Na glavni sadržaj

Regali s krovom Rješenja za vanjsko skladište

Savjetovanje

Police s krovom

OHRA nudi sustave za odlaganje vanjskog skladišta koji ne samo da stvaraju dodatni prostor za pohranu nego i nude dovoljnu zaštitu od utjecaja vremena. Krovovi konzola i paleta, primjerice za skladištenje drva, osiguravaju da proizvod ostaje suh i istodobno prozračen.

OHRA nudi različite krovne konstrukcije, od kojih su sve statički izračunate, uzimajući u obzir snijeg i vjetar. Krovovi se obično rade s trapezoidnim pločama. Ali se to također može obaviti na licu mjesta. 

OHRA vanjske police – Vaše prednosti

 • Optimalno korištenje prostorom za pohranu na otvorenom
 • Razne krovne konstrukcije
 • Usluge instaliranja, uključujući krovove
 • Moguće su usluge na licu mjesta
 • Na raspolaganju su čelične konstrukcije i statistički temelji
 • individualni dizajn prema zahtjevu
 • Optimizirani omjer cijene i performansi

Konzolni regali s krovom

Na otvorenom su konzolni regali s krovom ispravan izbor za vašu robu koja ne mora nužno biti skladištena u hali. Kod statičkog izračuna sustava skladištenja, osim tereta, u obzir uzimamo i opterećenje snijega i vjetra u vašoj regiji te odgovarajuće dimenzioniramo regalne profile i krov. Savjetujemo vas od samog početka: od planiranja do pokrivanja krovom. Uz to Vas podržavamo kod građevinske dozvole – po želji s nacrtnim materijalom i statikom.

Regal OHRA s krovom – funkcionalno skladištenje na otvorenom

Za uporabu na otvorenom konzolni regali s krovom isporučuju se sukladno vašim zahtjevima, po izboru u visokokvalitetnoj, pocinčanoj ili izvedbi s praškastim premazom. Kao dodatnu zaštitu od vremenskih utjecaja nudimo različite izvedbe stražnjeg i bočnog zida od lima ili drveta, mreže za zaštitu od vremenskih utjecaja i sustave zavjesa s mogućnošću zatvaranja. Pokrivanje krovom i odvodnjavanje također spadaju u naš spektar usluga, a to može biti učinjeno i na licu mjesta. Ovisno o sustavu odvodnjavanja i značajkama viličara, nagib krova prilagođava se individualno. Kombinacijom robusnih konzolnih regala i sveobuhvatnog znanja i iskustva u proizvodnji regala s krovom i zidom, pronaći ćemo i za vas odgovarajuće rješenje za vaše novo skladište. Iskoristite svoj vanjski prostor za skladištenje dugačke robe ili teškog tereta.

Konzolni regali OHRA s krovom – prednosti za vas

 • Regalni stalci i konzolni nosači iz punozidnih, toplo valjanih, IPE čeličnih profila
 • Montirane, po visini podesive konzole
 • Na otvorenom dostupni i s krovom, zidom i sustavom odvodnjavanja
 • Pocinčana standardna izvedba za vanjsko skladište
 • Isporučiva statika za građevinske dozvole

Upit za ponudu

Paletni regali s krovom

Paletni regali s krovom specijalnost su poduzeća OHRA. Za robu otpornu na atmosferske utjecaje koja se skladišti u regalu na otvorenom, ne postoji bolja alternativa. Regali OHRA s krovom posebno su prikladni za specijalizirane trgovine s asortimanom vrtnog centra ili za trgovine građevinskog materijala u kojima se betonski dijelovi, paletirana roba u vrećama i drveni elementi mogu skladištiti na otvorenom.

Regal OHRA s krovom – svestrane izvedbe

Raznolike mogućnosti krovopokrivanja i različite izvedbe zida kompletiraju regalni sustav i time štite skladišnu robu od svih vremenskih prilika. Za pokrivanje krovom mogu se upotrijebiti npr. trapezni limovi ili svjetlosne ploče, a za pokrivanje zidom trapezni limovi ili sendvič-paneli. Svi nosivi elementi regala, kao što su okvir i podnošci, isporučivi su u pocinčanoj kvaliteti ili premazani praškastim premazom. Kod regala s krovom ispituju se regionalna opterećenja snijega i vjetra i uzimaju u obzir kod izbora profila. Uključivanje tih statičkih zahtjeva jamči da će vaš paletni regal OHRA s krovom podnijeti sve vremenske prilike.

Paletni regali OHRA s krovom - prednosti za vas

 • Iskorištavanje cjelokupne vanjske površine – čime se štede vrijedne površine u skladišnom prostoru
 • Visoka opterećenja uz uzimanje u obzir vremenskih uvjeta
 • Izdržljiva konstrukcija – trajna skladišna investicija
 • Ekonomični zbog malog broja komponenti
 • Raspoložive različite izvedbe krova

Upit za ponudu

Reference za regali s krovom

Albixon
André Celis Bouw.Punt
Descamps
Fries GmbH & Co.KG
Superwood
Albixon

Albixon

ALBIXON, jedan od vodećih proizvođača bazena i kupola za bazene u Europi, proširio je svoje skladišne kapacitete sustavom natkrivenih konzolnih regala tvrtke OHRA. Ovdje se skladište paletizirani aluminijski profili; duljina paleta je od 5 do 12 metara, težina od 500 do 1.200 kilograma. Novi regalni sustav ne samo da nudi više prostora, već i smanjuje troškove: Izbjegavaju se nepotrebna kretanja materijala, povećava se učinkovitost skladišnog transporta i smanjuje rizik od oštećenja uskladištene robe. Zahvaljujući zaštiti od vremenskih uvjeta smanjuju se i troškovi za kontrolu kvalitete. Zbog dobrog pregleda uskladištene robe i inventura je znatno jednostavnija.

Na zapis praćenja

André Celis Bouw.Punt

André Celis Bouw.Punt

Skladištenje građevinskog materijala bez ograničenja

Na zapis praćenja

Descamps

Descamps

Überdachung einer "Drive-In-Zone" mit zusätzlicher Lagermöglichkeit.

Na zapis praćenja

Fries GmbH & Co.KG

Fries GmbH & Co.KG

2.100 mm dugačke konzole za optimalno skladištenje ploča

Na zapis praćenja

Superwood

Superwood

Izazov pri ovom projektu je bilo uzimanje u obzir snažnih udara vjetra (120 kg/m²) i velikih težina snijega (160 kg/m²) u regiji

Na zapis praćenja