Na glavni sadržaj

Drugi sustavi za pohranu tvrtke OHRA Sustavi za pohranu po mjeri tvrtke OHRA: Kvaliteta, fleksibilnost i učinkovitost

Zatražite ponudu

Einfahrregale

OHRA je sinonim za kvalitetu

Moderni sustavi za pohranu OHRA odlikuju se izvanrednom kvalitetom, fleksibilnošću i učinkovitošću. Sustavi za pohranu ne samo da su robusni i izdržljivi, već nude i rješenja po mjeri za različite zahtjeve. Širok asortiman proizvoda od regala i regala širokog raspona do inovativnih dinamičkih sustava regala omogućuje optimalno korištenje raspoloživog skladišnog prostora

Regali s krovom

Tvrtka OHRA predstavlja učinkovite sustave regala s krovom za vanjsko skladištenje, kojima ne samo što se proširuje skladišni prostor, već se osigurava i optimalna zaštita od vremenskih uvjeta. Za kantilever regale sve do paletnih regala dostupne su različite krovne konstrukcije, statički izračunate i prilagođene regionalnim zahtjevima. Ti regalni sustavi idealni su za skladištenje drva te osiguravaju suhoću i ventiliranje robe. Prednosti obuhvaćaju optimalno korištenje prostora, individualni dizajn, usluge montaže, uključujući krovište, te uravnotežen omjer cijene i učinka. Sustavi zaštite od vremenskih uvjeta kao što su mreže i sklopive zavjese nude dodatnu zaštitu i mogu se naknadno postaviti. U slučaju da imate pitanja ili želite neobvezujuću ponudu, tvrtka OHRA stoji vam na raspolaganju za osobni savjet.

Savjetovanje

Cantilever racking with roof
Cantilever racking system with a monopitch roof
Cantilever racking system with roof

Dinamični regalni sustavi

Dinamični regalni sustavi modularna su rješenja koja povećavaju kapacitet skladištenja i ubrzavaju proces komisioniranja. Iako je početni trošak veći od klasičnih regalnih sustava, dugoročnim ekonomskim koristima može se nadoknaditi investicija. OHRA nudi širok raspon dinamičkih regalnih sustava, uključujući protočne regale za komisioniranje i paletne regale za teške terete, koji pokrivaju različite primjene i proračune. Prednosti OHRA dinamičnih regalnih sustava su modularne standardizirane komponente, prilagodljivost uskladištenoj robi i području primjene, kao i optimizacija ruta i vremena komisioniranja. Protočni paletni regali rješenja su kojima se štedi prostor prema načelu First-in-First-out (prvi unutra – prvi van) i omogućuje visoka iskoristivost prostora formiranjem kanala. Protočni regali za komisioniranje posebno su prikladni za kartonsku robu ili kutije kompatibilne s valjkastim transporterima i optimiziraju radne rute i vrijeme komisioniranja prema FIFO principu. Pushback regali, također poznati kao sustavi kolica, omogućuju skladištenje kojim se štedi prostor prema načelu Last-in-First-out (zadnji unutra – prvi van) i skladištenje do 6 paleta duboko na kolicima.

Savjetovanje

push-back rack Ohra 03
Order-picking flow racking Ohra 01
Order-picking flow racking Ohra 04
Pallet flow racking Ohra 02
shelving rack 02
shelving rack 04
shelving rack 07

Regal s policam

OHRA regali s policama idealni su za skladištenje sitnih dijelova i nepaletizirane robe. Ovi pocinčani utični regali montiraju se bez vijčanih spojeva i prvenstveno su namijenjeni za ručno preuzimanje robe. Stabilne police imaju različite širine odjeljaka i nosivosti te se višestruko sklapaju. Regali s policama koji se mogu fleksibilno konfigurirati dostupni su u visinama od 2.000, 2.500 i 3.000 mm, dok je dubina polica 400, 500 ili 600 mm. Pojedinačne police mogu se isporučiti u nosivosti od 150, 250 i 330 kg, a maksimalno opterećenje polja iznosi 1.500 kg. Ovi su regali ispitani u skladu s BGR smjernicama i omogućuju podešavanje visine polica u koracima od 25 mm. Dostupni su i kao dvostruki regali.

