Na glavni sadržaj

thyssenkrupp Materials

Galerija

cantilever racking with inclined arms

cantilever racking with inclined arms
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking with inclined arms
cantilever racking with guiding rails

Više skladišnih kapaciteta, manje reklamacija klijenata

thyssenkrupp Materials Hungary, jedno od vodećih trgovačkih društava za čelik, lake, obojene i plastične materijale u Mađarskoj, moderniziralo je svoje skladište konzolnim policama i policama s nagibnim nosačima tvrtke OHRA. Zahvaljujući visokoj stabilnosti i nosivosti police, tvrtka je mogla znatno proširiti svoje skladišne kapacitete. Istovremeno konstrukcija police s ovješenim konzolama, koje se povlače kod udaraca, osigurava manje šteta na policama i skladišnoj robi, a time i znatno manje reklamacija klijenata. 

thyssenkrupp je za svoje skladište sa četiri staze odabrao konzolne police tvrtke OHRA: Ovdje su ovješene police s nosivim konzolama koje se mogu povući prilikom udaraca – time se izbjegavaju štete na samoj robi i na polici, a troškovi održavanja svode se na minimum. Osim toga, zahvaljujući svojoj konstrukciji od vruće valjanih punih čeličnih profila, police OHRA nude visoku nosivost. Police visine 6 metara, koje su postavljene u tvrtki thyssenkrupp Materials, raspolažu s deset skladišnih razina. Svaka od konzola duljine 1.500 mm ima nosivost do 1.400 kilograma. Vodilice na stalcima omogućuju uporabu uskoprolaznih kamiona, čime je ukupno poboljšana iskorištenost prostora skladišta i značajno povećan njegov kapacitet.

U drugom skladišnom području tvrtka OHRA također je postavila sedam redova polica sa zglobnim nosačima. Ovdje se uz pomoć dizalice skladište cijevi, profili i šipke. Kod ovog tipa polica izrađene su konzole s nagibom od 20°. Paket dugačke robe tako sklizne u za to predviđen pretinac, a rad s dizalicom znatno je pojednostavljen. I kod polica s nagibom postavljene su nosive ruke. Police montirane u tvrtki thyssenkrupp Materials visine su 2,5 m i na sedam razina nude prostor za robu duljine do 6.000 mm. Nosivost nosive ruke duljine 500 mm iznosi 800 kilograma. 

O uslugama tvrtke thyssenkrupp Materials:

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. vodeća je trgovačka tvrtka za čelik, lake i obojene metale te plastiku u Mađarskoj. Osim toga, tvrtka nudi široku paletu usluga – od markiranja do rezanja. thyssenkrupp Materials Mađarska pripada koncernu Business Area Materials Services des thyssenkrupp, koji na oko 480 lokacija u više od 40 zemalja brine za distribuciju, logistiku i servis sirovina i materijala, tehničkih usluga, kao i usluga pogona i čeličana. thyssenkrupp je raznoliki industrijski koncern s tradicionalno visokom stručnom kompetencijom u pogledu materijala i rastućim udjelom kapitalnih dobara i usluga. Više od 156.000 zaposlenika u gotovo 80 zemalja radi sa strašću i tehnološkim znanjima u području visokokvalitetnih proizvoda, a primjenjuje inteligentne industrijske postupke i usluge za održiv razvoj. Njihova kvalifikacija i predanost temelj su našeg uspjeha. U poslovnoj godini 2015/2016 tvrtka thyssenkrupp ostvarila je promet od oko 39 milijardi eura.