Na glavni sadržaj

Schönereiter

Galerija

pallet racking, double sided, galvanized
pallet racking, galvanized
pallet racking, galvanized
cantilever racking, galvanized
cantilever racking, galvanized
cantilever racking, galvanized

Schönreiter: Mnogo mjesta za prošireni asortiman

Specijalizirani veletrgovac Schönreiter Baustoffe, sa sjedištem u Essenbachu kod Landshuta, proširio je svoj asortiman građevinskim materijalom za grubu gradnju i visokogradnju te gradnju drvom. Tvrtka je stvorila potrebne skladišne kapacitete u unutarnjem i vanjskom prostoru uz pomoć konzolnih i paletnih regala tvrtke OHRA. Kombinacija različitih tipova regala omogućuje vrlo fleksibilno skladištenje različitih građevinskih materijala. S visinom regala većom od 7500 milimetara nova se roba može pohraniti na način kojim se štedi prostor.

Nakon što je proteklih godina stalno proširivala svoj asortiman, tvrtka Schönreiter je 2017. godine proširila svoj prostor kako bi stvorila skladišne kapacitete za novi proizvodni asortiman građevinskih materijala za građevinske tvrtke, kao i drvo i drvne materijale za stolarska poduzeća. Budući da se ovaj specijalizirani trgovac već koristio regalima iz tvrtke OHRA te se uvjerio u kvalitetu proizvoda, kao i pouzdanost montaže i isporuke, Schönreiter je novi skladišni prostor također opremio regalima OHRA.

Tvrtka je odabrala kombinaciju konzolnih i paletnih regala: Time se omogućuje fleksibilno pohranjivanje raznovrsnih artikala. Regali se pritom točno prilagođavaju zahtjevima asortimana. Tako se, na primjer, u konzolnim regalima visine 7510 milimetara mogu mogu na pet razina skladištenja složiti tri palete s izolacijskim materijalom jedna iznad druge. Zahvaljujući nosivosti pretinaca od 4500 kilograma, teška roba se bez problema može pohraniti u paletne regale na euro paletama.

U prijašnjim skladištima još su se mnogi proizvodi pohranjenivali u blok-skladištu. Budući da se ne mogu djelomično naslagati, to je zahtijevalo mnogo prostora. Osim toga, spremanje po principu prvi-unutra-prvi-van uvijek je značilo visoke dodatne napore. S regalnim sustavima OHRA, roba se sada može pohraniti na vrlo štedljiv način, ali je uvijek lako dostupna.

Tvrtka OHRA također je impresionirala pouzdanom, pravovremenom isporukom i montažom sustava. Ekipa za montažu bila je fleksibilna, jer zbog nepredvidivih vremenskih uvjeta nije bilo moguće točno isplanirati kada su nove betonske površine dovoljno čvrste za montažu regala.

O građevinskom materijalu Schönreiter:

Schönreiter grupa je obiteljsko poduzeće s preko 65 godina iskustva kao trgovačka i uslužna tvrtka za izgradnju i modernizaciju. Na lokacijama Essenbach b. Landshut, Grafing b. München i Tacherting, Schönreiter zapošljava više od 250 ljudi. Tvrtka nije maloprodajni lanac, već multispecijalizirana tvrtka, koncentrirana na specijalizirane obrtnike, građevinske obitelji, modernizatore i investitore te je jedan od vodećih veletrgovaca specijaliziranih za građevinske materijale u Bavarskoj. Schönreiter je glavni dioničar Eurobaustoffa, najveće europske specijalizirane veleprodajne i kupovne suradnje te član Allianz BMV GmbH & Co. KG.