Polica

Regali širokog raspona

Regali širokog raspona razlikuju se od regala s policama po tome što imaju veće širine pretinaca i veću nosivost. Ovi regali koriste vodoravne šipke koje se mogu isporučiti s pločama od iverice ili čelikom. Idealni su za laganu, srednje tešku robu, robu velikog volumena ili glomaznu robu kao što su tapete, pjenaste ploče, ambalaža ili kartonske kutije. OHRA regali širokog raspona prostrani su i nosivi, s pocinčanim okvirima i poprečnim nosačima. Visine odjeljaka podesive su u koracima od 25 mm, a širine odjeljaka su 1.500, 2.000 i 2.500 mm s dubinom regala od 500, 600 ili 800 mm. S visinom polica od 2.000, 2.500 i 3.000 mm i maksimalnim opterećenjem polja od 2.500 kg ovi regali nude mnogostruke mogućnosti pohrane. Pojedinačni odjeljci mogu nositi opterećenje do 500 kg, a dostupne su podne police od iverice ili od pocinčanih čeličnih ploča.

Regali širokog raspona

wide span racking 03
wide span racking 01
wide span racking 04

Odmah zatražite individualne konzultacije

Savjetovanje

Corrosion protection boat storage

Zaštita od korozije OR6000®

OR 6000® inovativni je sustav premaza tvrtke OHRA, posebno razvijen za regalne sustave koji su izloženi ekstremnim atmosferskim uvjetima. Ovaj sustav nudi najvišu razinu zaštite od korozije i premašuje zahtjeve DIN EN ISO 12944, posebno u kategoriji CX. Čak ni nakon 6.000 sati izlaganja, premaz ne pokazuje znakove zamora. Proces uključuje fosfatiranje cinkom, katodno bojanje uranjanjem (KTL) i do dva sloja praškastog premaza. Potpuno automatizirani proces osigurava izvanredne rezultate, razdoblje zaštite od približno 50 godina i širok raspon primjena u različitim industrijskim sektorima. Dodatne informacije možete pronaći putem centra za preuzimanje tvrtke OHRA.

Centar za preuzimanje

Reference

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Solvaro
FX Ruch
Investzal
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Solvaro

Solvaro

Alati za duboko oblikovanje metala su skupi proizvodi izrađeni po mjeri, pojedinačno prilagođeni svakoj komponenti koja se proizvodi. Za skladištenje vrijednih alata, koji mogu težiti i do sedam tona, tvrtka Solvaro je instalirala posebne regale tvrtke OHRA na lokaciji u Szekszárdu u Mađarskoj. Svaki pretinac može se dizajnirati pojedinačno za odgovarajuću veličinu alata. Osim toga, alati su izravno dostupni i mogu se brzo transportirati do preša za duboko oblikovanje metala. Istodobno, alati za duboko oblikovanje metala zaštićeni su od oštećenja u svakom trenutku zahvaljujući prilagođenoj konstrukciji regala.

Na zapis praćenja

FX Ruch

FX Ruch

Trgovac građevinskim materijalom FX Ruch potpuno je restrukturirao svoje prodajno mjesto u Radolfzellu s 22 konzole i paletna regala tvrtke OHRA. Sa skladišnom halom, velikim otvorenim skladišnim prostorom i drive-in prostorom, kupci imaju brži pristup većem broju artikala. Zahvaljujući policama prilagođenim najrazličitijoj robi, tvrtka je uspjela spojiti veliki skladišni kapacitet sa znatno učinkovitijim logističkim procesima.

 

Na zapis praćenja

Investzal

Investzal

Mađarska tvrtka Invesztál postavila je paletni regal tvrtke OHRA dužine 19,9 metara za skladištenje namotaja težine do 5 tona. Regal za teške terete je individualno prilagođen dimenzijama namotaja skladištenih na paletama. U usporedbi s prethodnim skladištem – kombinacijom podnog skladišta i standardnih regala – pristup namotajima s novim regalima lakši je, pouzdaniji i brži. Osim toga, oštećenje – djelomično obojenih – pocinčanih namotaja je svedeno na minimum.

Na zapis praćenja