Na glavni sadržaj

Verdouw

Galerija

cantilever racking
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking combined with a vertical racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Verdouw: Regali fleksibilni pri uporabi i lako prilagodljivi

Verdouw Bouwproducten, jedan od vodećih veletrgovaca građevinskog materijala u Nizozemskoj, logistički centar na svojoj novoj lokaciji u Apeldoornu opremio je konzolnim i paletnim regalima OHRA. Osim kvalitete, u prilog tome govore fleksibilnost pri uporabi i jednostavna prilagodljivost promjenjivom asortimanu proizvoda na području regalnih sustava. S rešetkastim dnima u pojedinim konzolnim regalima, kao i na paletnim regalima s pretincima do 4200 milimetara, mogu se skladištiti najrazličitije palete. Zahvaljujući skladišnom prostoru za vertikalno skladištenje integriranom u konzolnim regalima, vrata i prozorski okviri mogu se ukloniti s iste police poput ostalog građevinskog materijala. 

Cilj tvrtke Verdouw je kupcu isporučiti široku paletu građevinskih materijala do sljedećeg dana ako se naruči prije 14 sati. Budući da skladišni prostor u sadašnjem logističkom centru u Gouderaku više nije bio dovoljan za daljnji rast, a 2019. godine tvrtka je otvorila još jedan logistički centar u Apeldoornu. Osim skladišta, podružnica obuhvaća i veliku građevinsku trgovinu i drive-in stanicu za preuzimanje robe. Ovdje izvođači građevinskih radova, stolari i svi koji nešto grade mogu pronaći sveobuhvatan i detaljan raspon artikala. 


Regalni sustavi tvrtke OHRA već su se dokazali na lokaciji Gouderak, tako da je nova lokacija također opremljena skladišnim sustavima ovog vodećeg europskog ponuđača konzolnih regala. Osim toga, fleksibilnost regala također je išla u prilog njihovoj primjeni: Tako rešetkasta dna u konzolnim regalima omogućuju neprekidno skladištenje širokog raspona paletnih formata i robe, bez ometanja srednjih nosača. To također sprječava oštećenja robe pri skladištenju i preuzimanju. Zahvaljujući stabilnoj konstrukciji regala - svi nosivi elementi izrađeni su od čeličnih profila od punih stijenki - kod opterećenja pretinca paletnog regala sa širinom pretinca od 4200 mm, još je moguće opterećenjem pretinca od 7377 kilograma.

Tvrtka OHRA u Apeldoornu je izgradila ukupno 20 redova u regalima visokima do 7280 milimetara i duljinama redova između 4500 i 72 000 milimetara. Na taj način tvrtka OHRA je dubinu nogu regala prilagodila sustavima koji su već instalirani u Gouderaku, tako da se isti viličari mogu upotrebljavati na oba mjesta. Istovremeno, regali za skladištenje drva i ploča mogu se postaviti u istu rešetku kao i regali za ostale građevinske materijale.

O tvrtki Verdouw Bouwproducten:

Tradicija tvrtke Verdouw Bouwproducten BV počinje davne 1909. godine. Od tada se tvrtka razvila u neovisnu veletrgovinu građevinskim materijalima s lokacijama u Goudi, Gouderaku i Apeldoornu. Cilj građevinskih proizvoda tvrtke Verdouw je osigurati da se narudžbe iz širokog asortimana građevinskog materijala dostavljaju sljedećeg dana, uz veliku i pouzdanu brzinu, na lokaciju koju je zatražio kupac ili na radilište, ako se naruči prije 14:00 sati.