Na glavni sadržaj

Ukratko o sustavima skladištenja Pregled naših modernih sustava za pohranu

Zatražite ponuduSavjetovanje

Automatic storage

Naši sustavi za pohranu

Uronite u svijet modernih sustava za pohranu tvrtke OHRA – predstavljamo vam široku ponudu prilagođenih rješenja koja optimalno ispunjavaju vaše skladišne zahtjeve. Saznajte više o našim raznolikim rješenjima koja savršeno zadovoljavaju vaše potrebe za skladištenjem. Od učinkovitih paletnih i kliznih sustava regala do automatiziranih sustava za pohranu te inovativnih skladišnih platformi i okomitih regala, nudimo prilagođene opcije za vaše individualne potrebe.

Paletni regal

Paletni regali tvrtke OHRA nude učinkovita rješenja za skladištenje paletizirane robe u zatvorenom i na otvorenom. Različitim izvedbama i nosivosti omogućuju fleksibilnu prilagodbu individualnim zahtjevima skladištenja, a visoka kvaliteta osigurava sigurno skladištenje kojim se štedi prostor.

Otkrijte paletne regale

Einfahrregal auf Basis robuster Palettenregale
Einfahrregal auf Basis eines robusten Palettenregals. Das Handling erfolgt mittels Regalbediengerät.
Palettenregal mit Lagerbühne
Robustes Palettenregal. Dank der starken Profile kann eine Lagerbühne integriert werden.
Palettenregal mit Lagerbühne
Palettenregal, kombiniert mit einer Lagerbühne. Auf 3 Ebenen ein- und auslagern.
Palettenregal mit Lagerbühne
Robuste Palettenregale mit aufgesetzter Lagerbühne und seitlicher Treppe bei einem Industrieunternehmen.
Palettenregale als Verschieberegale
Verschieberegale für die Ein- und Auslagerung von Paletten.
Palettenregale als Verschieberegale
Die Verschieberegale bewegen sich auf Gleisen, es öffnet sich der ausgewählte Gang.
Palettenregal als Verschieberegal
Verschieberegale ermöglichen eine kompakte Lagerung auf geringer Grundfläche.
Palettenregal als Verschieberegal
Bei einem Verschieberegal öffnet sich nur der Gang, in dem ein- oder ausgelagert werden soll. Die restlichen Regalzeilen bewegen sich als Block.

Klizna polica

OHRA klizne police rješenja su kojima se štedi prostor i kod kojih su nizovi polica postavljeni na vodilice te se mogu otvarati ili zatvarati pomicanjem. Klizne police za regale maksimiziraju kapacitet skladištenja dok istovremeno pružaju brz pristup uskladištenoj robi. Idealne su za ograničene prostore, gdje je potrebna visoka učinkovitost skladištenja.

Otkrijte klizne police

Automatizirani sustavi za pohranu

Automatizirani sustavi za pohranu tvrtke OHRA nude najmodernija, učinkovita rješenja za skladištenje i protok materijala kojima se štedi vrijeme. Od automatiziranih paletnih regala do složenih robotskih rješenja, ovi sustavi omogućuju optimalno korištenje raspoloživog prostora i preciznu kontrolu procesa skladištenja.

Otkrijte automatizirane sustave za pohranu

Automatische Lagerung
In einem Lager für Konsumgüter werden die Verpackungseinheiten mit einem Regalbediengerät bewegt.
Automatische Lagersysteme
Ideal für den Holzhandel und in der Holzbearbeitung. Schwere Holzplatten werden automatisch mit einem Regalbediengerät ein- und ausgelagert.
[Translate "Croatia"] Automatische Lagersysteme
Bei der automatischen Lagerung harmonieren Regalsystem, Regalbediengerät und die entsprechende Lager-Software.
[Translate "Croatia"] Automatische Lagersysteme
Besonderheit: Die Regalbediengeräte mit Kommissionier-Plattform können dank ausgefeilter Kurventechnik mehrere Regalgänge anfahren.

Ne možete pronaći pravi sustav za pohranu? Rado ćemo vam pružiti savjet

Pošaljite svoj upit

Skladišne platforme

Skladišne platforme tvrtke stvaraju dodatni skladišni prostor postavljanjem različitih razina iznad tla. Ta su rješenja posebno korisna u skladištima s visokim stropovima, gdje omogućuju učinkovito korištenje okomitog prostora. Robusna konstrukcija osigurava sigurnost prilikom skladištenja robe.

Otkrijte skladišne platforme

Lagerbühne OHRA
Robuste Lagerbühne mit integrierter Fördertechnik und Übergabestation.
[Translate "Croatia"] Lagerbühne
Lagerbühne mit Fördertechnik
[Translate "Croatia"] Lagerbühne
Robuste Lagerbühne mit hoher Tragfähigkeit für die Lagerung von Baustoffen.
[Translate "Croatia"] Lagerbühne
Lagerbühne mit Übergabestation.
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal mit 15 Regalfächern für die stehende Lagerung von Werkstoffen wie Blech- oder Holzplatten.
Vertikales Spanplattenregal
Integriertes Spanplattenregal in einem Kragarmregal
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal für die Lagerung von verschiedenen Stärken und Abmessungen. Als Option mit zusätzlicher Lagerfläche über dem Regal.
Vertikales Spanplattenregal
Spanplattenregal mit Rollenbahn als Ein- und Auslagerungshilfe bei schweren Werkstoffen.

