu ispod natkrivene površine utovara s tri trake. Tvrtka OHRA je izvela halu u vidu regalne hale: Nosači regala služe ujedno kao nosiva potkonstrukcija za izgradnju hale. To skraćuje vrijeme projekta i nudi znatne troškovne koristi. Regalna hala je dopunjena konzolnim i paletnim regalima u vanjskom području, gdje je roba, zahvaljajući integriranom krovu, zaštićena od vremenskih uvjeta. Oba područja su povezana krovom od 13 metara. Osim toga, OHRA je realizirala halu za toplo skladištenje bez mraza u kojoj se, osim uredskog prostora, mogu sigurno skladištiti i građevinske kemikalije i podne obloge.

Druga regalna hala
2013. godine je tvrtka OHRA na prostoru Hagebaumarkta sagradila prvu regalnu halu prema drive-in principu. Kako bi se opskrbio sve veći broj kupaca (privatnih i specijaliziranih trgovačkih kupaca) te kako bi se mogao pohraniti još veći asortiman specijaliziranih trgovačkih artikala za profesionalce, tvrtka je odlučila sagraditi drugu regalnu halu sličnog dizajna. Hala je duga oko 43 metra i široka 21 metar i sagrađena je na osnovu šest redova regala. Postolja visoki osam metara podupiru krovnu konstrukciju, kao i vanjske zidove. Tvrtka OHRA je halu za toplo skladištenje projektirala kao produžetak s izoliranim elementima krova i zida debljine od oko 60 milimetara.

Dodatno vanjsko skladište
U vanjskom skladištu ima prostora za dodatnu robu, koja se može smjestiti na pet redova regala dužine od 28 metara. Kao i u regalnoj hali, i ovdje su postavljeni konzolni i paletni regali. Svaki red regala na sebi nosi krov s izbočinom od jednog metra. Traka na koju se roba stavlja na raspolaganje kupcima prolazi između regalne hale i vanjskog skladišta. Traka je natkrivena krovom širine od 13 metara koji povezuje regalnu halu sa vanjskim skladišten.

Fleksibilno skladištenje teških tereta
Regali u hali, kao i u vanjskom području, odlikuju se visokom nosivošću: Konzolni krakovi dužine od 1,250 milimetara mogu se natovariti do 1,2 tone. Nosivost paletnih regala iznosi 4,5 tone. Kako bi fleksibilno spremili razne artikle koje prodaje Baucentrum Schneider, tvrtka OHRA je regale opremila rešetkama, tako da se sve, od cementnih vreća do euro paleta, može pohraniti bilo gdje na regalu.