Na glavni sadržaj

thyssenkrupp Materials

Projektna galerija

Više skladišnih kapaciteta, manje reklamacija klijenata

thyssenkrupp Materials Hungary, jedno od vodećih trgovačkih društava za čelik, lake, obojene i plastične materijale u Mađarskoj, moderniziralo je svoje skladište konzolnim policama i policama s nagibnim nosačima tvrtke OHRA. Zahvaljujući visokoj stabilnosti i nosivosti police, tvrtka je mogla znatno proširiti svoje skladišne kapacitete. Istovremeno konstrukcija police s ovješenim konzolama, koje se povlače kod udaraca, osigurava manje šteta na policama i skladišnoj robi, a time i znatno manje reklamacija klijenata. 

thyssenkrupp je za svoje skladište sa četiri staze odabrao konzolne police tvrtke OHRA: Ovdje su ovješene police s nosivim konzolama koje se mogu povući prilikom udaraca – time se izbjegavaju štete na samoj robi i na polici, a troškovi održavanja svode se na minimum. Osim toga, zahvaljujući svojoj konstrukciji od vruće valjanih punih čeličnih profila, police OHRA nude visoku nosivost. Police visine 6 metara, koje su postavljene u tvrtki thyssenkrupp Materials, raspolažu s deset skladišnih razina. Svaka od konzola duljine 1.500 mm ima nosivost do 1.400 kilograma. Vodilice na stalcima omogućuju uporabu uskoprolaznih kamiona, čime je ukupno poboljšana iskorištenost prostora skladišta i značajno povećan njegov kapacitet.

U drugom skladišnom području tvrtka OHRA također je postavila sedam redova polica sa zglobnim nosačima. Ovdje se uz pomoć dizalice skladište cijevi, profili i šipke. Kod ovog tipa polica izrađene su konzole s nagibom od 20°. Paket dugačke robe tako sklizne u za to predviđen pretinac, a rad s dizalicom znatno je pojednostavljen. I kod polica s nagibom postavljene su nosive ruke. Police montirane u tvrtki thyssenkrupp Materials visine su 2,5 m i na sedam razina nude prostor za robu duljine do 6.000 mm. Nosivost nosive ruke duljine 500 mm iznosi 800 kilograma. 

O uslugama tvrtke thyssenkrupp Materials:

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. vodeća je trgovačka tvrtka za čelik, lake i obojene metale te plastiku u Mađarskoj. Osim toga, tvrtka nudi široku paletu usluga – od markiranja do rezanja. thyssenkrupp Materials Mađarska pripada koncernu Business Area Materials Services des thyssenkrupp, koji na oko 480 lokacija u više od 40 zemalja brine za distribuciju, logistiku i servis sirovina i materijala, tehničkih usluga, kao i usluga pogona i čeličana. thyssenkrupp je raznoliki industrijski koncern s tradicionalno visokom stručnom kompetencijom u pogledu materijala i rastućim udjelom kapitalnih dobara i usluga. Više od 156.000 zaposlenika u gotovo 80 zemalja radi sa strašću i tehnološkim znanjima u području visokokvalitetnih proizvoda, a primjenjuje inteligentne industrijske postupke i usluge za održiv razvoj. Njihova kvalifikacija i predanost temelj su našeg uspjeha. U poslovnoj godini 2015/2016 tvrtka thyssenkrupp ostvarila je promet od oko 39 milijardi eura.