Vertikalni regali/regali s policama od iverala:

Vertikalni regali i regali s policama od iverala tvrtke OHRA nude prostor za skladištenje robe poput iverala, drvenih ploča ili limova. Okomitim skladištenjem štedi se dragocjeni prostor na podu, a police su prilagođene posebnim zahtjevima robe velikog formata i plosnate robe.

Otkrijte okomite regale i regale s policama od iverala

Drugi sustavi za pohranu

Uz spomenute tipove regala, tvrtka OHRA nudi i niz drugih specijaliziranih sustava skladištenja. To između ostalog obuhvaća regalne hale, dinamične regalne sustave, sustave zaštite od vremenskih uvjeta za vanjske regale i inovativni sustav zaštite od korozije OR 6000®.

Drugi sustavi za pohranu tvrtke OHRA

Korrosionsschutz für Regalanlagen
Korrosionsschutz für Regalanlagen im Außengelände. Überdachte Regale aus feuerverzinktem Stahl.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Offene Lagerhalle auf Basis von Kragarmregalen. Feuerverzinkte Stahlprofile schützen vor Korrosion.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Stahlbauten und Regalanlagen für den Außenbereich benötigen einen besonderen Korrosionsschutz.
Korrosionsschutz ®OR6000 für Regalanlagen
Kragarmregale in feuerverzinkter Ausführung. Bei extremen Klimabedingungen, besonders in Küstennähe, sorgt der Korrosionsschutz ®OR6000 für eine optimale "Lagerperformance".

Reference

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Solvaro
FX Ruch
Investzal
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

U tvrtki Maderas Besteiro konzolni regali od tvrtke OHRA omogućuju učinkovito skladištenje drvne građe duljine do 13,5 metara; Individualno prilagođeni paletni regali s do 15 razina za skladištenje također nude dovoljno prostora za široku paletu visokotlačnih laminata (HPL). U usporedbi s izvornim podnim skladištenjem i zastarjelim regalima, Maderas Besteiro uspio je povećati svoj skladišni kapacitet za 20 posto u istom skladišnom prostoru, ubrzati postupke pohrane i pronalaženja za 30 posto i smanjiti štetu na pohranjenoj robi za 70 posto.

Na zapis praćenja

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodeći proizvođač kampera u Europi, opremio je novo skladište konzolnim i paletnim regalima tvrtke OHRA za izravnu opskrbu moderne proizvodnje karoserija u Jandelsbrunnu. To znači da može učinkovito uskladištiti različite materijale poput ljepila, aluminijskih koluta i koluta umjetnih materijala, vezanih šperploča, PVC podova ili drvenih traka i traka od poliuretanske pjene. Rešetkasti podovi u paletnim regalima, a djelomično i u konzolnim regalima, omogućuju fleksibilno skladištenje najrazličitijih spremnika i pomagala za utovar. Regali su impresivni i u pogledu svoje velike nosivosti – konzolni regali visoki osam metara mogu nositi do 12 tona po postolju, a nosivost paletnih regala po odjeljku iznosi do 2,4 tone. OHRA je također uspjela osvojiti bodove jednostavnim zadovoljavanjem složenih zahtjeva za protupožarne sustave: Na primjer, šipke postolja izrađene su s po dvije rupe od 80 milimetara kroz koje su se mogli provući vodovi sustava sprinklera. To rješenje ne samo da se pokazalo posebno štedljivim u pogledu prostora, nego su i kabeli dobro zaštićeni od oštećenja.

Na zapis praćenja

Solvaro

Solvaro

Alati za duboko oblikovanje metala su skupi proizvodi izrađeni po mjeri, pojedinačno prilagođeni svakoj komponenti koja se proizvodi. Za skladištenje vrijednih alata, koji mogu težiti i do sedam tona, tvrtka Solvaro je instalirala posebne regale tvrtke OHRA na lokaciji u Szekszárdu u Mađarskoj. Svaki pretinac može se dizajnirati pojedinačno za odgovarajuću veličinu alata. Osim toga, alati su izravno dostupni i mogu se brzo transportirati do preša za duboko oblikovanje metala. Istodobno, alati za duboko oblikovanje metala zaštićeni su od oštećenja u svakom trenutku zahvaljujući prilagođenoj konstrukciji regala.

Na zapis praćenja

FX Ruch

FX Ruch

Trgovac građevinskim materijalom FX Ruch potpuno je restrukturirao svoje prodajno mjesto u Radolfzellu s 22 konzole i paletna regala tvrtke OHRA. Sa skladišnom halom, velikim otvorenim skladišnim prostorom i drive-in prostorom, kupci imaju brži pristup većem broju artikala. Zahvaljujući policama prilagođenim najrazličitijoj robi, tvrtka je uspjela spojiti veliki skladišni kapacitet sa znatno učinkovitijim logističkim procesima.

 

Na zapis praćenja

Investzal

Investzal

Mađarska tvrtka Invesztál postavila je paletni regal tvrtke OHRA dužine 19,9 metara za skladištenje namotaja težine do 5 tona. Regal za teške terete je individualno prilagođen dimenzijama namotaja skladištenih na paletama. U usporedbi s prethodnim skladištem – kombinacijom podnog skladišta i standardnih regala – pristup namotajima s novim regalima lakši je, pouzdaniji i brži. Osim toga, oštećenje – djelomično obojenih – pocinčanih namotaja je svedeno na minimum.

Na zapis praćenja