Na glavni sadržaj

Regali s krovom Rješenja za vanjsko skladište

Savjetovanje

Police s krovom

OHRA nudi sustave za odlaganje vanjskog skladišta koji ne samo da stvaraju dodatni prostor za pohranu nego i nude dovoljnu zaštitu od utjecaja vremena. Krovovi konzola i paleta, primjerice za skladištenje drva, osiguravaju da proizvod ostaje suh i istodobno prozračen.

OHRA nudi različite krovne konstrukcije, od kojih su sve statički izračunate, uzimajući u obzir snijeg i vjetar. Krovovi se obično rade s trapezoidnim pločama. Ali se to također može obaviti na licu mjesta. 

OHRA vanjske police – Vaše prednosti

 • Optimalno korištenje prostorom za pohranu na otvorenom
 • Razne krovne konstrukcije
 • Usluge instaliranja, uključujući krovove
 • Moguće su usluge na licu mjesta
 • Na raspolaganju su čelične konstrukcije i statistički temelji
 • individualni dizajn prema zahtjevu
 • Optimizirani omjer cijene i performansi

Konzolni regali s krovom

Na otvorenom su konzolni regali s krovom ispravan izbor za vašu robu koja ne mora nužno biti skladištena u hali. Kod statičkog izračuna sustava skladištenja, osim tereta, u obzir uzimamo i opterećenje snijega i vjetra u vašoj regiji te odgovarajuće dimenzioniramo regalne profile i krov. Savjetujemo vas od samog početka: od planiranja do pokrivanja krovom. Uz to Vas podržavamo kod građevinske dozvole – po želji s nacrtnim materijalom i statikom.

Regal OHRA s krovom – funkcionalno skladištenje na otvorenom

Za uporabu na otvorenom konzolni regali s krovom isporučuju se sukladno vašim zahtjevima, po izboru u visokokvalitetnoj, pocinčanoj ili izvedbi s praškastim premazom. Kao dodatnu zaštitu od vremenskih utjecaja nudimo različite izvedbe stražnjeg i bočnog zida od lima ili drveta, mreže za zaštitu od vremenskih utjecaja i sustave zavjesa s mogućnošću zatvaranja. Pokrivanje krovom i odvodnjavanje također spadaju u naš spektar usluga, a to može biti učinjeno i na licu mjesta. Ovisno o sustavu odvodnjavanja i značajkama viličara, nagib krova prilagođava se individualno. Kombinacijom robusnih konzolnih regala i sveobuhvatnog znanja i iskustva u proizvodnji regala s krovom i zidom, pronaći ćemo i za vas odgovarajuće rješenje za vaše novo skladište. Iskoristite svoj vanjski prostor za skladištenje dugačke robe ili teškog tereta.

Konzolni regali OHRA s krovom – prednosti za vas

 • Regalni stalci i konzolni nosači iz punozidnih, toplo valjanih, IPE čeličnih profila
 • Montirane, po visini podesive konzole
 • Na otvorenom dostupni i s krovom, zidom i sustavom odvodnjavanja
 • Pocinčana standardna izvedba za vanjsko skladište
 • Isporučiva statika za građevinske dozvole

Upit za ponudu

Paletni regali s krovom

Paletni regali s krovom specijalnost su poduzeća OHRA. Za robu otpornu na atmosferske utjecaje koja se skladišti u regalu na otvorenom, ne postoji bolja alternativa. Regali OHRA s krovom posebno su prikladni za specijalizirane trgovine s asortimanom vrtnog centra ili za trgovine građevinskog materijala u kojima se betonski dijelovi, paletirana roba u vrećama i drveni elementi mogu skladištiti na otvorenom.

Regal OHRA s krovom – svestrane izvedbe

Raznolike mogućnosti krovopokrivanja i različite izvedbe zida kompletiraju regalni sustav i time štite skladišnu robu od svih vremenskih prilika. Za pokrivanje krovom mogu se upotrijebiti npr. trapezni limovi ili svjetlosne ploče, a za pokrivanje zidom trapezni limovi ili sendvič-paneli. Svi nosivi elementi regala, kao što su okvir i podnošci, isporučivi su u pocinčanoj kvaliteti ili premazani praškastim premazom. Kod regala s krovom ispituju se regionalna opterećenja snijega i vjetra i uzimaju u obzir kod izbora profila. Uključivanje tih statičkih zahtjeva jamči da će vaš paletni regal OHRA s krovom podnijeti sve vremenske prilike.

Paletni regali OHRA s krovom - prednosti za vas

 • Iskorištavanje cjelokupne vanjske površine – čime se štede vrijedne površine u skladišnom prostoru
 • Visoka opterećenja uz uzimanje u obzir vremenskih uvjeta
 • Izdržljiva konstrukcija – trajna skladišna investicija
 • Ekonomični zbog malog broja komponenti
 • Raspoložive različite izvedbe krova

Upit za ponudu

Reference za regali s krovom

Holz Possling
Schneider Baucentrum
Van Dorp Hout
Nyfeler
Stolarija Torsten Schmidt
Holz Possling

Holz Possling

Individualno skladišno rješenje iz jedne ruke za kompletan asortiman

Na zapis praćenja

Schneider Baucentrum

Schneider Baucentrum

Grupa tvrtki Schneider proširila je svoj dugogodišnji Hagebaumarkt u Bruckmühlu uključivanjem potpune specijalizirane trgovine za privatne i profesionalne kupce: Regalna hala, natkriveni vanjski regali, hala za toplo skladištenje i natkrivena vozna traka između hale i vanjskog skladišta su dobiveni od OHRA-e, uključujući sav pribor kao što su vrata i kapije, te sve potrebne statičke proračune. Izvedba hale kao regalne hale, u kojoj konzolni i paletni regali služe i kao nosiva potkonstrukcija za krov i zidove, skraćuje vrijeme projekta i nudi znatne troškovne koristi.

 

Na zapis praćenja

Van Dorp Hout

Van Dorp Hout

Van Dorp Hout, jedan od vodećih stručnjaka za vrtno drvo u regiji Randstad, Nizozemska, instalirao je ukupno preko 240 metara konzolnih regala tvrtke OHRA u 2019. i 2020. godini. Djelomično u izvedbama s krovom i na različitim visinama, tvrtka za drvne proizvode uspjela je povećati svoj skladišni kapacitet za 40 posto u usporedbi s prethodnim podnim skladištem i značajno povećati ukupnu učinkovitost procesa skladištenja. To znači da se kupcima sada može u kratkom roku i mnogo brže isporučiti širi raspon artikala.

Na zapis praćenja

Nyfeler

Nyfeler

Stolarska tvrtka Nyfeler Holzwaren AG, proizvođač mramornog sustava CUBORO, sada skladišti ploče od bukovih blokova i druge predmete u konzolnom regalnom sustavu tvrtke OHRA umjesto na podu.

Na zapis praćenja

Stolarija Torsten Schmidt

Stolarija Torsten Schmidt

Tvrtka OHRA je sagradila skladište od konzolnih regala za stolarsku radionicu Torsten Schmidt, koja ne samo da nudi više prostora za pločasto i masivno drvo, već na sebi nosi i krov s fotonaponskim sustavom.

Na zapis praćenja