Na glavni sadržaj

van Deuveren

Galerija

Usklađeno prema bojama

Nizozemska tvrtka za trgovinu drvom van Deuveren prilikom izgradnje svog novog sjedišta odabrala je sustave regala proizvođača OHRA. Osim tehničkih svojstava, presudna je bila mogućnost prilagođavanja boja regala. Zahvaljujući ponavljanju boja, dizajn pročelja različitih zgrada te unutarnji i vanjski regali čine skladnu cjelinu koja odražava suvremenost i kvalitetu usluga tvrtke Houthandel van Deuveren. 

Tvrtka, koja je osnovana prije 25 godina, jedan je od vodećih distributera drvenih proizvoda u regiji Overijssel. Budući da je prijašnja lokacija dosegla svoje granice, skladišni kapacitet više se nije mogao proširiti, a pristup je bio otežan zbog lokacije u stambenom području, pa se van Deuveren odlučio preseliti u novo sjedište u Dedemsvaartu.

Provjereni sustav regala

Zbog dobrih iskustava koja je tvrtka van Deuveren već imala s regalima tvrtke OHRA, novo sjedište tvrtke također je opremljeno regalnim sustavima vodećih europskih tržišta konzolnih regala. OHRA proizvodi regale i konzolne regale od punih, toplo valjanih IPE čeličnih profila, što znači da trajno zadržavaju stabilnost čak i pod punim opterećenjem i osiguravaju visoku razinu sigurnosti za osoblje i kupce. OHRA općenito proizvodi regale individualno, prema specifičnim potrebama klijenta, a u tvrtki van Deuveren to se ne odnosi samo na dimenzije i nosivost, već i na boju. 

Antracit, vatreno crvena ili svijetlo siva

Vanjski regali lakirani su u boju RAL 7016 Antracit. Oni, dakle, preuzimaju istu shemu boja kao i pročelja proizvodnih hala između kojih su smješteni. Prozorski okviri hala i čelična konstrukcija glavne zgrade obojeni su u RAL 3000 Vatrenocrvena. Ta boja ponavlja se na regalima unutar tog dijela zgrade. U trećem kompleksu, gdje se uglavnom skladište proizvodi u vezi s krovovima i fasadom, regali su u svijetlo sivoj boji (RAL 7035). 

Konzistentan dizajn ili učinak signalizacije

OHRA standardno nudi svoje regale u bojama RAL 5015, 2002, 3000, 6011 i 7035, a kao opcija dostupne su i druge boje. Boje se nanose u obliku visokokvalitetnog praškastog premaza koji štiti materijal i znatno je postojaniji od mokrog bojenja. „Tvrtke se sve više odlučuju za individualne boje”, kaže Berry Vanneer, voditelj prodaje tvrtke OHRA u Nizozemskoj. To omogućuje usvajanje korporativnog dizajna i stvaranje skladne cjelokupne slike za kupce i posjetitelje. Međutim individualne boje ne odabiru se samo iz dizajnerskih razloga, već s njima mogu biti povezane i praktične prednosti, kao što kaže Berry Vanneer: „Tvrtke, na primjer, također koriste regale različitih boja za označavanje različitih nosivosti regala ili kao putokaze za logistiku."